![]() |
|
Wakacje,wakacje - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Wakacje,wakacje (/showthread.php?tid=439) |
Wakacje,wakacje - Bart - 09.07.2007 Cytat:Originally posted by olaph72+Jul 9 2007, 01:30 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (olaph72 @ Jul 9 2007, 01:30 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>A skšd pochodzisz?Cytat:Originally posted by Bart@Jul 9 2007, 07:02 AM Ja z Głogowa, ale pięć lat uczyłem się w Sobieszowie, a na weekendy jedziłem wtedy do Zgorzelca [/b]
W Sobieszowie? Czyżby w technikum rolniczym?Jam jeleniogórzanin! [/b][/quote]Z "Rolnikiem" gralimy w siatkówkę Jam Kornik z ZSDiL wiat jest mały
Wakacje,wakacje - olaph72 - 10.07.2007 Znaczy "Lenik"? Podobno tę szkołę zlikwidowano.
Wakacje,wakacje - Bart - 10.07.2007 Za moich czasów Technikum Lene było już zlikwidowane - parę ostatnich roczników kończyło edukację. Pełnš parš szło Technikum Przemysłu Drzewnego i nowo powstałe Technikum Ochrony rodowiska (byłem w drugim roczniku: 1992 - 1997). Po moim odejciu dyrektor Wojtas był zmuszony otworzyć gimnazjum, ale co dalej - nie wiem. Byłem tam ostatnio jakie pięć lat temu. Wakacje,wakacje - ania - 10.07.2007 Olaf nie taka Anie z Zielonego Wzgorza znalam ... do dzis
Wakacje,wakacje - Marcin_Kr - 10.07.2007 Cytat:Originally posted by olaph72@Sep 29 2006, 06:05 PMale tylko zielone Kozel (Velkopopoviski) s Posdrawem Marcin Wakacje,wakacje - olaph72 - 10.07.2007 A jest jaki inny? :blink: Wakacje,wakacje - olaph72 - 10.07.2007 Cytat:Originally posted by ania@Jul 10 2007, 06:43 PMTo moje alter ego. Co jakby Miss Hyde.
Wakacje,wakacje - Marcin_Kr - 10.07.2007 Cytat:Originally posted by olaph72@Jul 10 2007, 07:23 PMspotkałem sie z czterema rodzajami rodzajami: 1)Zielony -Typ: pale lager (premium)- ten najlepszy na wiecie (4,8 %)2)Zielony 2 -Typ: pale lager (medium) - ale extrakt 11 i 4,6% alkoholu, czyli wersja lżejsza (czyt. tzw. wodzionka) 3) złoty -Typ: pale (svatly) 4% alkoholu - kiepski 4)czarny -Typ: ciemne (cerny) - 3,8 alkoholu - dla wielbicieli tego typu piw
Wakacje,wakacje - olaph72 - 11.07.2007 Czyli de facto liczy się tylko jeden.
Wakacje,wakacje - Bart - 11.07.2007 Cytat:Originally posted by Marcin_Kr@Jul 10 2007, 09:43 PMCzyli nie miałem najlepszego Ale cerny też rzšdzi ![]() I nawet nie jestem jakim szczególnym smakoszem ciemnego :] Wakacje,wakacje - ania - 12.07.2007 Cytat:Originally posted by olaph72+Jul 10 2007, 08:29 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (olaph72 @ Jul 10 2007, 08:29 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ania@Jul 10 2007, 06:43 PMTo moje alter ego. Co jakby Miss Hyde. [/b][/quote]boje sie zapytac... czy istnieje Miss Jekyll ?
Wakacje,wakacje - HOWARD - 12.07.2007 Tak, to przecież Kobieta Dr. Jekyll'a...
Wakacje,wakacje - olaph72 - 12.07.2007 Mister, Anula, Mister!
