02.02.2008, 17:12
Co w tym jest, Robert. (znowu się z Tobš zgadzam.
) Pozwolę sobie zaryzykować stwierdzenie, że o ile "GH" jest mojš ulubionš solowš płytš MK na równi chyba z "KTGC", tak "BiA" jest mojš ulubionš płytš Dire Straits.
Nigdy nie zapomnę jak w okolicach roku 2000 tata mnie "katował" tš płytš, ze szczególnym naciskiem na "Money for nithing", "Walk of life" i "Brothers in arms" - zawsze mówišc: "Słuchaj jak on pięknie gra na gitarze i jak fajnie piewa". A ja się wciekałam, bo nie mogłam tego słuchać
Dobrze, że w końcu nadszedł czas, że się wciekam jak nie mogę tego słuchać, a nie, że wciekam się, bo nie mogę tego słuchać. 
Zawsze i wszędzie "Brothers in arms" w mym sercu będzie.
) Pozwolę sobie zaryzykować stwierdzenie, że o ile "GH" jest mojš ulubionš solowš płytš MK na równi chyba z "KTGC", tak "BiA" jest mojš ulubionš płytš Dire Straits.Nigdy nie zapomnę jak w okolicach roku 2000 tata mnie "katował" tš płytš, ze szczególnym naciskiem na "Money for nithing", "Walk of life" i "Brothers in arms" - zawsze mówišc: "Słuchaj jak on pięknie gra na gitarze i jak fajnie piewa". A ja się wciekałam, bo nie mogłam tego słuchać
Dobrze, że w końcu nadszedł czas, że się wciekam jak nie mogę tego słuchać, a nie, że wciekam się, bo nie mogę tego słuchać. 
Zawsze i wszędzie "Brothers in arms" w mym sercu będzie.
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss