![]() |
|
Mark W Trójce - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Mark W Trójce (/showthread.php?tid=133) |
Mark W Trójce - Robson - 20.12.2006 Toć przecie 20 głosów można oddać. W zestawie również Money i Private
Mark W Trójce - macsa - 20.12.2006 Brothers AND Sultans - obowišzek spełniony
Mark W Trójce - Robson - 24.01.2007 Kiedy nie można spać i słucha się Starego Radia to zawsze człowiek czeka aż Mark zapiewa I tak było minionej nocy. Wprawdzie nie zapiewał a zagrał gocinnie na płycie B.B. Kinga w nagraniu All Over Again. To w audycji Janusza Kosińskiego. Potem wreszczie mnie zmogło
Mark W Trójce - Robson - 28.01.2007 Spoglšdam na rozpiskę dzisiejszej Markomanii i widzę Podróże do Filadelfii Czy Kto słuchał?
Mark W Trójce - macsa - 28.01.2007 Tak Robercie - ja słuchałem ![]() Dzisiaj prowadzšcym Sjestę Był Marek Niedwiedzki. "Sailing..." pucił zaraz po skoku Adama Małysza: " Pan Adam na trzecim, a dwaj panowie płynš do Filadelfii " Generalnie Marek chciał zaczarować tym utworem aby przestało sypać w Warszawie... Mark W Trójce - Robson - 28.01.2007 I przestało? A co jeszcze mówił?
Mark W Trójce - macsa - 28.01.2007 Nie poinformował czy przestało, powiedział za to: "Pan Misiael przyjechał z dużym fanklubem i wygrał, pan Adam jest czwarty i już po konkursiku. 'Sailing To Philadelphia' to oczywicie Mark Knopfler i Janes Taylor" Potem jeszcze pucił Dylana czarujšc nieg ale nie wiem jak się to czarowanie skończyło... To tyle w sprawie dzisiejszej Sjesty ![]() Radioman Mac S.A. Mark W Trójce - Robson - 28.01.2007 A to ciekawe do Dylana nie ma w rozpisce :wacko: Dzięki Maciek
Mark W Trójce - macsa - 28.01.2007 Przepraszam Robercie - chodziło mi o DAVID'A BOWIEGO ... Przepraszam za pomyłkę... Mark W Trójce - StonyRoadRider - 29.01.2007 Cytat:Originally posted by Robson@Jan 28 2007, 08:54 PMNie przestało, natomiast po jakim czasie nieg przeszedł w deszcz <_< Mark W Trójce - macsa - 08.02.2007 I znowu w Trójce wspominajš Michaela Breckera - własnie leci " Your Latest Trick " w Muzycznej Poczcie UKF ... Kto z nas zamawiał ? Mark W Trójce - Robson - 08.02.2007 Dobre pytanie Maćku Cały czas sie zastanawiam ilu jeszcze jest prawdziwych entuzjastów MK a nie wiedzš o istnieniu forum.
Mark W Trójce - Robson - 13.02.2007 W ostatnim miniMAXIE popłynęło You Win Again MK i słowa Piotra Kaczkowskiego zabrzmiały jako tak wyjštkowo: 'Panie Marku już czas na nowš płytę ten rok powinien byc cudny- 200cudny'
Mark W Trójce - macsa - 14.02.2007 Kurczaki - zawsze przegapię jak jest cos ciekawego ![]() Ma kto może tš audycję ?? Mark W Trójce - Robson - 15.02.2007 Maćku ja już dawno przestałem nagrywać bo zwykle nagrywałem na kasety i po prostu kasety zaczęły mnie zasypywać Wczoraj, dzi u Marcina Kydryńskiego: Miłosne Duety. I po godz. 1 nie mogło zabraknšć akcentu z All The Roadrunning. Marcin Kydryński wybrał If This Is Goodbye mówišc, że to jeden z najpiękniekszych utworów Knopflera. Wyjanił również jak ten utwór powstał. Ostatnie rozmowy przez telefony komórkowe z porwanych samolotów... I zawsze sobie mylę taka opowieć sama w sobie jest, powinna być przepełniona smutkiem, żalem a tymczasem ja tak nie odbieram If This Is Goodbye. Owszem nie jest to utwór skoczny i radosny ale jednoczenie jest w nim jakie wiatło i blask nadziei. Być może przy końcu chcielibymy aby gitara załkała bardziej, ale z drugiej strony Mark opowiada o miłoci. O uczuciu jak najbardziej jasnym i pozytywnym. A pamieć o najbliższych takš też chcielibymy zachować, aby pozostała jak najlepsza i jak najszlachetniesza. If This Is Goodbye... Mark W Trójce - Andrzej - 15.02.2007 Pieknie napisane Robsonie.... Mark W Trójce - Robson - 06.04.2007 Gdzie był wštek Muzyki Ciszy ale chyba przepadł tak więc piszę tu. Zapytałem przed chwilš Niedwiedzia czy jest szansa usłyszeć dzi tę gitarę i ten głos. Oto co mi odpisał: "a tak pomylałem, że dzi zagram Brothers In Arms w pełnej wersji... Miłych wišt - MarekN" Tak więc proszę nadstawić ucha
Mark W Trójce - Robson - 06.04.2007 20.24 Włanie w tej chwili Brothers... Mark W Trójce - kuba87 - 06.04.2007 Chciałbym pracować w Radio ) Dobrej nocy! Ps: Robson, trzepnšłe mnš o glebę tym textem. Ukłon i uznanie dla Ciebie. W pełni się zgadzam... Mark W Trójce - macsa - 07.04.2007 Jak dobrze że mamy swoich ludzi po drugiej stronie mikrofonu - wietna robota Robercie. Nie trzeba pracować w radiu aby być radiowcem...właciwie radiomanem. |