![]() |
|
Koncert W Nashville - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Koncert W Nashville (/showthread.php?tid=122) |
Koncert W Nashville - olaph72 - 01.08.2005 Mam plik torrenta w formacie flac. Ktoś reflektuje? Mimo wszystko będę ściągał koncert w Nashville z PassaLong. Znajoma z NYC już się zgodziła. Propozycja zrzutki jest więc nadal aktualna, tym bardziej, że jest tam parę innych koncertów.
Koncert W Nashville - dudageo - 01.08.2005 no właśnie, oświeć proszę zielonego człeka w tych sprawach, co z tym torrentem zrobić. DOstałem dziś od Ciebie na Mediolan i niemam pojęcia co mam zrobić. Wiem, ,że wstyd ale jak się raz nauczę to potem pójdzie juz ok
Koncert W Nashville - olaph72 - 01.08.2005 Potrzebny jest jakiś program do ściągania plików torrentowych. Jest ich sporo, ja używam BitLorda. Jak już zainstalujesz, klikasz na plik z rozszerzeniem torrent. Program go otworzy i wtedy możesz zacząć ściąganie. That's it - jak mówia po tej stronie Atlantyku.
Koncert W Nashville - grzegorz - 01.08.2005 Musisz sobie zainstalować program p2p dla sieci bittorrent. Są różne np. bit comet, bit tornado, azureus i jeszcze kilka innych. Ja polecam ten pierwszy. Nie wiem czy jest najlepszy ale jest całkiem przyzwoity i nieskomplikowany. Jak już zainstalujesz sobie program (darmowy) to kliknij 2 razy torrenta i już gotowe. Pamiętaj aby mieć odpowiednią ilość miejsca na dysku. Te koncerty w bezstratnej kompresji potrafią zająć nawet 1GB.Ten z Milanu ma prawie 800MB. Koncert W Nashville - grzegorz - 01.08.2005 Oj nie zauważyłem, że Olaf już zdążył odpowiedzieć.
Koncert W Nashville - dudageo - 01.08.2005 dzięki wielkie za wyjaśnienia. Śpieszę szukać i instalować programiki
Koncert W Nashville - olaph72 - 01.08.2005 Bo ja jestem Prędki Lopez... B) Koncert W Nashville - StonyRoadRider - 15.08.2005 Ja jakies 2 tyg. usiade przed swoim komputerem i sprobuje pokombinowac, zeby to sciagnac Czy sprawa bedzie wtedy jeszcze aktualna?? :blink:
Koncert W Nashville - olaph72 - 16.08.2005 Jeśli masz na myśli torrenta - to chyba tak. Koncert W Nashville - dudageo - 16.08.2005 a jak wygląda sprawa z koleżnaką ze Stanów i ściąganiem koncertów? Czyzby nie było chętnych???? :unsure: Koncert W Nashville - aaadam - 16.08.2005 ja jestem chętny, tylko czekam na szczegóły Koncert W Nashville - olaph72 - 17.08.2005 Szczegóły wyglądają tak, że ona ściągnęła Nashville i czeka na kasę. ![]() Komu podać numer konta? Koncert W Nashville - aaadam - 22.08.2005 ja poprosze o numer konta i informacje jak potem te plytki do mnie dotrą Koncert W Nashville - olaph72 - 22.08.2005 Gołębiem pocztowym! Chyba że wolisz pocztą lotniczą, to też się da załatwić. Numer dam Ci na PM. Na razie ściągnięte tylko Nashville. Oczywiście sam też się dorzucam, na razie $5. Koncert W Nashville - dudageo - 23.08.2005 ja dorzucam 10$, tylko gdzie? aaadam, do Ciebie? Podaj namiary Koncert W Nashville - dudageo - 31.08.2005 a ja się ponownie pytam, co z tymi koncertami?? chcę płacić i nikt się nie łasi, dziwne
Koncert W Nashville - olaph72 - 31.08.2005 No, nie wiem... Proponuję, żeby zrzutkę przeprowadził ktoś w Polsce. Tak będzie chyba wygodniej. W każdym razie Nashville jest ściągnięte i czeka na chętnych.
Koncert W Nashville - dudageo - 31.08.2005 no i (podobno) zgłosił się aadam... ale cisza! Jęsli nie, to ja się podejmę zrzutki. Koncert W Nashville - olaph72 - 31.08.2005 Zgłosił się i... nic więcej.
Koncert W Nashville - dudageo - 31.08.2005 olaph... jakby co ja daję 10 dolców, Ty cos mówiłeś o 5, więc na jeden koncert już jest. Daj namiary, prześle Ci pieniądze i sprawa załatwiona (przynajmniej jeśli chodzi o Nashville). O reszcie pomyślimy dalej. Może w końcu ktoś się zgłosi
|