![]() |
|
Wakacje,wakacje - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Wakacje,wakacje (/showthread.php?tid=439) |
Wakacje,wakacje - zwierzak24 - 20.07.2007 Tak sie składa że ja nie zabardzo w tym roku na dłuższy urlop moge liczyć, (służba 998) ale z wolnego czasu korzystam przy każdym wolnym wekendzie. Tak więc ,Pozdrowienia z działki znajomych. Wasze zdrowie rodzinko Knopflerowa ![]() Życze wszystkim udanych urlopów(wakacji) Wasz FIREMAN
Wakacje,wakacje - macsa - 20.07.2007 Cytat:Drogi Macsiu - aparat mam(i to do tego cyfrowy biggrin.gif )- jednak bede Ciebie prosił o ewentualne umieszczenie na Forum Andrzeju - wystarczy że wylesz mi zdjęcia na maila z ich opisem, resztš się zajmę ![]() Cytat:Tak więc ,Pozdrowienia z działki znajomych. Dziękujemy za pozdrowienia - widzę, że autorska koszulka służy dobrze w dobrej sprawie propagowania muzyki MK !! NO TO ZDROWIE NASZ FIREMA'NIE !! ...siup w ten głupi dziób ...
Wakacje,wakacje - olaph72 - 22.07.2007 Wróciłem włanie znad jeziora Huron. Woda cieplutka, fale jak nad morzem, akwen wielkoci województw dolnolšskiego i wielkopolskiego razem wziętych. Zdjęcie nie moje, ale widok się zgadza.
Wakacje,wakacje - zwierzak24 - 22.07.2007 Cytat:Originally posted by macsa@Jul 20 2007, 11:12 PM Andrzeju - wystarczy że wylesz mi zdjęcia na maila z ich opisem, resztš się zajmę ![]() Cytat:Tak więc ,Pozdrowienia z działki znajomych. Dziękujemy za pozdrowienia - widzę, że autorska koszulka służy dobrze w dobrej sprawie propagowania muzyki MK !! NO TO ZDROWIE NASZ FIREMA'NIE !! ...siup w ten głupi dziób ... [/b]
Maćku muzyka przede wszystkim (oczywicie wiadomo jaka) trzeba propagować.. inaczej być nie może ^_^ Koszulki też robiš swoje, w ten sposób nawet daje się poszeżyć grono fanów MK i DS Zaczyna się od pytania : Co to za goć z gitarš na twojej koszulce, i co to za stronka www. knopfler pl.? Reszta to już wiadomo jaka.... Wakacje,wakacje - ania - 24.07.2007 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 20 2007, 09:33 PMWIELKI wiat dopiero czeka tymczasem ten paryski to jak dla mnie bagietka w parku (moj ulubiony to Brassens'a albo Rodin'a :wub: majš takie fajne leżaki ) i ... http://pl.youtube.com/watch?v=p1JdNocbGAo ![]() tymczasem pozdrawiam od jutra z Krakowa, Rzeszowa, Dukli tudzież Przemyla zachciało mi się jak zwierzakowi zakrapianego polskiego grillowania ![]() Olaf widok niczego sobie
Wakacje,wakacje - olaph72 - 24.07.2007 Anula, jak mi się uda pojechać w Góry Skaliste - to będš dopiero widoki! Na razie tropię tanie bilety lotnicze na stronach internetowych przewoników. I czytam njusy o ofiarach niedwiedzi grizzly... :blink: O, choćby ten. Wakacje,wakacje - ania - 31.07.2007 uuu la la nie przeczę, że będš!!! i to jaaaakie!!! co do niedwiedzi to cóż...niedwied głodny, niedwied zły ... zupełnie jak z facetami!
Wakacje,wakacje - Marcin_Kr - 02.08.2007 a propos Niewiedziów, słyszelicie o tym fakcie: http://wiadomosci.onet.pl/1580985,19,item.html :wacko:
Wakacje,wakacje - Bart - 02.08.2007 Jest o tym wštek w offtopach. Wakacje,wakacje - ania - 04.09.2007 pozdrawiam serdecznie z Moskwy B) jak zwykle 'pobyt katem' u nowo poznanych Kseni i Loszy zaczelam od przegladu ich plytoteki (tak w ramach pierwsze koty za ploty ) przyznaje sie bez bicia, ze szukalam czegos rosyjskiego, a tu prosze... i Dire Straits i Mark Knopfler solo sie znalezli pobyt zaczal sie wiec markowo
Wakacje,wakacje - Andrzej - 04.09.2007 Pada nieg w Moskwie Aniu ?????
Wakacje,wakacje - Marcin_Kr - 04.09.2007 goršco polecam wszystkim Czrnogórę- obok Rumunii to najpiękniejszy zakštek Europy jaki widziałem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Wakacje,wakacje - Marcin_Kr - 04.09.2007 ups... :o fotki miały być w mniejszym formacie sorki Wakacje,wakacje - ania - 04.09.2007 Cytat:Originally posted by Andrzej@Sep 4 2007, 08:52 PMalez skad swieci przepiekne slonce jedyny szkopul twki w tym ze codziennie cos innego w Moskwie plonie :blink: wczoraj Park Kultury a dzis cos w okolicach placu zwyciestwa :ph34r: ...jutro ruszamy do Irkucka ![]() papapatuszki do poduszki
Wakacje,wakacje - ania - 04.09.2007 zdjecia im wieksze tym lepsze Marcinie Kr
Wakacje,wakacje - olaph72 - 08.09.2007 Na cianie może tak...
Wakacje,wakacje - HOWARD - 12.09.2007 Ależ mi się zachciało wakacji! Fenomenalny klimat zdjęć, Marcin. Dobrze, że takie duże. Z dużych zawsze można małe zrobić, a odwrotnie już nie ![]() Heh, ja chyba nie mam żšdnych ciekawych zdjęć z tych wakacji. Może następne wakacje będš lepsze ![]() Teraz czekamy na zdjęcia Ani, która na pewno zwiedzała grób Lenina
Wakacje,wakacje - grzegorz - 20.09.2007 Pozdrawiam z Krynicy Górskiej. Zdjęć nie będzie, bo jaki prawnik mógłby zrobić z nich użytek i kłopot gotowy. Polecam za to rydze na male z patelni i ledzie w brzoskwiniach i mietanie (oczywicie nie mieszać). Żyć nie umierać. Wakacje,wakacje - ania - 22.09.2007 Cytat:Originally posted by HOWARD@Sep 12 2007, 08:15 PMnie tyle grob (ktory mnie nie interesowal) co glowe nad glowy!otoz w Ulan Ude (stolicy Buriacji) znajduje sie jego najwieksza glowa poza tym jak juz tam utknelismy na dzien caly to wlasnie ulica jego imienia byla najciekawsza, najdluzsza i najczesciej przez nas przedreptana co do zdjec to koniecznie musze wam pokazac jedno taaakie miejsce nazywa sie, rzecz ogolnie biorac, wyspa Olchon- a dokladnie od Chuzhyru na polnoc az do przyladka Choboj ... niach, niach, niach! c do po prostu! ale to jak dojade do domku (jeszcze jestem w Moskwie, dzis wrocilismy cali i zdrowi, i choc splokana to jeszcze mam wakacje ) pozdrawiam serdecznie!uciekam do wrazen z nowej plyty jeszcze nie slyszalalm
Wakacje,wakacje - olaph72 - 03.11.2007 Poniżej - fotki z połowy wrzenia, z Vancouver i gór Kolumbii Brytyjskiej. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|