![]() |
|
Live In Berlin - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Live In Berlin (/showthread.php?tid=86) Strony:
1
2
|
Live In Berlin - pablosan - 19.06.2005 Chyle czoła do samej ziemi dla naszej "Grupy Berlinskiej". DVD jest fajniutkie. Powróciły wspomnienia pierwszej dekady maja . Kawał cholernie dobrej roboty. BRAWO!!!
Live In Berlin - grzegorz - 19.06.2005 Tak to DVD to chyba największa niespodzianka zlotu. Super film i napisy. Jambore twoja ręka stabilniejsza od statywu! Przy okazji bardzo dziękuję "Grupie Berlińskiej" za płytki i miłe towarzystwo. Live In Berlin - zwierzak24 - 19.06.2005 Ja ten Berlin to już drugi raz oglądam, "Grupa Berlińska"- Jesteście Wielcy- Dzięki za to DVD, Ptysiu zdjęcia też super
Live In Berlin - BET - 19.06.2005 A ja chyba bede wreszcie zmusozny kupic naped dvd Grupo Trzymajaca Berlin - BIG THX i wyrazy najwyzszego uznania i podziwu!
Live In Berlin - Shiver - 20.06.2005 Jak ktoś nie ma okładki to tu jest do ściągnięcia w formacie Nero Cover Designer: http://acn.waw.pl/zinek/berlin.ncd Live In Berlin - tawnuk - 20.06.2005 Thx shiver B) Live In Berlin - basia - 20.06.2005 Dostalam, obejrzałam, padlam… z wrazeniaProdukcja Jambore i S-ki, to po prostu Zlota Palma, albo jak kto woli to Oskar, za zdjecia, rezyserie, scenariusz, i montaz, o Oskarowej roli MK i S-ki nie wspominając.
Live In Berlin - dudageo - 20.06.2005 czy ktoś, kto nie był na Zlocie mógłby się załapać na takie cudeńko? Pleaaaaseee Live In Berlin - Robson - 20.06.2005 Własnie. Live In Berlin - ptysia - 20.06.2005 Cytat:Originally posted by dudageo@Jun 20 2005, 06:17 PMpiszcie do Jambore albo przegrajcie od Martineza ( do niego trafiła jedna płytka na potrzeby archiwum )
Live In Berlin - Andrzej - 20.06.2005 Oj Robsonie.Dwadzieścia płytek z Berlina rozdano na Zlocie.(gratis) I czemuś nie przyjechał, a ja jedną szczególnie trzymałem dla Ciebie. Mam świadków jak pytałem ,"czy ktoś wie jak wygląda Robson" Gadaj z Jambore ponoć ma jeszcze cały tapczan płytek z Berlina Live In Berlin - Robson - 20.06.2005 Andrzej łamiesz mi serce. Noc z 18 na 19 czerwca była jedną z najcięższych. Rozumiem, że wszystko poszlo OK uderzam do Jambore.
Live In Berlin - jambore - 20.06.2005 Kto chętny na płytkę - wysłć emaila z adresem to podeślę.Dla Krakowa i okolic w kawiarence Nandu. Dzięki za takie zainteresowanie. "Grupa Berlińska" Live In Berlin - Andrzej - 20.06.2005 To jest cały Jambore. Zawsze gotów nieść pomoc ludziom. Robson masz płytke. Ale tak się nie cieszcie. Ta płytka załatwia wszystko i wszystkich.Dzisiaj robota poszła na bok. Cztery razy obejrzałem ten film. Już wiem co bede robił wieczorem, a wy ....... Gdy Jambore pokazał mi roboczą wersję tej płytki odrazu powiedziałem mu: CHŁOPIE JESTEŚ WIELKI Live In Berlin - Robson - 20.06.2005 I znów cieszę sie jak dziecko. DZIEKUJE WAM
Live In Berlin - dominika - 21.06.2005 Ehh, ehh, Pogromcy Berlina - czy domyślacie się co ja dziś robię po nocy zamiast się grzecznie wyspać? Powtarzam za resztą: dvd fantastyczne, nie mogę się oderwać! A napisy początkowe i końcowe - zastanawiałam się czy po moich gromkich wybuchach śmiechu sąsiedzi nie wezwą panów w białych fartuchach uzbrojonych w kaftan... A ściany cienkie I tradycyjnie - Thaaaaaaaaank yyyooooooooouuuuu! Live In Berlin - Emilka - 23.06.2005 najwspanialsza Nasza Grupo Berlińska !!!!! D Z I E K U J Ę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak fantastycznie że mogłam przeżyć to jeszcze raz respect- jakość zaskakująco dobra, ja bym nie ustała tyle bez ruchu ![]() no i Sto Lat dla jambora jeszcze raz
Live In Berlin - Grześ_67 - 23.06.2005 Właśnie otrzymałem ten koncert - wielkie dzięki Jambore - i jestem pod wrażeniem profesjonalnej realizacji tego wydawnictwa. Niestety jest jedno "ale". Otóż albo moja płyta jest trochę wadliwa, albo odtwarzacz z TV do spółki nie dają sobie rady z prawidłowym odtwarzaniem nagranego obrazu. Problem polega na tym, że przez 90% nagrania, twarz Marka i jego gitara stanowią jaskrawą, białą plamę Postacie i przedmioty w głębi sceny są jak najbardziej w porządku, natomiast Mark wygląda jakby nie miał twarzy. Wiem, że wybrzydzam, ale...
Live In Berlin - ptysia - 23.06.2005 Niestety tak wszyscy mają... Moje zdjęcia z koncertu tak samo wyszły - te zrobione, gdy było jeszcze jasno. Było widno, a oni MK jeszcze dodatkowo światłem traktowali... zmieniałam ustawienia u siebie, ale mimo, że mam dobry aparat, nic to nie dało... Live In Berlin - Grześ_67 - 23.06.2005 Nie jestem tego pewien, ale może filtr polaryzacyjny założony na obiektyw kamery/aparatu mógłby zlikwidować taki efekt? Niestety można to będzie sprawdzić "następną razą"
|