![]() |
|
Mac S.a. - Paczka Czwarta - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Mac S.a. - Paczka Czwarta (/showthread.php?tid=730) Strony:
1
2
|
Mac S.a. - Paczka Czwarta - macsa - 02.10.2007 Zgodnie z obietnicš sadzę drzewko na jesień: 1. Pierwszy występ MK na którym był nasz bohater Andrzej - Meistersal, Berlin, Germany, 10th September 2007, wersja nadesłana przez Dziadka Berlin Showcase by Dziadek 2. Relacja z IV Ogólnopolskiego Zlotu Fanów MK Kraków 2007 by Mac S.A. IV Zlot Fanów MK by Mac S.A. 3. Once Upon A Time In The TV "MK Promo vol 5bis" OUATITTV 11BIS OUATITTV 11 BIS 4. Once Upon A Time In The TV "MK Promo vol 6" OUATITTV 12 OUATITTV 12 5. Once Upon A Time In The TV "MK Promo vol 7" OUATITTV 13 OUATITTV 13 Stan aktualny drzewka będzie można znaleć tutaj : Mac S.A. Drzewko Czwarte Czekam na dwie solidne osoby, które pozwolš się drzewku rozwinšć... Mac S.a. - Paczka Czwarta - Robson - 02.10.2007 Nie wiem czy solidnym ale do procesu rozwoju ręke przykładam
Mac S.a. - Paczka Czwarta - anrom - 02.10.2007 Jako lenik nie pozwolę drzewku zginšć w odmętach zer i jedynek... Mac S.a. - Paczka Czwarta - macsa - 02.10.2007 No to mamy dwie pierwsze silne gałęzie !! Kto będzie następnš ? Mac S.a. - Paczka Czwarta - dudageo - 03.10.2007 no więc i ja się piszę... jestem gotów wysłać kilka dalej, nawet za ocean jak ostatnio
Mac S.a. - Paczka Czwarta - HOWARD - 03.10.2007 A tak w ogóle, dudageo, to z Okazji Urodzin - STO LAT i wszelkiego powodzenia, przede wszystkim w zdrowiu
Mac S.a. - Paczka Czwarta - dudageo - 03.10.2007 bardzo dziękuję za pamięć !
Mac S.a. - Paczka Czwarta - Andrzej - 03.10.2007 Skoro w tym wštku skladamy zyczenia dla Dudageo to niech i tak zostanie. Sto lat Tomku i w końcu wspólnego spotkania w celu zawarcia "UNII MARKOWEJ" terenów zachodnio-pomorskich. Mało tu nas , zatem takowa UNIA mocno nas wzmocni. Trzymaj się - tylko mocnych gałęzi !!!!!!!!!!!! Mac S.a. - Paczka Czwarta - macsa - 03.10.2007 Płyty dla Robsona nagrane i spakowane - jutro startujš do Opola. Romku - podaj proszę adres pocztowy i deklarację ile gałšzek masz zamiar utworzyć na naszym drzewku. Najlepiej do jutra !! Kto przygarnie do swojej gałšzki naszego dzisiejszego solenizanta ?? Tomku sto lat, co najmniej, muzyki Mistrza w Twoich uszach !! Wszystkiego dobrego i do zobaczenia może kiedy... Mac S.a. - Paczka Czwarta - BET - 03.10.2007 A ja zalozylem specjalny watek :] Tomku pije Twoje zdrowie (bezalkoholowo, ale co tam )
Mac S.a. - Paczka Czwarta - dudageo - 03.10.2007 chciałbym bardzo podziękować za pamięć i za piękne życzenia... człowiek znowu poczuł się jak w Rodzinie Dzięki!! Andrzeju... zachodniš i północno-zachodniš Unię Markowš trzymamy mocno... z mojej strony teraz coraz mocniej... nabrałem sił i jestem gotów!A co do paczki... mogę wysłać nawet ze cztery komplety, jeli będzie taka potrzeba
Mac S.a. - Paczka Czwarta - koobaa - 04.10.2007 Ja podłšczam się pod Romka (wczeniej zadeklarował, że przele mi kopię ) i deklaruję przesłać komplet do Olafa oraz do jeszcze jednego chętnego. Tomek - dzięki za chęci, na pewno jeszcze skorzystam. PS. Wszystkiego Dobrego również ode mnie .
Mac S.a. - Paczka Czwarta - arkady1976 - 04.10.2007 Witam Jeli można Kooba być tš drugš osobš to będzie miło. Osobicie deklaruję wysłanie kolejnych dwóch kopii. arkady1976@o2.pl Mac S.a. - Paczka Czwarta - Robson - 04.10.2007 Dzięki Maćku To ja posyłam dwie tylko jeszcze nie wiem do kogo. Czekam na sygnał
Mac S.a. - Paczka Czwarta - macsa - 05.10.2007 Dzisiaj poleciały priorytetem płytki do Anroma - jutro listonosz powinien zastukać do pałacu bram... Żeby był porzšdek proponuję aby Robson wysłał płyty do Tomka Dudageo, a Romek obsłużył Koobę oraz Arkadego. Panowie proszę się ze sobš skontaktować i wymienić adresami... Aktualne drzewko poniżej: Mac S.A. Drzewko Czwarte Mac S.a. - Paczka Czwarta - Robson - 05.10.2007 Propozycja przyjęta Oczywicie że tak. Zestaw ode mnie wędruje do Tomka Dudageo
Mac S.a. - Paczka Czwarta - StonyRoadRider - 05.10.2007 Czy i ja mógłbym do tego drzewka dołšczyć swojš gałš?
Mac S.a. - Paczka Czwarta - macsa - 05.10.2007 Robercie - czy zgadasz się wzišć jeszcze Stony'ego pod swoje skrzydła ?? Stony - ile proponujesz wyprodukować kopii ?? Mac S.A. Drzewko Czwarte Mac S.a. - Paczka Czwarta - Robson - 05.10.2007 Jak najbardziej
Mac S.a. - Paczka Czwarta - macsa - 05.10.2007 W wštku o Berlinie do drzewka chcieli się jeszcze dopisać Pablosan i AdamM. Co z wami panowie ? |