Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Wakacje,wakacje - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Wątek: Wakacje,wakacje (/showthread.php?tid=439)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Wakacje,wakacje - zwierzak24 - 20.07.2007

Tak sie składa że ja nie zabardzo w tym roku na dłuższy urlop moge liczyć, (służba 998) ale z wolnego czasu korzystam przy każdym wolnym wekendzie.
Tak więc ,Pozdrowienia z działki znajomych.
Wasze zdrowie rodzinko Knopflerowa Duży uśmiech
Życze wszystkim udanych urlopów(wakacji)
Wasz FIREMAN
[Obrazek: 81288fa25cd2e484med.jpg]

Wakacje,wakacje - macsa - 20.07.2007

Cytat:Drogi Macsiu - aparat mam(i to do tego cyfrowy biggrin.gif )- jednak bede Ciebie prosił o ewentualne umieszczenie na Forum

Andrzeju - wystarczy że wyœlesz mi zdjęcia na maila z ich opisem, resztš się zajmę
Uśmiech

Cytat:Tak więc ,Pozdrowienia z działki znajomych.

Dziękujemy za pozdrowienia - widzę, że autorska koszulka służy dobrze w dobrej sprawie propagowania muzyki MK !!

NO TO ZDROWIE NASZ FIREMA'NIE !!

...siup w ten głupi dziób ... Oczko

Wakacje,wakacje - olaph72 - 22.07.2007

Wróciłem właœnie znad jeziora Huron. Woda cieplutka, fale jak nad morzem, akwen wielkoœci województw dolnoœlšskiego i wielkopolskiego razem wziętych. Zdjęcie nie moje, ale widok się zgadza.

[Obrazek: ad_42250n.jpg]

Wakacje,wakacje - zwierzak24 - 22.07.2007

Cytat:Originally posted by macsa@Jul 20 2007, 11:12 PM
Cytat:[b]Drogi Macsiu - aparat mam(i to do tego cyfrowy biggrin.gif )- jednak bede Ciebie prosił o ewentualne umieszczenie na Forum

Andrzeju - wystarczy że wyœlesz mi zdjęcia na maila z ich opisem, resztš się zajmę
Uśmiech

Cytat:Tak więc ,Pozdrowienia z działki znajomych.

Dziękujemy za pozdrowienia - widzę, że autorska koszulka służy dobrze w dobrej sprawie propagowania muzyki MK !!

NO TO ZDROWIE NASZ FIREMA'NIE !!

...siup w ten głupi dziób ... Oczko [/b]
Maćku muzyka przede wszystkim Wywracanie oczami (oczywiœcie wiadomo jaka) trzeba propagować.. inaczej być nie może ^_^
Koszulki też robiš swoje, w ten sposób nawet daje się poszeżyć grono fanów MK i DS Oczko
Zaczyna się od pytania : Co to za goœć z gitarš na twojej koszulce, i co to za stronka www. knopfler pl.?
Reszta to już wiadomo jaka....

Wakacje,wakacje - ania - 24.07.2007

Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 20 2007, 09:33 PM
Ania - jak zwykle w wielkim œwiecie.Paryż. Choć mi Paryż i Francja kojarzy się z faktem , gdy zakupywalem kolejnš ciężarówkę do firmy, i miała to być Renault - usłyszałem wtedy od moich kierowców, szefie tylko nie francuskie Renault, "bo z francuskiego najlepsza jest miłoœć". Padło na MAN - bo jakoœ tak nie mam miłoœci do francuskich aut po tym stwierdzeniu. Pozdrawiam wakacyjnie i do zobaczenia w Sopocie.
WIELKI œwiat dopiero czeka Oczko
tymczasem ten paryski to jak dla mnie bagietka w parku (moj ulubiony to Brassens'a albo Rodin'a :wub: majš takie fajne leżaki Duży uśmiech ) i ... http://pl.youtube.com/watch?v=p1JdNocbGAo Oczko Duży uśmiech

tymczasem pozdrawiam od jutra z Krakowa, Rzeszowa, Dukli tudzież Przemyœla Duży uśmiech zachciało mi się jak zwierzakowi zakrapianego polskiego grillowania Język Uśmiech

Olaf widok niczego sobie Wywracanie oczami

Wakacje,wakacje - olaph72 - 24.07.2007

Anula, jak mi się uda pojechać w Góry Skaliste - to będš dopiero widoki! Na razie tropię tanie bilety lotnicze na stronach internetowych przewoŸników. I czytam njusy o ofiarach niedŸwiedzi grizzly... :blink: O, choćby ten.

Wakacje,wakacje - ania - 31.07.2007

uuu la la Wywracanie oczami nie przeczę, że będš!!! i to jaaaakie!!!
co do niedŸwiedzi to cóż...niedŸwiedŸ głodny, niedŸwiedŸ zły ...
zupełnie jak z facetami! Duży uśmiech Oczko

Wakacje,wakacje - Marcin_Kr - 02.08.2007

a propos NieŸwiedziów,
słyszeliœcie o tym fakcie: http://wiadomosci.onet.pl/1580985,19,item.html

Smutny :wacko: Smutny

Wakacje,wakacje - Bart - 02.08.2007

Jest o tym wštek w offtopach.

