04.02.2008, 17:44
Post Kuby mnie natchnšł 
Mam takš propozycję: zróbmy rzeczywicie kolejnš ankietę na osoby, które wręczš prezent. Propozycja Filipa wydaje mi się w porzšdku: uwzględnilibymy w niej Pablosana, Martineza, Bartka i Grzesia, jeżeli oni wyrażš na to zgodę. Chyba, że macie także propozycje innych Forumowiczów. Ja nieskromnie się wpiszę również, bo widzę że sporo osób jest za.
Wpisałabym też Roberta, ale on się wypiera rękami i nogami więc trzeba to uszanować.
Dwie osoby które otrzymajš najwięcej głosów, pójdš w duecie wręczać ten prezent.
Ankieta znowu byłaby na dwa tygodnie.
Co Wy na to?
PS Usiłowałšm dzi skontaktować się z Grzesiem, czy by nas nie wspomógł swoim dowiadczeniem, niestety mi się nie udało. Ma kto z Was z nim kontakt, bo nawet co go na Forum ostatnio nie widać? Trzeba rzeczywicie żeby kto dowiadczony już dzi zaczšł negocjacje z LN - im szybciej tym lepiej.

Mam takš propozycję: zróbmy rzeczywicie kolejnš ankietę na osoby, które wręczš prezent. Propozycja Filipa wydaje mi się w porzšdku: uwzględnilibymy w niej Pablosana, Martineza, Bartka i Grzesia, jeżeli oni wyrażš na to zgodę. Chyba, że macie także propozycje innych Forumowiczów. Ja nieskromnie się wpiszę również, bo widzę że sporo osób jest za.
Wpisałabym też Roberta, ale on się wypiera rękami i nogami więc trzeba to uszanować.Dwie osoby które otrzymajš najwięcej głosów, pójdš w duecie wręczać ten prezent.
Ankieta znowu byłaby na dwa tygodnie.
Co Wy na to?
PS Usiłowałšm dzi skontaktować się z Grzesiem, czy by nas nie wspomógł swoim dowiadczeniem, niestety mi się nie udało. Ma kto z Was z nim kontakt, bo nawet co go na Forum ostatnio nie widać? Trzeba rzeczywicie żeby kto dowiadczony już dzi zaczšł negocjacje z LN - im szybciej tym lepiej.
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss