Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Ftp Knopfler.pl - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Wątek: Ftp Knopfler.pl (/showthread.php?tid=190)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Ftp Knopfler.pl - Toloth - 08.03.2006

Hm, mam pytanie... a raczej prosbe. Posiada ktos jakiegos bootlega Straits z Wembley? Obojetne czy rocznik '85 czy '91. Po prostu za malo jest video na ftpie Oczko Gdyby ktos mial pod reka to moglby wrzucic? :mellow:

Ftp Knopfler.pl - mikołaj - 19.03.2006

wrzuciłem na ftp do katalogu różne te dwa nowe utwory MK z Emmylou

Ftp Knopfler.pl - maciej m - 22.03.2006

CZY KTOS MOZE PODLOZYC NA FTP KONGRESOWA 2001

SPRAWA DLAMNIE BARDZO WAZNA

Z GORY DZIEKUJE :wub:

Ftp Knopfler.pl - Robson - 22.03.2006

10 lat temu dokładnie 14 marca miała miesce ogólno-œwiatowa radiowa premiera pierwszej płyty Marka Knopflera Golden Heart To bezprecedensowe wydarzenie w radiofonii na szczęœcie nie ominęło tego dnia naszego kraju. Tak więc z wypiekami na twarzy w ten wieczór bardzo dokładnie sprawdziłem wszystko aby to wydarzenie zarejestrować. Oczywiœcie Polskie Radio Program Trzeci i przed mikrofonem Piotr Kaczkowski a w Nashville Mark. Serdecznie polecam piękna opowieœć i mšdra jak to zwykle kiedy Mark chce nam coœ opowiedzieć. O sobie, o muzyce. Odszukałem te kasetę która w moich skromnych archiwach zajmuje szczególne miejsce. Musicie się z tym zapoznać! Proszę szukac na FTP-ie w katalogu: <różne> pod tytułem Nashville.

ps. na poczštku tego nagrania zachował się największy Sułtan Swingu w Polsce Leszek Adamczyk który przed laty w sobotę podarował nam DS/MK ale chyba pomylił nagrania bo Mark na płycie Jimmiego Naila raczej zagrał tylko w tytułowym nagraniu czyli Big River a nie Love Johna Lennona. Ale chyba jeszcze wtedy o tym nie wiedziałem

Ftp Knopfler.pl - macsa - 22.03.2006

Œwietna wiadomoœć Drogi Robsonie.

Jeœli masz jeszcze jakieœ nagrania audycji Piotra Kaczkowskiego to serdecznie prosze o więcej !! Mam trochę audycji z tego roku gdyby ktoœ reflektował.

Pozdrowionka.

Ftp Knopfler.pl - mikołaj - 28.03.2006

Mam goršcš proœbę -czy ktos mógłby mi wysłać na email "down to the waterline" z "Live at the BBC"?
Zgrywam jednš audycję radiowš na dysk, ale na właœnie na "Down.." powstała dziura zwišzana ze zmianš kasety podczas nagrywania Uśmiech i chcę wkleić ten kawałek z innego Ÿródła.
email: pawel_1976@gazeta.pl, z góry dziękuję

Ftp Knopfler.pl - Igor23 - 30.03.2006

Bartek, co się dzieje od wczoraj z FTP ?

Ftp Knopfler.pl - bartekold - 30.03.2006

Ftp - reinstalacja systemu - przerwa do niedzieli.
Bardzo przepraszam za przerwę. Uśmiech

Ftp Knopfler.pl - Igor23 - 06.04.2006

Bartek przy logowaniu do FTP trzeba podać hasło w nowej linijce, której nigdy nie było. O co chodzi z tym hasłem ?

Ftp Knopfler.pl - bartekold - 06.04.2006

Ja nie mam, żadnej linijki. Nie wiem, musze sprawdzić.

Ale działa czy nie?

Ftp Knopfler.pl - pogdan - 06.04.2006

Właœnie œcišgam plik a więc działa ( armaty ; ) )

Ftp Knopfler.pl - MT1 - 07.04.2006

Wrzuciłem parę ciekawostek na ftp-a, możecie pogrzebać - między innymi dodałem katalog gdzie moglibyœmy wrzucać covery - razem z jednym ciekawym nagraniem.

Jak chcecie abym załadował coœ z bootlegów to dajcie znać (lista jest na forum w dziale bootlegi) - przez œwięta będę miał więcej czasu to mogę to załadować.

Ftp Knopfler.pl - MT1 - 08.04.2006

Tak przy okazji jak wam sie podoba styl Marka w "Let's Play House"?

NieŸle... może następna płyta będzie właœnie taka?

Ftp Knopfler.pl - Robson - 08.04.2006

Żeby tylko można było się połšczyć Smutny

Ftp Knopfler.pl - MT1 - 08.04.2006

Faktycznie, coœ nie działa...

Ftp Knopfler.pl - seba - 09.04.2006

No właœnie tez nie moge się połšczyć od wczoraj. Bartek co się dzieje??

Ftp Knopfler.pl - bartekold - 09.04.2006

Proszę o troszkę cierpliwoœci, na AP sš jakieœ większe zmiany w serwerowni i musimy poczekać. Może to potrwać ponad tydzień.

Ftp Knopfler.pl - MT1 - 09.04.2006

A szkoda bo w Œwięta zawsze jest troche więcej wolnego czasu Oczko

Ftp Knopfler.pl - bartekold - 11.04.2006

ale proszę sprawdzać, bo może będzie już. Nawet teraz działa.

Ftp Knopfler.pl - grzegorz - 11.04.2006

Działa. Można zasysać.
Mam jednš uwagę/proœbę żeby nie wrzucać na serwer studyjnych - ogólnodostępnych płyt DS i MK. Raczej każdy fan je ma, a z drugiej strony œwiadczy to nieładnie o naszym podejœciu do własnoœci intelektualnej ulubionego artysty.
Niech tu będš bootlegi i różne rarytasy trudno dostępne.