![]() |
|
Mac S.a. - Paczka Druga - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Mac S.a. - Paczka Druga (/showthread.php?tid=536) Strony:
1
2
|
Mac S.a. - Paczka Druga - macsa - 12.12.2006 No to zabawę czas zaczšć ! Puszczam w obieg paczkę z następujšcš zawartociš: 1. Once Upon a Time in the TV "The OES Years vol 1" Opis zawartoci 2. Once Upon a Time in the TV "The OES Years vol 2" Opis zawartoci 3. Once Upon a Time in the TV "The OES Years vol 3" Opis zawartoci 4. Once Upon a Time in the TV "MK Promo vol 1" Opis zawartoci Pierwsze cztery płytki opisane sš również w wštku: Once Upon a Time... 5. "SULTANS OF CREAM DIPUTACION DE CADIZ DVD" Sultans Of Cream to hiszpański zespół grajšcy muzykę MK i EC - robia to naprawdę znakomicie. Płyta zawiera zapis koncertu, który odbył się w tym roku w Diputación de Cádiz. Skład zespołu to pięciu muzyków: Nico Knopfler (guitarra), Paco Clapton Rodríguez (guitarra), Miguel Lozano (bajo), Juan Carlos Posada (voz) i Miguel Ángel Garci (batería). Na koncercie zagrali: TULSA TIME DOWN TO THE WATERLINE SIX BLADE KNIFE BEFORE YOU ACUSSE ME I SHOT THE SHERIFF SOUTHBOUND AGAIN SULTANS OF SWING OLD LOVE BLUES POWER ONCE UPON A TIME IN THE WEST TEARING US APART TUNNEL OF LOVE. Extras: WHAT IT IS WONDERFUL TONIGHT Noticia TV Galería de Fotos A tak panowie wygladajš: ![]() Zajawki koncertu znajdziecie tu: Zajawka 1 Zajawka 2 Koncert sfilmowano z kilku kamer z całkeim przyzwoitym dwiękiem. Płyta zawiera menu i kilka sympatycznych dodatków. Odpowiednie drzewko znajdziecie tutaj: Mac S.A. - paczka druga Deklaruje nagranie dwóch komplecików - czekam na chętnych... Mac S.a. - Paczka Druga - Robson - 12.12.2006 Maćku pisze się
Mac S.a. - Paczka Druga - maciej m - 12.12.2006 jestem drugi jesli mozna szybko zrobie trzy kopie w tym jedna do dziadka za sprawny zakup dvd pozdrawiam Mac S.a. - Paczka Druga - macsa - 12.12.2006 Super, szybka reakcja - to mi się podoba ![]() A Robercie - ile deklarujesz wysłać dalej w wiat ? Za chwile zacznę wypalać - może jutro już poleci pierwsza paczka... B) Mac S.a. - Paczka Druga - Andrzej - 12.12.2006 No to ja wpisuję sie do Macieja M jako drugi po Dziadku. Zatem Macsa(też Macieju ,ale bez M) zapisz mnie do drzewka. Deklaruje 2 kopie(bardzo szybko) Mac S.a. - Paczka Druga - Robson - 12.12.2006 Mogę spokojnie dwie kopie "machnšć" Wkrótce będę miał od Kuby pierwszy zestaw ale jak widzę ode mnie nikt nie chce, więc podobnie może być i teraz. I co w takiej sytuacji? Mac S.a. - Paczka Druga - macsa - 12.12.2006 Nie martw się - na pewno znajdš się chętni... Aktualne drzewko: Mac S.A. - paczka druga Mac S.a. - Paczka Druga - dudageo - 12.12.2006 Ja sie pisze bardzo chętnie do Roberta (jeli ma jeszcze miejsce) i deklaruję dwie paczki dalej... Nie mogę do Roberta na priva dać znać, więc piszę tutaj... Mac S.a. - Paczka Druga - koobaa - 12.12.2006 Chętni oczywicie sš Może jeli Robert otrzymasz przesyłkę do soboty to i ja się załapię i przegramy u Ciebie? W każdym razie piszę się w kolejkę u Robsona . Mogę przekazać kopię Olafowi aby oszczędzić komu przesyłanie do Kanady
Mac S.a. - Paczka Druga - Andrzej - 12.12.2006 Cooba i Robson!!!!!!!!!!!! Co Wy tam za spotkanko organizujecie. Czyżby znowu jaka piekna audycja. Dajcie cynka, co bym zdšrzył wszystkie sprawy odłozyć na bok i wraz z Wami na falach eteru przeżył piekne doznania muzyczne. A drzewko rozrasta się przepięknie, w końcu mamy wiosnę kalendarzowš zimš. Mac S.a. - Paczka Druga - maciej m - 13.12.2006 DEKLARUJE WYSŁANIE PACZEK DO ALCHEMY ,ANDRZEJA I DZIADKA ANDRZEJ PROSZE O ADRES NA PV POZDRAWIAM I CZEKAM NA PACZKE Mac S.a. - Paczka Druga - Robson - 13.12.2006 Tomek Dudageo- zalatwione Kuba załatwione Już się cieszę
Mac S.a. - Paczka Druga - olaph72 - 13.12.2006 Cytat:Originally posted by koobaa@Dec 12 2006, 10:08 PMKuba, będę zobowišzany.
Mac S.a. - Paczka Druga - macsa - 13.12.2006 Obie paczki poszły dzisiaj pieknie do pierwszych gałšzek.... Robercie - paczka powinna dotrzeć przed pamiętnš datš 16.12.2006 !! Już się niecerpliwie na następny niesamowity wieczór.
Mac S.a. - Paczka Druga - Robson - 13.12.2006 Maćku jestem niezmiernie wdzięczny
Mac S.a. - Paczka Druga - Robson - 15.12.2006 Maćku paczka dotarła Wielkie wielkie podziekowania. Jutro z Kubš czeka nas wielkie przegrywanie. A ja w pon. posyłam do Tomka Dudageo. Piękne wišteczne prezenty. Nie ma lepszych
Mac S.a. - Paczka Druga - macsa - 15.12.2006 Cieszę się bardzo, że tym razem poczta nie zawodła ![]() I nie moge się doczekac na jutrzejszy SHOW !!
Mac S.a. - Paczka Druga - Andrzej - 15.12.2006 Czy Kto zdradzi odrobinkę , o jakie to SHOW chodzi, czy owiane jest to tajemnicš przed ludżmi z Forum. Mac S.a. - Paczka Druga - macsa - 15.12.2006 Drogi Andrzeju w najbliższš sobotę w Muzycznych Fascynacjach znów będzie gocił Koobaa... Tym razem ma być jeszcze jedna gitara, na której będzie grał przyjaciel Kooby. Wszystko zaczyna się jutro o 21:00 - nie odchodcie od odbiorników ( internetowych ): Muzyczne Fascynacje, Radio Plus Opole Czekajš na nas znowu "wszystkie mrówki wiata"... Mac S.a. - Paczka Druga - grzegorz - 16.12.2006 Liczę, że jaka dobra dusza nagra tę audycję i się podzieli. Ja jutrzejszš noc spędzę w pracy, więc słuchania z internetu nie będzie. |