![]() |
|
Życzenia świąteczne - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Życzenia świąteczne (/showthread.php?tid=771) |
Życzenia świąteczne - MARTINEZ - 22.12.2007 Wszystkim forumowiczom i tym co piszš i tym co tylko spoglšdajš życzymy spokojnych, milutkich, cieplutkich wišt Bożego Narodzeniai duzo fantastycznych wrażeń i szaleństw w nadchodzšcym 2008 roku ! stay tuned for more happy days ![]() ps w tym tygodniu ruszam z nowa stronka - mam nadzieje ze przed koncem roku zdaze
Życzenia świąteczne - Stach - 22.12.2007 Tak... Dużo zdrowia, radoci dla Wszystkich Forumowiczów, aby nie istniały tutaj żadne niepotrzebne nieporozumienia, które burzš atmosferę . Cieszę się Martinez, że strona niebawem ruszy i mam nadzieję, że będzie to co o wiele bardziej wartociowego niż to, co oferujš nam inne markowe strony. Trzymam kciuki!
Życzenia świąteczne - mikołaj - 22.12.2007 wchodzę na Forum, włšczajac przy okazji Trójkę, a tu z głoników...Punish the monkey ALEŻ TO MA PAŁER ![]() czy to nie jaki znak??? Życzę Wam Kochani wszyskiego dobrego, zeby spełniały się Wam te wszystkie mniej lub bardziej grzeszne marzenia i plany które pod czapkami nosicie ![]() A w prezencie przesyłam piosenkę lekko wištecznš, wprawdzie nie Markowš ale sympatycznš
Życzenia świąteczne - ptysia - 23.12.2007 Wszystkim życzę szczęliwych dni w gronie rodzinnym! Aby każdy z nas odpoczšł i był gotowy do szaleństw w noc Sylwestrowš ... No i kolejny rok za nami, a do koncertu MK coraz bliżej :wub: ...ale ten czas leci...PS. Chciałabym podziękować w ramach życzeń wištecznych Andrzejowi za nawigację w Niemczech w okolicach Berlina Dotarlimy cało i zdrowo do Włoch, ale było i pare przygód po drodze takich, że ranyyyy (ale to kiedy indziej). Jeszcze raz dziękuję
Życzenia świąteczne - BET - 23.12.2007 Takze ode mnie - pachnacych, radosnych i rodzinnych Swiat
Życzenia świąteczne - grzegorz - 23.12.2007 Zdrowych, rodzinnych i wesołych wišt dla wszystkich. Życzenia świąteczne - Filip - 23.12.2007 Witam Życzę wszystkim spokojnych zdrowych i wesołych wišt oraz wszystkiego dobrego w nadchodzšcym 2008 roku Pozdrawiam
Życzenia świąteczne - Michal - 23.12.2007 Wszystkiego najlepszego w więta Bożego Narodzenia oraz w Nowym Roku . Niech Knopfler będzie z Wami w te więta i w nowym roku.A tu prezent dla Was ode mnie i od mojej rodziny ![]() http://www.elfyourself.com/?id=1726757139 hehehehehe Życzenia świąteczne - hillbilly - 23.12.2007 "Merry Chirstmas and Happy Days..." Życzenia świąteczne - jambore - 24.12.2007 Zdrowych, wesołych i rodzinnych wišt wszystkim forumowiczom. Życzenia świąteczne - macsa - 24.12.2007 Radosnych wišt Bożego Narodzenia przepełnionych spokojem, miłociš i rodzinnym ciepłem oraz szczęcia , pomylnoci i ludzkiej życzliwoci w każdym dniu nadchodzšcego Nowego Roku dla wszystkich Fanów Muzyki Marka Knopflera Na Chomiku znajdziecie specjalny wišteczny prezent - zapraszam
Życzenia świąteczne - pablosan - 24.12.2007 Drodzy Fani Wspaniałych, Zdrowych wišt Bożego Narodzenia i wszelkiej pomylnoci w Nowym Roku 2008, oby MK był dalej w naszych sercach:-) pozdrawiam pablosan Życzenia świąteczne - Ania_M - 24.12.2007 Wesołych, zdrowych i błogich wišt i Szczęliwego Nowego Roku Do zobaczenia już za 5 miesięcy! :-)
Życzenia świąteczne - ania - 24.12.2007 I ode mnie knopflero-maniakom i ich bliskim By wszystko się nam rozplštało, Węzły, konflikty, powikłania ![]() Oby się wszystkie trudne sprawy Porozkręcały jak supełki, Własne ambicje i urazy Zaczęły mieszyć jak kukiełki. Oby w nas paskudne jędze Pozamieniały się w owieczki [...] I niech anioł podrze każdy dramat Aż do rozdziału ostatniego! ... radosnego więtowania!
Życzenia świąteczne - jambore - 24.12.2007 Cytat:Originally posted by macsa@Dec 24 2007, 12:08 PMFajny ten Mikołaj
Życzenia świąteczne - AdamM - 24.12.2007 Wszystkim życzę, cudownych wišt, mnóstwa prezentów pysznoci na stołach. I ludzi rodzinnej atmosfery, rozwišzania wszystkich konfliktów i wspaniałych znajomoci w nowym roku... Po odpiewaniu kolęd oczywicie wiadomo czego będziemy słuchaj, niech całe więta będš wypełnione muzykš MK, w końcu to taki dłuższy spokojny okres i można na nowo odkrywać wszystkie kawałki... No i do zobaczyska w tym roku, miejmy nadzieje, że i nie tylko w warszawie ... wištecznie pozdrawiam Adam |