Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Koncert W Nashville - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Wątek: Koncert W Nashville (/showthread.php?tid=122)

Strony: 1 2 3

Koncert W Nashville - olaph72 - 01.08.2005

Mam plik torrenta w formacie flac. Ktoś reflektuje?
Mimo wszystko będę ściągał koncert w Nashville z PassaLong. Znajoma z NYC już się zgodziła. Propozycja zrzutki jest więc nadal aktualna, tym bardziej, że jest tam parę innych koncertów. Oczko

Koncert W Nashville - dudageo - 01.08.2005

no właśnie, oświeć proszę zielonego człeka w tych sprawach, co z tym torrentem zrobić. DOstałem dziś od Ciebie na Mediolan i niemam pojęcia co mam zrobić. Wiem, ,że wstyd ale jak się raz nauczę to potem pójdzie juz ok Język

Potrzebny jest jakiś program do ściągania plików torrentowych. Jest ich sporo, ja używam BitLorda. Jak już zainstalujesz, klikasz na plik z rozszerzeniem torrent. Program go otworzy i wtedy możesz zacząć ściąganie. That's it - jak mówia po tej stronie Atlantyku. Duży uśmiech

Koncert W Nashville - grzegorz - 01.08.2005

Musisz sobie zainstalować program p2p dla sieci bittorrent. Są różne np. bit comet, bit tornado, azureus i jeszcze kilka innych. Ja polecam ten pierwszy. Nie wiem czy jest najlepszy ale jest całkiem przyzwoity i nieskomplikowany. Jak już zainstalujesz sobie program (darmowy) to kliknij 2 razy torrenta i już gotowe. Pamiętaj aby mieć odpowiednią ilość miejsca na dysku. Te koncerty w bezstratnej kompresji potrafią zająć nawet 1GB.Ten z Milanu ma prawie 800MB.

Koncert W Nashville - grzegorz - 01.08.2005

Oj nie zauważyłem, że Olaf już zdążył odpowiedzieć. Wywracanie oczami

Koncert W Nashville - dudageo - 01.08.2005

dzięki wielkie za wyjaśnienia. Śpieszę szukać i instalować programiki
Oczko

Bo ja jestem Prędki Lopez... B)

Koncert W Nashville - StonyRoadRider - 15.08.2005

Ja jakies 2 tyg. usiade przed swoim komputerem i sprobuje pokombinowac, zeby to sciagnac Oczko Czy sprawa bedzie wtedy jeszcze aktualna?? :blink:

Koncert W Nashville - olaph72 - 16.08.2005

Jeśli masz na myśli torrenta - to chyba tak.

Koncert W Nashville - dudageo - 16.08.2005

a jak wygląda sprawa z koleżnaką ze Stanów i ściąganiem koncertów? Czyzby nie było chętnych???? :unsure:

Koncert W Nashville - aaadam - 16.08.2005

ja jestem chętny, tylko czekam na szczegóły

Koncert W Nashville - olaph72 - 17.08.2005

Szczegóły wyglądają tak, że ona ściągnęła Nashville i czeka na kasę. Duży uśmiech
Komu podać numer konta?

Koncert W Nashville - aaadam - 22.08.2005

ja poprosze o numer konta i informacje jak potem te plytki do mnie dotrą

Koncert W Nashville - olaph72 - 22.08.2005

Gołębiem pocztowym! Szczęśliwy
Chyba że wolisz pocztą lotniczą, to też się da załatwić. Oczko

Numer dam Ci na PM. Na razie ściągnięte tylko Nashville. Oczywiście sam też się dorzucam, na razie $5.

Koncert W Nashville - dudageo - 23.08.2005

ja dorzucam 10$, tylko gdzie? aaadam, do Ciebie? Podaj namiary

Koncert W Nashville - dudageo - 31.08.2005

a ja się ponownie pytam, co z tymi koncertami?? chcę płacić i nikt się nie łasi, dziwne Oczko

Koncert W Nashville - olaph72 - 31.08.2005

No, nie wiem... Proponuję, żeby zrzutkę przeprowadził ktoś w Polsce. Tak będzie chyba wygodniej. W każdym razie Nashville jest ściągnięte i czeka na chętnych. Wywracanie oczami

no i (podobno) zgłosił się aadam... ale cisza! Jęsli nie, to ja się podejmę zrzutki.

Koncert W Nashville - olaph72 - 31.08.2005

Zgłosił się i... nic więcej. Wywracanie oczami

olaph... jakby co ja daję 10 dolców, Ty cos mówiłeś o 5, więc na jeden koncert już jest. Daj namiary, prześle Ci pieniądze i sprawa załatwiona (przynajmniej jeśli chodzi o Nashville). O reszcie pomyślimy dalej. Może w końcu ktoś się zgłosi Oczko