![]() |
|
Mark W Polsce ! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +---- Dział: Warszawa, Torwar - 2 maja 2008 (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=27) +---- Wątek: Mark W Polsce ! (/showthread.php?tid=703) |
Mark W Polsce ! - kuba87 - 27.09.2007 jeszcze nie dostałem nic, ale rozmawiałem z LiveNation i dowiedziałem się, że bilety będš wysyłać w padzierniku, chyba od 8 - wtedy rusza sprzedaż biletów. Po rozmowie z paniami z tej firmy odniosłem wrażenie, że jest to bardzo porzšdna firma, wszystko ładnie, treciwe informacje i kultura... sšdzę, że organizacyjnie też wszystko majš dograne.... Mark W Polsce ! - Ania_M - 04.10.2007 Nie zobaczymy sie, niestety. Nie musze pytac o zgode lekarza, bo umiem sama ocenic sytuacje.... Na wszelki wypadek zapytam sie przy wypisie, ale odpowiedz znam. Jestem pewna ze zgodynie dostane. Mark W Polsce ! - numitor - 04.10.2007 Ale zgody na co? Hm, przecież koncert nie jest wysiłkiem fizycznym - można przyjć na niego nawet o kulach/na wózku. W czym więc problem? Mark W Polsce ! - Ania_M - 10.10.2007 Nie znacie sprawy. Problem jest, i to duzy. Gdybym Wam zaczela tlumaczyc wszystko od a do z to zasnelibyscie nie doczytajac polowy... Nie moge. Naprawde. Mark W Polsce ! - ptysia - 10.10.2007 bilety w ręku kupiłam w punkcie ticketpro zamiast przez net... jeszcze do barcelony chce wybyć na koncert, ale się zobaczy (czy będę tam na stałe czy nie )... a mój znajomy to będzie na 4 koncertach, to jest dopiero szczęciarz heh
Mark W Polsce ! - Steeven - 11.10.2007 A czy jest szansa, aby kiedykolwiek te bilety można było namacalnie, a nie wirtualnie nabyć? Np. w Empiku, czy innym sklepie. Jako nigdy nie ufałem sprzedaży przez Internet. I wolałbym tego uniknšć. To całe logowanie, udostępnianie swoich danych osobowych. Może jestem przewrażliwiony, ale nie lubię. A bilety jak najbardziej muszę mieć. Ale czy to oznacza, że w kraju już nie prowadzi się normalnej sprzedaży biletów na imprezy masowe? Tylko i wyłšcznie przez Internet? Kurcze, żeby się nie okazało, że zaraz tych biletów najzwyczajniej w wiecie zabraknie....
Mark W Polsce ! - dziadek - 11.10.2007 Chyba tak! Również jestem zainteresowany takš włanie tradycyjnš formš nabycia biletu. Dzięki postowi Ptysi dowiedziałem się o Ticketpro. Wchodzšc na ich stronę można wybrać również miasto, i sieć punktów oferujšcych bilet. Przed chwilš dzwoniłem akurat w tej sprawie do Katowic: tu jeszcze biletów nie majš. Mark W Polsce ! - pablosan - 11.10.2007 Witam Na "ticketpro.pl" sa punkty sprzedazy biletow w calym kraju. dzisiaj urwalem sie z pracy na 1/2 godziny, poszedlem do Biura Ogloszen Dziennika Baltyckiego w Gdyni, pani wziela czysty blankiet ticketpro i wydrukowala 2 bilety na koncert Mistrza na Torwarze. Oczywscie plyta!!! Majac je w reku czuje sie juz bezpieczny
Mark W Polsce ! - kuba87 - 11.10.2007 Ja dzisiaj otrzymałem list polecony od LiveNation Niedługo wracam do domku i zobaczę co tam siedzi... a domylam się co to ajajaj! Ale fajnie!
Mark W Polsce ! - kuba87 - 12.10.2007 No! Mam 4 bileciki, ładne, nowiutkie... Teraz tylko czekać, czekać i czekać... Jak sšdzicie, jak wyglšdać będzie sprawa z aparatami fotograficznymi? Mark W Polsce ! - rafalmk - 12.10.2007 Witam! Jesli chodzi o bilety "namacalne" to w Krakowie w Rynku Głównym mozna nabyc bilety w Empiku! Tak wlasnie zrobilem Choc jak poszedlem tam i zapytalem to pan mnie poinformowal, iz owszem sa bilety na 2 V na koncert w Warszawie, ale na Chrisa Rea A Mark Knopfler gra koncert w tym samym dniu, ale w... Gdansku Cos dla mieszkancow Trojmiasta Ale pozniej zaraz sie wszystko wyjasnilo, ze pan sie dopiero uczy i ze sa bilety na Marka na Torwar. Serdecznie pozdrawiam!
Mark W Polsce ! - koobaa - 12.10.2007 Czyżby ostatnia trasa Chrisa nie była jednak ostatniš? Ciekawie się ułożyło, że obaj grajš w ten sam dzień w Polsce. Jeli to prawda z Chrisem Rea. Mark W Polsce ! - rafalmk - 12.10.2007 Ano wlasnie, skoro tak mialo byc z tymi biletami to moze i z tym Chrisem nie jest tak do konca, choc slyszalem z innego zrodla, ze podobno ma byc w Polsce na koncercie, ale nie wiem czy w tym samym terminie co Mark Mark W Polsce ! - Robson - 12.10.2007 Koncert Chrisa R. odbędzie sie w lutym a więc nie ma żadnych przeszkód aby za dwa m-ce zameldować sie ponownie w Warszawie Miejsce lepsze od Torwaru bo Sala Kogresowa
Mark W Polsce ! - koobaa - 12.10.2007 Heh, przeszkody się znajdš Roberto . Luty to nie jest dobry termin. Ale Sala Kongresowa to faktycznie lepsza lokalizacja niż Torwar. Nigdy nie zapomnę Telegraph Road w Kongresowej... Myslałem, że cały Pałac Kultury odleci w kosmos a my wszyscy razem z nim . Co niesamowitego to było. No a póniej BIA i So Far Away na koniec, a za kulisami czekała czerwona gitara... . To były czasy!
Mark W Polsce ! - Robson - 12.10.2007 O tak, każdy z nas czekał na 10 czerwca 2001 kawał swojego życia. Niezapomniane chwile wzruszeń i prawdziwego koncertowego uniesienia. Dla Ciebie Kuba dodatkowo dzień niezwykły Dla mnie największe koncertowe przeżycie. Potem w 2005 też dzien po dniu w drodze. Cudne czasy. Maj 2008 znów najpiękniejszy miesišc tego roku łšcznie z Pragš
Mark W Polsce ! - numitor - 12.10.2007 Wczoraj przyszły do mnie - pochwalę się - dwa bilety .(Oczywicie płyta) Mark W Polsce ! - numitor - 12.10.2007 Cytat:Originally posted by Ania_M@Oct 10 2007, 06:04 PMW ogóle - hm, dlaczego piszesz tak jakby to NAM miało zależeć na tym żeby zobaczyła koncert? To Twoja i tylko Twoja decyzja - zobaczysz to zyskasz, nie zobaczysz - tracisz. Dla nas bez zmian. Mark W Polsce ! - Ania_M - 14.10.2007 Wam moze nie zalezec na tym, zebym zobaczyla koncert. Ale mi zalezy na tym zarowno zeby zobaczyc i koncert, i Was. Już mi się którš noc Marek ni
Mark W Polsce ! - numitor - 14.10.2007 Więc zawsze można wsprzeć się przysłowiem - dla chcšcego nic trudnego. |