Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Nowy Koncert Marka Do ściągnięcia - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Wątek: Nowy Koncert Marka Do ściągnięcia (/showthread.php?tid=96)

Strony: 1 2 3 4

Nowy Koncert Marka Do ściągnięcia - Robson - 16.07.2005

W takiej sytuacji to My sie płyty koncertowej już nie doczekamy. Że wchodzę do sklepu i kupuję Smutny

Nowy Koncert Marka Do ściągnięcia - pablosan - 16.07.2005

Sluchajcie, to w koncu jest ten koncer do sciagniecia za darmo czy nie? przesluchalem fragmenty z tych nagran za 15 dolarow, brzmia naprawde superi teraz tylko byc w USA i mozna sobie kilka fajnych bootlegow sprawic w cenie dla obywatela USA chyba niezbyt wygorowanej, prawda? Szkoda, ze nie mozna bylo tego zrobic u nas. Aczkowleik tak jak Robsona nurtuje mnie pytanie czy Mark wyda po tourze oficjalna na CD plytke koncertowa?

Nowy Koncert Marka Do ściągnięcia - olaph72 - 17.07.2005

Jestem wprawdzie w Kanadzie, nie w USA, ale postaram się pościągać parę koncertów. Nashville na pewno! B) Jedyny problem jest taki, że nie dysponuję tutejszą kartą kredytową. Ale od czego są znajomi! Oczko
Kiedy/jeśli (niepotrzebne skreślić) już będę coś miał, dam znać.

Nowy Koncert Marka Do ściągnięcia - pablosan - 17.07.2005

Chcialem sobie sciagnac MFN za friko z NYC, ael okazalo sie ze trzeba miec IE 5.5 lub wyzszego zainstalowanego, a wiec na Firefoxie nie pojdzie-hehehe, beka, a moj Win'98 ma IE tez do bani. Jesli tak, to moze wrzucic gdzies na serwer, albo przyslac mi mailem jak sie da?

Nowy Koncert Marka Do ściągnięcia - Shiver - 17.07.2005

Cytat:Originally posted by pablosan@Jul 17 2005, 01:09 PM
Chcialem sobie sciagnac MFN za friko z NYC, ael okazalo sie ze trzeba miec IE 5.5 lub wyzszego zainstalowanego, a wiec na Firefoxie nie pojdzie-hehehe, beka, a moj Win'98 ma IE tez do bani. Jesli tak, to moze wrzucic gdzies na serwer, albo przyslac mi mailem jak sie da?
Przecież już dałem to do ściągnięcia w tym wątku... Uśmiech

Nowy Koncert Marka Do ściągnięcia - pablosan - 17.07.2005

Shiver

dzieki Uśmiech , ja troche chyba dzisiaj spie... Oczko

Nowy Koncert Marka Do ściągnięcia - koobaa - 17.07.2005

Ja tez sprobuje cos sciagnac jak bede miec dostep do jakiejs karty kredytowej.
olaph, gdzie jestes w Kanadzie? Moze jakis zlocik zrobimy?? Język
Pozdrawiam

Nowy Koncert Marka Do ściągnięcia - olaph72 - 17.07.2005

Koobaa, siedzę sobie w Mississauga, a Ty?

Nowy Koncert Marka Do ściągnięcia - koobaa - 18.07.2005

uuuu, ja jestem 1500km od Ciebie: Fredericton, New Brunswick
Czyli jakbysmy sie mieli spotkac gdzies w polowie to by zlocik wypadl gdzies w Quebec City Oczko

Nowy Koncert Marka Do ściągnięcia - olaph72 - 18.07.2005

Pomyślimy, pomyślimy... Duży uśmiech

Nowy Koncert Marka Do ściągnięcia - ddawwidd - 18.07.2005

Ech jak byscie przypadkiem przejezdzali przez Montreal to pozdrowcie ode mnie moich ukochanych Canadiens Uśmiech

Nowy Koncert Marka Do ściągnięcia - kuba87 - 23.07.2005

Olaph było by super gdyby było coś z Nashville, miałem być na tym koncercie, było to dzień przed moim wylotem ze Stanów ale już niestety nie dał bym rady wrócić do Miami na samolot... dlatego daj znać proszę jeśli będziesz wiedział coś więcej. Pozdrawiam!!

Nowy Koncert Marka Do ściągnięcia - olaph72 - 23.07.2005

Pracuję nad tym... B)

Nowy Koncert Marka Do ściągnięcia - Ania_M - 15.08.2006

Œcišga mi się!! Duży uśmiech W końcu!! Duży uśmiech

Jeœli ktoœ z Was dalej ma z tym problemy to..
Musicie zaznaczyć, że chcecie kupić ten koncert. Będziecie mieli zakładkę "Download". WejdŸcie w niš, zarejestrujcie się do serwisu, œcišgnijcie program PassAllongMusic, a potem automatycznie rozpocznie się Wam pobieranie koncertu. Duży uśmiech Potem czekajcie aż wyskoczy Wam informacja że instalacja zakończona. Potem stšd http://www.microsoft.com/windows/windowsme...es/default.aspx œcišgnijcie Windows Media Player - niezbędny do odtworzenia koncertu Marka i powinno Wam pójœć z obrazem. Bo tak to będzie sam dŸwięk. Uśmiech

Nowy Koncert Marka Do ściągnięcia - Ania_M - 15.08.2006

Łee oszustwo :blink: Plik jest w formacie .wma - po co skoro jedynym obrazem tam jest nie koncert Marka a wizualizacja?! Nie œcišgajcie WMP - w Winampie też Wam pójdzie. Wrrrr... Huh