![]() |
|
Ftp Knopfler.pl - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Ftp Knopfler.pl (/showthread.php?tid=190) |
Ftp Knopfler.pl - Robson - 14.02.2006 W <Contributions> wrzuciłem Nobody's Here Anymore Johna Fogerty z jego ostatniej płyty z gitarš Maestro. Polecam wietny kawałek a gitara jak zwykle brzmi soczycie
Ftp Knopfler.pl - koobaa - 15.02.2006 Tak Robert, to znakomity kawałek z Markowš gitarš jakš lubię chyba najbardziej... Mark w tym utworze gra na dwóch gitarach - temat przewodni w lewym kanale na stracie o lekko spłaszczonym dwięku a w prawym raz po raz wtršca jak tylko On potrafi na bardziej soczystym brzmieniu... To wietny przykład na to, że Mark potrafi jeszcze zagrać na stratocasterze w sposób, dzięki któremu wiat odkrył Go 28 lat temu... To zdaje się pochodzi z albumu z 2004r, prawda? Powiem szczerze: marzy mi się płyta Marka z takimi klimatami... chociaż jeden numer w tym stylu... please...
Ftp Knopfler.pl - Robson - 15.02.2006 Chyba Cię rozumiem Kuba Tak to z płyty Deja Vu (All Over Again) Zauważyłem, że gitara Mistrza bardzo często u innych artystów brzmi tak jakbymy chcieli aby zabrzmiala na płytach solowych. Ja tylko pocišgnšłem wštek Kuby
Ftp Knopfler.pl - Bart - 17.02.2006 Cytat:Originally posted by crocos@Feb 9 2006, 11:31 PMWczoraj sobie obejrzałem Rockpalast z mojš Paniš. Pani co prawda nie jest fankš DS, a słuchajšc najnowszych dokonań Marka wręcz zasypia, lecz (o boska! obejrzała ze mnš calutki koncert, a ponadto stwierdziła, co następuje:a) Mimo tak niewielu instrumentów zespól buduje imponujšcš "cianę dzwięku", nie ma żadnych luk, wszystko jest na swoim miejscu, wietna aranżacja. B) Mark uroczo dystansuje się od siebie samego - robi miny, błaznuje, gra na luzie. Widać na pierwszy rzut oka, że to skromny, sympatyczny jegomoć. c) Włanie ten luz - Knoplflerowi niemal same spod ręki wychodzš perełki, bez wysiłku tworzy małe arcydzieła. I pomyleć, że zaczęła od niemal całkowitej niechęci do Marka :] Jeszcze skończy się na tym, że sama będzie mnie cišgnšć na koncert BTW: miesznie jest słuchać wypowiedzi wczesnych dajerstrejtsów, kiedy mówiš, że w życiu nie zagraliby na stadionie i że sš raczej takim kameralnym, małym zespołem :] Podsumowujšc: genialny koncert, piękne przeżycie dla każdego kto lubi Markowš muzykę Jeszcze raz dziękuję, Toloth!
Ftp Knopfler.pl - jambore - 17.02.2006 Cytat:Originally posted by Bartkowski+Feb 17 2006, 12:25 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Bartkowski @ Feb 17 2006, 12:25 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-crocos@Feb 9 2006, 11:31 PMWczoraj sobie obejrzałem Rockpalast z mojš Paniš. Pani co prawda nie jest fankš DS, a słuchajšc najnowszych dokonań Marka wręcz zasypia, lecz (o boska! obejrzała ze mnš calutki koncert, a ponadto stwierdziła, co następuje:a) Mimo tak niewielu instrumentów zespól buduje imponujšcš "cianę dzwięku", nie ma żadnych luk, wszystko jest na swoim miejscu, wietna aranżacja. B) Mark uroczo dystansuje się od siebie samego - robi miny, błaznuje, gra na luzie. Widać na pierwszy rzut oka, że to skromny, sympatyczny jegomoć. c) Włanie ten luz - Knoplflerowi niemal same spod ręki wychodzš perełki, bez wysiłku tworzy małe arcydzieła. I pomyleć, że zaczęła od niemal całkowitej niechęci do Marka :] Jeszcze skończy się na tym, że sama będzie mnie cišgnšć na koncert BTW: miesznie jest słuchać wypowiedzi wczesnych dajerstrejtsów, kiedy mówiš, że w życiu nie zagraliby na stadionie i że sš raczej takim kameralnym, małym zespołem :] Podsumowujšc: genialny koncert, piękne przeżycie dla każdego kto lubi Markowš muzykę Jeszcze raz dziękuję, Toloth! [/b][/quote]sory, ale to ta sama dziewczyna Ftp Knopfler.pl - jambore - 17.02.2006 ojej, nie mogę cofnšć, chyba dałem ciała Ftp Knopfler.pl - jambore - 17.02.2006 Kooba daj na jambore@o2.pl bo ftp jest czarny Ftp Knopfler.pl - Bart - 17.02.2006 Cytat:Originally posted by jambore@Feb 17 2006, 01:03 AMChyba taka sama?
Ftp Knopfler.pl - jambore - 17.02.2006 No to masz.... Ftp Knopfler.pl - Bart - 17.02.2006 Oj żartuję przecież no Bez nerwobóli!
Ftp Knopfler.pl - FacecickOLD - 18.02.2006 Witam, przerwa techniczna do poniedziałku do godziny 15!!! proszę się nie logować i nic nie wrzucać. pozdrawiam Darek Ftp Knopfler.pl - FacecickOLD - 20.02.2006 Już wszystko wrócliło do normy ![]()
Ftp Knopfler.pl - Robson - 22.02.2006 Nie do końca
Ftp Knopfler.pl - MACIEJ MIZERKIEWICZ - 23.02.2006 POSZUKUJE NAGRAN Z KONGRESOWEJ 2001 I ZE SPODKA 2005 :wub:CZY KTOS MOZE JE PODLOZYC NA FTP BYLBYM WDZIECZNY :wub: Ftp Knopfler.pl - Robson - 23.02.2006 Jeli chodzi o Kongresowš to może być kłopot bo kursuje ale nie najlepszej jakoci. Natomiast 6 i 7 maja jest dostępny na stronie Shivera http://www.m4n.pl/ds/ Ftp Knopfler.pl - kareem - 25.02.2006 witam, czy ftp dziala czy jesy wylaczony? probuje bezskutecznei sie tam zalogowac ... Ftp Knopfler.pl - aaadam - 25.02.2006 Cytat:Originally posted by kareem@Feb 25 2006, 12:35 AMi ja też
Ftp Knopfler.pl - Robson - 26.02.2006 U mnie chodzi
Ftp Knopfler.pl - HOWARD - 01.03.2006 ERROR The requested URL could not be retrieved An FTP authentication failure occurred while trying to retrieve the URL: ftp://knopfler.pl/ Squid sent the following FTP command: PASS <yourpassword> and then received this reply Login incorrect. Your cache administrator is root. __________________ Hej, włanie wszedłem na http://ftp.knopfler.pl. Kolejny raz. I kolejny raz takie teksty :mellow: A chciałem posłuchać singla EH/MK, który uploadował Grzegorz.. Nie mam pojęcia jak to ugryć :blink: Ftp Knopfler.pl - grzegorz - 01.03.2006 Teraz jest inny serwer. Poczytaj kilka stron wczenie, albo odezwij się do Bartka. |