03.05.2008, 10:02
Zespół Knopflera (łac. Complex Knopfleri) - To ORGANIZM, który żyje jednym życiem. Główne składowe tego ORGANIZMU to Mark - mózg - czyli bez niego nie było by nic... wrażeń, dreszczy, wspomnień, łez i umiechu. Danny - serce - on daje puls, daję się wyczuć tętno i time całego ORGANIZMU, Richard - układ nerwowy obwodowy - bez niego nie było by wszystkich smakołyków typu: ciepłe - zimne, słodkie - gorzkie, Pan na Flecie
- wietne partie płuc - aż mnie zatykało z wrażenia jak grał na tyh instrumentach, których nazw nie potrafię wymienić. Guy i Matt - doskonałe partie klawiszowe i podkładowe i klimatyczne ... "stringi" (kto wie to wie o co chodzi)
no i na koniec Gleen - Donony tembr basowego głosu przemiawiał do wszystkich niskimi częstotliwociami...
Taki to ORGANIZM wczoraj oglšdalimy...
A MARBLETOWN .... mnie urzekł...
- wietne partie płuc - aż mnie zatykało z wrażenia jak grał na tyh instrumentach, których nazw nie potrafię wymienić. Guy i Matt - doskonałe partie klawiszowe i podkładowe i klimatyczne ... "stringi" (kto wie to wie o co chodzi)
no i na koniec Gleen - Donony tembr basowego głosu przemiawiał do wszystkich niskimi częstotliwociami...Taki to ORGANIZM wczoraj oglšdalimy...
A MARBLETOWN .... mnie urzekł...