![]() |
|
All The Road Running W Bbc! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: All The Road Running W Bbc! (/showthread.php?tid=192) Strony:
1
2
|
All The Road Running W Bbc! - Toloth - 03.10.2005 http://p199.ezboard.com/fmknewsforumfrm1.s...icID=1584.topic Z oficjalnego forum Marka to info!!! Nie mam czasu przesłuchać bo jutro mam arcyważny sprawdzian z matematyki i już lecę. Miłego słuchania! B) All The Road Running W Bbc! - Robson - 03.10.2005 Serducho zabiło mocno ale jak i gdzie to znaleć??? :wacko: All The Road Running W Bbc! - Toloth - 03.10.2005 Tak jak napisali w pierwszym pocie u góry, trzeba szukać tego programu BBC na BBC 2, jest link. Proszę o najwieższe, goršce relacje, Robson! Ja tu się zajmuję funkcjš kwadratowš niestety :/ All The Road Running W Bbc! - grzegorz - 03.10.2005 Tutaj jest link do serwera ftp z którego cišgnšłem ten utwór w formacie mp3. Lubie takie klimaty... Nie wiem dlaczego ale przypomina mi ten utwór 'Metroland' w wersji ze piewem Marka. All The Road Running W Bbc! - Robson - 03.10.2005 Dzięki Grzegorz ciaga się!!!
All The Road Running W Bbc! - StonyRoadRider - 03.10.2005 Ostrzeżenie dla nielubišcych country: Warning: The fundamentalist MK fans who hate any country influences and think that MK should reform Dire Straits immediately and start wearing a headband again may not like this track. Moim zdaniem, gdyby taki fan niechętny wobec country miał okazję porozmawiać z Markiem o muzyce, chyba nie do końca by się rozumieli No już się prawie cišgnęło...
All The Road Running W Bbc! - Toloth - 03.10.2005 A mi się nie cišga, tylko jest napisane, że błšd serwera (425) Nie mogę się skupić nad matematykš
All The Road Running W Bbc! - Robson - 03.10.2005 Mi też sie zatrzymało :angry: Powtarzam operację My God do końca 50 min.!!! to se posiedze
All The Road Running W Bbc! - StonyRoadRider - 03.10.2005 Może za dużo was cišga Ja już mam próbujcie, bo warto
All The Road Running W Bbc! - grzegorz - 03.10.2005 Gdyby się nie dało już cišgnšć to podajcie maila a ja wylę. Plik ma ok. 4mb. All The Road Running W Bbc! - Robson - 03.10.2005 liczny jest!!! Teraz to już w ogóle nie będę mogł się doczekać na całš płytę.ps. czasami przypomina mi "Lily Of The West" ale nie porównywałbym go do niczego pewnie przez EH
All The Road Running W Bbc! - MARTINEZ - 03.10.2005 zauwazylem ze w tej piosence jest tekst > MEMORY LANE > TELEGRAPH ROAD ?
All The Road Running W Bbc! - Toloth - 03.10.2005 Nie idzie :/ Grzegorz, byłbym wdzięczny i zobowišzany toloth@gazeta.pl
All The Road Running W Bbc! - grzegorz - 03.10.2005 Wysłane. Mam nadzieję, że dojdzie bez problemów
All The Road Running W Bbc! - hillbilly - 03.10.2005 JA JUZ SCIAGAM>>> I NIE MOGE SIE DOCZEKAC>>> EMOCJE PRAWIE JAK PRZED WEJSCIEM DO SPODKA ![]() PS> JAK SIE UDA TO MOZE JESZCZE DZIS BEDZIE MOZNA POSŁUCHAC WIECEJ NOWOSCI MARKA na razie prosze o nic nie pytac.
All The Road Running W Bbc! - arkady1976 - 04.10.2005 Grzegorz, proszę o podesłanie na maila, dzięki (arkady1976@o2.pl) All The Road Running W Bbc! - Andrzej - 04.10.2005 Grzegorz u mnie też nie idzie. Proszę o maila ajoffice@o2.pl All The Road Running W Bbc! - Robson - 05.10.2005 Od poniedziałku "All The Road Running" to najczęciej odtwarzany utwór u mnie./ I tak sobie pomylałem, odkryłem, że głos Emmylou jest tak charakterystyczny (czyt. country) że nawet gdyby nagrała co wspólnego z Ozzym Osbournem to byłoby to bardzo znaczone jej obecnociš i sam Ozzy pewnie poczułby się rozanielony
All The Road Running W Bbc! - Evelda - 05.10.2005 Emmylou i Ozzy... Chciałabym zobaczyć (i usłyszeć) to duo . Ale w końcu sam Ksišżę Ciemnoci mówi o sobie: "Jestem marzycielem". No i zaczynał od beatlesów... ![]() (może nie byłaby to... Road To Nowhere albo, co gorsza, to hell... )PS. A "All The Road Running" cuudnie kojšcy...
All The Road Running W Bbc! - tawnuk - 05.10.2005 U mnie już też jest... Powiem wam tylko jedno... nie dziwie się czemu umiecili ten utwór na końcu albumu
|