Wakacje,wakacje - ania - 04.09.2007

pozdrawiam serdecznie z Moskwy B)
jak zwykle 'pobyt katem' u nowo poznanych Kseni i Loszy zaczelam od przegladu ich plytoteki (tak w ramach pierwsze koty za ploty Oczko Duży uśmiech ) przyznaje sie bez bicia, ze szukalam czegos rosyjskiego, a tu prosze... i Dire Straits i Mark Knopfler solo sie znalezli Uśmiech Szczęśliwy pobyt zaczal sie wiec markowo Szczęśliwy

Wakacje,wakacje - Andrzej - 04.09.2007

Pada œnieg w Moskwie Aniu ????? Duży uśmiech

Wakacje,wakacje - Marcin_Kr - 04.09.2007

goršco polecam wszystkim Czrnogórę- obok Rumunii to najpiękniejszy zakštek Europy jaki widziałem

[Obrazek: dsc0124yx3.jpg]

[Obrazek: dsc0653fc2.jpg]

[Obrazek: dsc0365ia2.jpg]

[Obrazek: dsc0413bv9.jpg]

[Obrazek: dsc0438yh4.jpg]

[Obrazek: dsc0490na7.jpg]

[Obrazek: dsc0518yd0.jpg]

[Obrazek: dsc0174ug6.jpg]

[Obrazek: dsc0705xd3.jpg]

Wakacje,wakacje - Marcin_Kr - 04.09.2007

ups... :o
fotki miały być w mniejszym formacie
sorki

Cytat:Originally posted by Andrzej@Sep 4 2007, 08:52 PM
Pada œnieg w Moskwie Aniu ????? Duży uśmiech
alez skad Język Duży uśmiech swieci przepiekne slonce Uśmiech jedyny szkopul twki w tym ze codziennie cos innego w Moskwie plonie :blink: wczoraj Park Kultury a dzis cos w okolicach placu zwyciestwa :ph34r:
...jutro ruszamy do Irkucka Oczko Uśmiech

papapatuszki do poduszki Uśmiech

zdjecia im wieksze tym lepsze Marcinie Kr Oczko

Wakacje,wakacje - olaph72 - 08.09.2007

Na œcianie może tak... Smutny

Wakacje,wakacje - HOWARD - 12.09.2007

Ależ mi się zachciało wakacji!

Fenomenalny klimat zdjęć, Marcin.

Dobrze, że takie duże. Z dużych zawsze można małe zrobić, a odwrotnie już nieJęzyk

Heh, ja chyba nie mam żšdnych ciekawych zdjęć z tych wakacji. Może następne wakacje będš lepsze Uśmiech

Teraz czekamy na zdjęcia Ani,

która na pewno zwiedzała grób Lenina Wywracanie oczami

Wakacje,wakacje - grzegorz - 20.09.2007

Pozdrawiam z Krynicy Górskiej. Zdjęć nie będzie, bo jakiœ prawnik mógłby zrobić z nich użytek i kłopot gotowy. Polecam za to rydze na maœle z patelni i œledzie w brzoskwiniach i œmietanie (oczywiœcie nie mieszać). Żyć nie umierać.

Wakacje,wakacje - ania - 22.09.2007

Cytat:Originally posted by HOWARD@Sep 12 2007, 08:15 PM
Teraz czekamy na zdjęcia Ani,

która na pewno zwiedzała grób Lenina Wywracanie oczami
nie tyle grob (ktory mnie nie interesowal) Oczko co glowe nad glowy!
otoz w Ulan Ude (stolicy Buriacji) znajduje sie jego najwieksza glowa Oczko Duży uśmiech
poza tym jak juz tam utknelismy na dzien caly to wlasnie ulica jego imienia byla najciekawsza, najdluzsza i najczesciej przez nas przedreptana Uśmiech

co do zdjec to koniecznie musze wam pokazac jedno taaakie miejsce Wywracanie oczami nazywa sie, rzecz ogolnie biorac, wyspa Olchon- a dokladnie od Chuzhyru na polnoc az do przyladka Choboj ... niach, niach, niach!
c Wywracanie oczami do po prostu! Uśmiech
ale to jak dojade do domku (jeszcze jestem w Moskwie, dzis wrocilismy cali i zdrowi, i choc splokana to jeszcze mam wakacje Uśmiech Duży uśmiech) pozdrawiam serdecznie!
uciekam do wrazen z nowej plyty Oczko jeszcze nie slyszalalm Język

Wakacje,wakacje - olaph72 - 03.11.2007

Poniżej - fotki z połowy wrzeœnia, z Vancouver i gór Kolumbii Brytyjskiej.

[Obrazek: van01ln2.th.jpg][Obrazek: van03xh2.th.jpg][Obrazek: van04mx5.th.jpg][Obrazek: van05iw5.th.jpg]
[Obrazek: van06md5.th.jpg][Obrazek: van07kp4.th.jpg][Obrazek: van09fi4.th.jpg][Obrazek: van10mj8.th.jpg]