Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Mark W Trójce - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Wątek: Mark W Trójce (/showthread.php?tid=133)

Mark W Trójce - macsa - 15.04.2013

No to sprawa się wyjaśniła - odwołał koncerty w Rosji żeby dać dwudniowy maraton koncertowy w Tróce !!

Duży uśmiechDuży uśmiechDuży uśmiech

Mark W Trójce - MKfan - 15.04.2013

Za koncert w Moskwie 7 czerwca wskoczyło Zwolle, NL. Ale pozostał wolny termin 8 czerwca. Zapraszamy do Trójki Uśmiech

Mark W Trójce - wAcEk - 15.04.2013

mary napisał(a):Szkoda, że ucichł temat rozmów nt. koncertu Marka w Trójce. A może nie ucichł, tylko o tym nie słyszę?

Niestety wygląda na to, że ucichł. W porannych audycjach cisza, w 3 wymiarach gitary również... Nie sądzę, żeby ponowne pojawienie się tematu koncertu umknęło wiernym słuchaczom PR3. Jednak mam nadzieję, że zdarzy się cud i wszystkim nam sen z powiek będą spędzały myśli jak zdobyć bilet do studia im. Agnieszki Osieckiej na koncert MK.

Mark W Trójce - jambore - 15.04.2013

wAcEk napisał(a):Niestety wygląda na to, że ucichł. W porannych audycjach cisza, w 3 wymiarach gitary również... Nie sądzę, żeby ponowne pojawienie się tematu koncertu umknęło wiernym słuchaczom PR3. Jednak mam nadzieję, że zdarzy się cud i wszystkim nam sen z powiek będą spędzały myśli jak zdobyć bilet do studia im. Agnieszki Osieckiej na koncert MK.

Dobre :-)

Tak mi mów !!

Mark W Trójce - pablosan - 15.04.2013

Byłoby cudownie, ale raczej to tylko w sferze marzeń...

Mark W Trójce - Robson - 15.04.2013

Ostatnio ten temat pojawił się przy okazji płyty "The Ragpicker's Dream" Wtedy pamiętam Piotr Kaczkowski bardzo zabiegał o taki koncert i chyba nawet wtedy pojawiły się jakieś obietnice a moze nawet daty. Ale to bylo dawno temu.

Mark W Trójce - communique - 16.04.2013

Robson napisał(a):Ostatnio (...) Ale to bylo dawno temu.
Robsonie to jak w końcu? ostatnio czy dawno? Oczko jak "ostatnio" to może coś jest na rzeczy

Mark W Trójce - Robson - 16.04.2013

Ostatnio czyli potem już o tym nie słyszałemUśmiech Ostatnio czyli w roku 2002 czyli dawnoUśmiech

Mark W Trójce - wAcEk - 16.04.2013

Moje nadzieje zostały rozbudzone dużo później, czyli nie tak dawno, bo przy okazji promocji najnowszego albumu Privateering, przez Piotra Barona, w audycji 3 wymiary gitary.

Mark W Trójce - communique - 16.04.2013

właśnie ja też słyszałem coś, o ile dobrze pamiętam to nie było to powiedziane wprost tylko jakoś tak z niedomówieniem

Mark W Trójce - Raingod - 17.04.2013

To mogę powiedzieć - wiadomość z pierwszej ręki, że Mark nie zgodził się na koncert. Takie jest stanowisko na ten moment. Może kiedyś...

Mark W Trójce - pablosan - 17.04.2013

Szkoda Smutny

Mark W Trójce - wAcEk - 22.04.2013

Wczorajsza druga godzina Minimaxu rozpoczęła się od Follow the Ribbon Uśmiech dla przypomnienia, że już za 3 dni w Bukareszcie rozpoczyna się długo wyczekiwana trasa koncertowa Uśmiech

Mark W Trójce - Robson - 22.04.2013

A tydzień temu River Of Grog a dwa Occupation Blues. Czyli bonusowa płytka odtworzonaUśmiech Liczylem na jakies info o biografii MK a tu nic/

Mark W Trójce - wAcEk - 22.04.2013

Jak dotychczas jedyne info na temat biografii słyszałem w zeszłym tygodniu w audycji 3 Wymiary Gitary u Piotra Barona. Później niestety cisza....

Mark W Trójce - wAcEk - 24.04.2013

właśnie w tej chwili, tj. po zakończeniu 3 wymiarów gitary, Piotr Baron rozda dwóm szczęśliwcom egzemplarz biografii MK. dodzwonienie się do Trójki najwyraźniej graniczy z cudem...

Mark W Trójce - mary - 26.04.2013

Włączyłam przed chwilą Listę, aby sprawdzić, jak w tym tygodniu wypadną Depesze, a tu słyszę, że redaktor Baron rozdał właśnie dwie biografie Marka!

Mark W Trójce - Robson - 29.04.2013

Leszek Adamczyk w miniMAXIE też rozdawał. I poszło Kingdom of Gold chyba po raz pierwszy i gościnne udziały MK z Heidi Talbot.

Mark W Trójce - mary - 04.05.2013

"Got to have something" właśnie teraz w Markomanii, poza tym dobra wiadomość-jest to nowy utwór, na którego można głosować w LP3!

Mark W Trójce - Robson - 04.05.2013

O pięknie dzięki mary. Choć liczyłem na Seattle.