![]() |
|
Ftp Knopfler.pl - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Ftp Knopfler.pl (/showthread.php?tid=190) |
Ftp Knopfler.pl - pawel - 30.10.2005 Ja również chętnie się dorzucę. Przy okazji zapytam admina - jakie sš całkowite roczne koszty utrzymywania forum (domena, przestrzeń dyskowa na serwerze, itp.)? Toloth - dziękuję bardzo za Live from Shangri-La, z wrażenia które mi się udzieliło po jej przesuchaniu pomyliłem cię z Robsonem
Ftp Knopfler.pl - Toloth - 30.10.2005 Paweł, nic nie szkodzi, porównanie do Robsona to tylko i wyłšcznie niezasłużony zaszczyt
Ftp Knopfler.pl - bartekold - 30.10.2005 ...a hasło wylę do każdego kto poprosi mailem i oczywicie bedzie zabronione rozpowszechnianie go. Bo możliwe jest, że kto przypadkiem znajdzie wyszukiwarkš naszego posta z hasłem i potem to już idzie w wiat... Ftp Knopfler.pl - Hermes - 31.10.2005 Witam Ja również przyznaję się do korzystania z ftp. Jeli będzie trzeba to proszę podać numer konta. Pozdrawiam Ftp Knopfler.pl - macsa - 31.10.2005 Proszę podaj maila bo nie mozna się dostać do twojego profilu... Ftp Knopfler.pl - Hermes - 04.11.2005 Witam Bartek, jeli można to ja również proszę o namiary na ftp. Podobnie jak Macsa nie udało mi się wysłać emaila do Ciebie. gg: 767628 Pozdrawiam Ftp Knopfler.pl - bartekold - 04.11.2005 Jutro będę w pracy dopiero i wtedy pomylę jak to wszystko zrobić. Jutro włšczę ftpa. :* Ftp Knopfler.pl - anrom - 11.11.2005 W te klocki jestem zupełnie zielony, co to jet ftp i dlaczego nic z tym nie idzie zrobić? :wacko: Ftp Knopfler.pl - olaph72 - 11.11.2005 Zielone ludziki! Mars attacks!
Ftp Knopfler.pl - rykus - 15.11.2005 Ja nie korzystałem jeszcze z tego ftpa, bo jak chciałem zaczšć, to był już zepsuty. Natomiast chętnie bym z niego co pocišgał, bo nie dysponuję żadnymi "nieoficjalnymi" nagraniami DS ani MK poza koncertem z Torwaru (na którym byłem) i pragnę to zmienić. ![]() Proszę więc Cię, Bartek o namiary na ftp jeli już działa, nr konta i wysokoć składki, jeli mam co wpłacić. moje gg - 1365136 e-mail - rykuspodjadek@o2.pl Ftp Knopfler.pl - jamm - 15.11.2005 ja tam sie moge dorzucic... w koncu od tego sa darmowe konta internetowe 5PLN na m-c to nie bedzie duzo a muzyczki sluchac sie lubi... poprosze o hasło na ftp. GG4079071 lub jamm@wp.pl
Ftp Knopfler.pl - bartekold - 16.11.2005 Proszę napiszcie do mnie maila na odpisze i podam namiary Ftp Knopfler.pl - jambore - 16.11.2005 Bartek,rozelij namiary do wszystkich forumowiczów. Chyba każdy może wpłacić kilka zł,korzystać będziemy wszyscy.Najlepiej okrel stawkę miesięcznš lub rocznš i z głowy, a tym co nie wpłacš .... . Ftp Knopfler.pl - BET - 16.11.2005 Tak byloby zdecydowanie najlepiej
Ftp Knopfler.pl - macsa - 30.11.2005 Widzę że FTP jest tylko dla wybranych... Szkoda Gdyby się każdy zrzucił po 20 zł to na rok by wystarczyło napewno, i wszyscy by na tym skorzystali. W innych fan klubach taki FTP to rzecz normalna, każdy wrzuca wpisowe i jest zadowolony bo dużo zyskuje z wymiany rzadko spotykanych nagrań itp. Proszę przemyleć... Ftp Knopfler.pl - Andrzej - 01.12.2005 Pożyczkę z banku wezmę, a dwie dychy wpłacę. Nurtuję mnie tylko pytanie ta kwota to z Vat-em czy bez.Hi,hi,hi Ftp Knopfler.pl - bartekold - 12.12.2005 Sprawa ftp wyglšda tak, że udało mi się załatwić dostęp do uczelnianego serwera i tam podepnę dysk, na którym już bez żadnych opłat będziemy sobie używać ftp. Brakuje tylko dysku, który zakupimy i tu będę prosił forumowiczów o wsparcie. Mylę, że jednorazowa opłata w wysokoci 25 zł od osoby jest sensowna i o takš będę prosił. Jeżeli jestecie zainteresowani takš opcjš, NAPISZCIE MAILA, podam dane do przelewu. pozdrawiam bartek Ftp Knopfler.pl - Evelda - 19.12.2005 Hurrrrra! PS. tylko... z czego ja się tak cieszę, skoro internet mi w chacie padł... :o Ftp Knopfler.pl - bartekold - 21.12.2005 Ten programik proszę cišgnšć: http://knopfler.pl/winscp380setup.exe a hasła na maila wylę Ftp Knopfler.pl - bartekold - 21.12.2005 to już pisałem wczeniej: Sprawa ftp wyglšda tak, że udało mi się załatwić dostęp do uczelnianego serwera i tam podpięty jest dysk, na którym już bez żadnych opłat za transfer będziemy sobie używać ftp. Jednorazowa opłata w wysokoci 25 zł od osoby (za dysk, który kupiłem i na duuże piwo dla osoby, która to obsługuje) . Jeżeli jestecie zainteresowani takš opcjš, NAPISZCIE MAILA do mnie, podam dane do przelewu. pozdrawiam bartek |