![]() |
|
Mac S.a. - Paczka Pierwsza - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Mac S.a. - Paczka Pierwsza (/showthread.php?tid=520) |
Mac S.a. - Paczka Pierwsza - Robson - 09.11.2006 16 grudnia czekajš mnie cudne radoci a Ty Kuba chcesz mnie pozbawić jednej z nich? Co to to nie! Już ja poczekam
Mac S.a. - Paczka Pierwsza - MaciejLec - 11.11.2006 Hej, Ja się zgadałem z Maciejem_M. Czekam na płytki i deklaruję trzy komplety dalej. Pozdrawiam M. Mac S.a. - Paczka Pierwsza - Andrzej - 11.11.2006 Grzegorz, Kuba87,Pablosan - płytki wysłane. Mac S.a. - Paczka Pierwsza - dudageo - 11.11.2006 A u mnie cisza... nikt się nie zgłasza po płytki... Mac S.a. - Paczka Pierwsza - jambore - 12.11.2006 Cytat:Originally posted by dudageo@Nov 11 2006, 09:13 PMBo TY pan DOKTOR jeste.......Ja się piszę , reszta na prw, albo jambore@o2.pl Dobrze ,że od geografii,, poucz się chłopie jeszcze medycyny a za parę lat masz ok.200 forumuwiczów na liie do leczenia. Podpowiadam temat, BRAK CZASU DLA FORUM.PL A może to psycho..........? Mac S.a. - Paczka Pierwsza - macsa - 13.11.2006 Proszę o informację: Jak rozwija się gałšzka Olapha ? Kto już ma i wysyła dalej ? Kto ile kopi dekalruje ( jesli nie ma jeszcze na drzewku informacji) ? Najnowsza odsłona drzewka: Drzewko Mac S.A. Wasz gajowy
Mac S.a. - Paczka Pierwsza - Alchemy - 13.11.2006 Witam Czekam na płyty od Macieja_M i deklaruję trzy komplety. Pozdrawiam Mac S.a. - Paczka Pierwsza - olaph72 - 13.11.2006 W weekend przyszła paczka. Dzi jš odbiorę. Spodziewam się, że to przesyłka od Ciebie, macsa. Od wtorku zaczynam kopiowanie i rozsyłanie. Mac S.a. - Paczka Pierwsza - maciej m - 13.11.2006 wysłałem płytki do ALCHEMY I MACIEJLEC CZEKAM NA ADRESY NUMITORA I AAADAMA MAM JESZCZE JEDEN WOLNY KPL PLYTEK POZDRAWIAM Mac S.a. - Paczka Pierwsza - maciej m - 14.11.2006 prosze ALchemy,MaciejLec i numitora o potwierdzenie otrzymania płyt AAADAM odezwij sie plytki czekajš Mac S.a. - Paczka Pierwsza - olaph72 - 14.11.2006 Niestety, jestem przywalony robotš. Wybaczcie, ale będę miał drobny polizg... Mac S.a. - Paczka Pierwsza - grzegorz - 14.11.2006 Otrzymałem płytki od Andrzeja - dziękuję. Kolejni chętni (2 osoby) proszeni sš o zgłoszenie się na PW lub e-mail. Mac S.a. - Paczka Pierwsza - MaciejLec - 15.11.2006 Ja również otrzymałem - wielkie dzięki. Czekam na zgłoszenia chętnych. Pozdrawiam MaciejLec Mac S.a. - Paczka Pierwsza - olaph72 - 16.11.2006 Cytat:Originally posted by pogdan@Nov 7 2006, 09:32 PMPrzecież oni tam "grajš" z playbacku! ^_^ Mac S.a. - Paczka Pierwsza - Alchemy - 16.11.2006 Dziękuję za przesyłkę z płytami (rewelacja). Zainteresowanych proszę o kontakt. Mac S.a. - Paczka Pierwsza - koobaa - 05.12.2006 Włanie otrzymałem płytki od Olafa, Dziękuję! Macsa, dzięki za rozpoczęcie rozprzestrzeniania tych perełek ![]() Dalszš dystrybucję rozpocznę na poczštku przyszłego tygodnia. Mac S.a. - Paczka Pierwsza - olaph72 - 05.12.2006 Przepraszam, że przystopowałem trochę akcję. Zupełnie nie przewidziałem, że ciężko kopiować płyty DVD w komputerze, na którym jednoczenie trzeba pracować... W każdym razie przesyłki w zeszłym tygodniu poszły w wiat. Mac S.a. - Paczka Pierwsza - coyote - 05.12.2006 Własnie stałem sie szczęliwym posiadaczem pierwszej partii (5 płyt dvd: 1. Mark & Emmylou Brussels 2 dvd, Early Dire Straits vol 1, Early Dire Straits vol 2, Early Dire Straits vol 3) dzięki olaph72. Czekam na info od 2,3 fanów, którzy sš chętni dalej rozpowszechnić ten zestaw. Pozdrawiam Piotr Mac S.a. - Paczka Pierwsza - koobaa - 12.12.2006 Melduję, że dystrybucja przebiega zgodnie z planem, arkady1976 - paczka będzie wysłana jutro rano, Robson - dostarczę osobicie w sobotę , Anrom - postaram się równiez osobicie niebawem ![]() Pozdrawiam Mac S.a. - Paczka Pierwsza - macsa - 12.12.2006 Dziękujemy za meldunek i zapraszamy do paczki numer dwa...
|