![]() |
|
Wakacje,wakacje - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Wakacje,wakacje (/showthread.php?tid=439) |
Wakacje,wakacje - ania - 30.07.2009 Oprocz pozdrowien dla Was przywiozlam z Solowek wspomnienie tego wschodu slonca! ![]() ![]()
Wakacje,wakacje - ania - 30.07.2009 ![]() tak wyglada sam kreml jesli ktos sie interesuje historia, twierdzami tudziez monasterami
Wakacje,wakacje - olaph72 - 31.07.2009 Gdzież ów piękny kreml się znajduje? Wakacje,wakacje - ania - 31.07.2009 Północ Rosji, Karelia ogólnie rzecz ujmując, obwód Archangielski administracyjnie rzecz ujmując, a geograficznie w zatoce Onega na Morzu Białym znajdują się Wyspy Sołowieckie z owym kremlem na czele Można na nich spotkać fanatyków Mariusza Wilka, który wybrał się na Sołowki na 3 dni a został na nich 13 lat... Nasza trasa obejmowała wcześniej Petersburg, Wałaam (z przecudnym, położonym nad urwiskiem, małym skitem św. Mikołaja) i Pietrozawodsk
Wakacje,wakacje - weselefigara - 24.08.2009 Pozdrawiam z Litwy. Muzeum pomników matki Rosji Sowieckiej www.grutoparkas.lt/
Wakacje,wakacje - HOWARD - 24.08.2009 ![]() Wołoszański bis czyli HOWARD i była kwatera Heinricha Himmlera w Pozezdrzu na Mazurach ;-) Wakacje,wakacje - HOWARD - 24.08.2009 ![]() szperacz bunkrów hitlerowskich... ![]() gdzieś na Mazurach... ![]() spływ rzeką Sapiną ![]() nad jeziorem Dgał Wielkie Mazurskie Jeziora o zachodzie słońca. Wakacje,wakacje - HOWARD - 24.08.2009 ![]() zaślubiny z morzem. w sierpniu tego roku po raz pierwszy byłem nad polskim morzem jako rozumny człowiek (nie liczę pobytu jako czterolatek ;P) ![]() były hitlerowski obóz koncentracyjny w Sztutowie ![]() widok na Bałtyk z latarni morskiej w Krynicy Morskiej.. na plaży w kobiecych ubrankach. ale tylko na chwilę ;P ![]() na gdańskich uliczkach... z gdańskiego mostu... w oczekiwaniu na coca-colę, kawę espresso, albo power ade... ![]() ulice stolicy Pomorza... ![]() prawie jak Dire Straits w Money For Nothing ;-) ![]() sopockie molo. główne dania oraz krzywy domek w Sopocie ![]() zamek malborski ![]() katedra w pelplinie ;-) Wakacje,wakacje - ania - 24.08.2009 A niech mnie- rodzina stachanowców! Przyznaj się weselefiagara jaką normę wyrabiacie na codzień ![]() Howi to zdjęcie znad jeziora Dgał... moje ulubione!!! A zieleń znad Sapiny jest dokładnie taka sama jak u nas na spływie Rawką ;P Przyjedziecie kiedyś to się przekonacie na własne oczy
Wakacje,wakacje - weselefigara - 24.08.2009 ania napisał(a):A niech mnie- rodzina stachanowców! na codzień to tak jak wszyscy... ale czasem potrafię przełamać wszelkie normy
Wakacje,wakacje - Ania_M - 25.08.2009 Howard, masz oko do robienia świetnych zdjęć
Wakacje,wakacje - jambore - 25.08.2009 Howard- niezły maraton. Będąc tak blisko dawno już nie zrobiłem takiej trasy. Świetne zdjęcia Wakacje,wakacje - Andrzej - 25.08.2009 Ania,Weselefigara,Howard - piękne wakacje. Zazdroszczę i gratuluję. Ach..........obejrzę jeszcze raz. Wakacje,wakacje - Bart - 26.08.2009 Howard, super ujęcia Ja tez lubię wyszukiwac takie wybajerzone. Jak wrzucę na Picasę, to dam linka
|