Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Ftp Knopfler.pl - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Wątek: Ftp Knopfler.pl (/showthread.php?tid=190)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Ftp Knopfler.pl - pawel - 30.10.2005

Ja również chętnie się dorzucę. Przy okazji zapytam admina - jakie sš całkowite roczne koszty utrzymywania forum (domena, przestrzeń dyskowa na serwerze, itp.)?
Toloth - dziękuję bardzo za Live from Shangri-La, z wrażenia które mi się udzieliło po jej przesuchaniu pomyliłem cię z Robsonem Uśmiech

Ftp Knopfler.pl - Toloth - 30.10.2005

Paweł, nic nie szkodzi, porównanie do Robsona to tylko i wyłšcznie niezasłużony zaszczyt Oczko Duży uśmiech

Ftp Knopfler.pl - bartekold - 30.10.2005

...a hasło wyœlę do każdego kto poprosi mailem i oczywiœcie bedzie zabronione rozpowszechnianie go. Bo możliwe jest, że ktoœ przypadkiem znajdzie wyszukiwarkš naszego posta z hasłem i potem to już idzie w œwiat...

Ftp Knopfler.pl - Hermes - 31.10.2005

Witam

Ja również przyznaję się do korzystania z ftp. Jeœli będzie trzeba to proszę podać numer konta.

Pozdrawiam

Ftp Knopfler.pl - macsa - 31.10.2005

Proszę podaj maila bo nie mozna się dostać do twojego profilu...

Ftp Knopfler.pl - Hermes - 04.11.2005

Witam

Bartek, jeœli można to ja również proszę o namiary na ftp. Podobnie jak Macsa nie udało mi się wysłać emaila do Ciebie.

gg: 767628

Pozdrawiam

Ftp Knopfler.pl - bartekold - 04.11.2005

Jutro będę w pracy dopiero i wtedy pomyœlę jak to wszystko zrobić.
Jutro włšczę ftpa. :*

Ftp Knopfler.pl - anrom - 11.11.2005

W te klocki jestem zupełnie zielony, co to jet ftp i dlaczego nic z tym nie idzie zrobić? :wacko:

Ftp Knopfler.pl - olaph72 - 11.11.2005

Zielone ludziki! Mars attacks! Duży uśmiech

Ftp Knopfler.pl - rykus - 15.11.2005

Ja nie korzystałem jeszcze z tego ftpa, bo jak chciałem zaczšć, to był już zepsuty. Natomiast chętnie bym z niego coœ poœcišgał, bo nie dysponuję żadnymi "nieoficjalnymi" nagraniami DS ani MK poza koncertem z Torwaru (na którym byłem) i pragnę to zmienić. Uśmiech
Proszę więc Cię, Bartek o namiary na ftp jeœli już działa, nr konta i wysokoœć składki, jeœli mam coœ wpłacić.
moje gg - 1365136
e-mail - rykuspodjadek@o2.pl

Ftp Knopfler.pl - jamm - 15.11.2005

ja tam sie moge dorzucic... w koncu od tego sa darmowe konta internetoweOczko 5PLN na m-c to nie bedzie duzo a muzyczki sluchac sie lubi... poprosze o hasło na ftp. GG4079071 lub jamm@wp.pl

Ftp Knopfler.pl - bartekold - 16.11.2005

Proszę napiszcie do mnie maila na

odpisze i podam namiary

Ftp Knopfler.pl - jambore - 16.11.2005

Bartek,rozeœlij namiary do wszystkich forumowiczów.
Chyba każdy może wpłacić kilka zł,korzystać będziemy wszyscy.Najlepiej okreœl stawkę miesięcznš lub rocznš i z głowy, a tym co nie wpłacš .... .

Ftp Knopfler.pl - BET - 16.11.2005

Tak byloby zdecydowanie najlepiej Uśmiech

Ftp Knopfler.pl - macsa - 30.11.2005

Widzę że FTP jest tylko dla wybranych...

Szkoda

Gdyby się każdy zrzucił po 20 zł to na rok by wystarczyło napewno,
i wszyscy by na tym skorzystali.

W innych fan klubach taki FTP to rzecz normalna, każdy wrzuca wpisowe
i jest zadowolony bo dużo zyskuje z wymiany rzadko spotykanych nagrań itp.

Proszę przemyœleć...

Ftp Knopfler.pl - Andrzej - 01.12.2005

Pożyczkę z banku wezmę, a dwie dychy wpłacę.
Nurtuję mnie tylko pytanie ta kwota to z Vat-em czy bez.Hi,hi,hi

Ftp Knopfler.pl - bartekold - 12.12.2005

Sprawa ftp wyglšda tak, że udało mi się załatwić dostęp do uczelnianego serwera i tam podepnę dysk, na którym już bez żadnych opłat będziemy sobie używać ftp. Brakuje tylko dysku, który zakupimy i tu będę prosił forumowiczów o wsparcie. Myœlę, że jednorazowa opłata w wysokoœci 25 zł od osoby jest sensowna i o takš będę prosił. Jeżeli jesteœcie zainteresowani takš opcjš, NAPISZCIE MAILA, podam dane do przelewu.

pozdrawiam

bartek

Ftp Knopfler.pl - Evelda - 19.12.2005

Hurrrrra! Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
PS. tylko... z czego ja się tak cieszę, skoro internet mi w chacie padł... :o

Ftp Knopfler.pl - bartekold - 21.12.2005

Ten programik proszę œcišgnšć:

http://knopfler.pl/winscp380setup.exe

a hasła na maila wyœlę

Ftp Knopfler.pl - bartekold - 21.12.2005

to już pisałem wczeœniej:

Sprawa ftp wyglšda tak, że udało mi się załatwić dostęp do uczelnianego serwera i tam podpięty jest dysk, na którym już bez żadnych opłat za transfer będziemy sobie używać ftp. Jednorazowa opłata w wysokoœci 25 zł od osoby (za dysk, który kupiłem i na duuże piwo dla osoby, która to obsługuje) . Jeżeli jesteœcie zainteresowani takš opcjš, NAPISZCIE MAILA do mnie, podam dane do przelewu.

pozdrawiam

bartek