Wakacje,wakacje - macsa - 15.07.2007 Cytat:Macsa - gdzie to tak Pięknie??? Drogi Andrzeju to jest sosenka rosnšca na szczycie Sokolicy w Pieninach. Zdjęcie niestety nie moje ale posta pisałem na szybko z kafejki internetowej... Cytat:Maćku czy to już raj? smile.gif Tak Robercie - włanie w takim raju mógłbym się znaleć... To jeszcze kilka wspomnień wakacyjnych: Szczawnica: ![]() Droga Pienińska: ![]() Palenica: ![]() Niedzica: ![]() Domek nad Zalewem Czorsztyńskim: ![]() Okno w Zamku Dunajec: ![]() Trzy Korony: ![]() Wšwóz Homole:
Wakacje,wakacje - Raingod - 15.07.2007 za 10 dni powtorka z turcjii.... Wakacje,wakacje - Andrzej - 18.07.2007 a ja pozdrawiam Was ze wietoujcia.Przyjeżdzam tu od 20 lat.Miejsce znane również dla naszego Dudageo i jego studentów.Morze,las,jeden dom i co roku Ci sami turyci zauroczeni tym miejscem.wietne warunki do słuchania muzyki MK.Oj nasz Macsiu pstryknšłby i tu kilka uroczych fotek. Jestem wieczorami z Wami.Zainwestowałem w siebie i kupiłem laptopa.Dwa tygodnie bez Forum i Was......to niemożliwe, umarlbym z tęsknoty. Wakacje,wakacje - macsa - 19.07.2007 Cytat:Oj nasz Macsiu pstryknšłby i tu kilka uroczych fotek. Drogi Andrzeju - a co stoi na przeszkodzie ?? Cyfrówka kosztuje teraz grosze więc warto zainwestować i pokazać nam wreszcie ten sławny prywatny kurort Andrzeja Jasińskiego !! p.s. Gdyby problemem były wględy techniczne ( jak je opublikowć ) to jak zwykle jestem do usług... Wakacje,wakacje - anrom - 19.07.2007 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 18 2007, 10:42 PMTak, zgadza się. Miałem okazję odwiedzić tam Andrzeja w ubiegłym roku - urokliwe miejsce... tylko te komary... :wacko: Pozdrawiamy Andrzeju wakacyjnie - choć z pracy i życzymy udanego wypoczynku. (a ja jutro wybieram sie do Słubic )
Wakacje,wakacje - ania - 19.07.2007 a ja was wszystkich serdecznie pozdrawiam z Paryza :wub: slonce od kilku dni skutecznie nas roztapia ![]() ale warto sie topic miasto jest vraiment extraordinaire ![]() slowem fantastique :wub: Wakacje,wakacje - Andrzej - 20.07.2007 Drogi Macsiu - aparat mam(i to do tego cyfrowy )- jednak bede Ciebie prosił o ewentualne umieszczenie na Forum, jak to pięknie okreliłe prywatnej rezydencji A.J.(campingowej).Dzisiaj zorganizowalismy Tramp z piosenkami dla dzieci.Były gitary o pieknym brzmieniu(Ibanez).Jedno dziecko rzuciło nawet dwa złote w podziekowaniu za nasze prezentacje.Wzruszyłem się.Od wielu lat przyjeżdzajš tu ci sami ludzie.Był akcent M.K. - Sułtani.Anrom - ubolewam że nie bedzie mnie w Słubiciach, ale w końcu wiesz jak trafić do więtoujcia.Z racji wyuczonego zawodu nie zagubisz się w lesie.W tym roku o dziwo nie ma komarów. Ania - jak zwykle w wielkim wiecie.Paryż. Choć mi Paryż i Francja kojarzy się z faktem , gdy zakupywalem kolejnš ciężarówkę do firmy, i miała to być Renault - usłyszałem wtedy od moich kierowców, szefie tylko nie francuskie Renault, "bo z francuskiego najlepsza jest miłoć". Padło na MAN - bo jako tak nie mam miłoci do francuskich aut po tym stwierdzeniu. Pozdrawiam wakacyjnie i do zobaczenia w Sopocie. |