Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Mark W Polsce ! - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10)
+---- Dział: Warszawa, Torwar - 2 maja 2008 (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Wątek: Mark W Polsce ! (/showthread.php?tid=703)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Mark W Polsce ! - HOWARD - 12.09.2007

Ja dziœ zaglšdnę do Empiku. Jakby co, dam oczywiœcie zaraz znać Uśmiech

Mark W Polsce ! - Piotrd - 14.09.2007

14 wrzeœnia i nadal na http://www.livenation.pl straszy tylko Joe Cocker i zero informacji o MK...

Mark W Polsce ! - pablosan - 14.09.2007

Jest juz wiecej dat na trasie i potwierdzenie: MK w Polsce 2 maja 2008 roku na Torwarze!!! Przedsprzedaz biletów od 17 wrzeœnia

http://www.markknopfler.com/tour/

Mark W Polsce ! - snake - 14.09.2007

i jest już oficjalna wiadomoœć!!!!
Czyli W-wa - bankowo, potem Praga. Szkoda, że nie ma na mapce Budapesztu... Smutny
W każdym razie wiemu już jak się ustawiać z terminami.
A tak przy okazji. W Opolu (w MediaM) na płytkę Marka trzeba czekać do przyszłego czwartku!!!!!!!!!!!!!!!! Skandal!!!!! I na dodatek nie sš peni czy będzie special edition - idoci (wbrew temu, co mówiš na reklamówkach)

Mark W Polsce ! - pablosan - 14.09.2007

Ale to nie jest jeszcze calosc trasy! dodadza inne miasta i kraje na pewno Uśmiech

Mark W Polsce ! - Robson - 14.09.2007

Mój Boże Snake Ty jesteœ z Opola!!!! :blink: Uśmiech Serdecznie witam. Tak, też dziœ otrzymałem takš informacje. Szkoda gadać. Ale jest szansa tzn. rozmawiałem z człowiekiem odpowiedzialnym za różne dostawy w Empiku że coœ jutro może dotrzeć. Ale chyba tylko w wersji polska cena a więc bez ksišżeczki i tekstów. Do czwartku się nie doczekam nie ma takiej możliwoœci Uśmiech

Mark W Polsce ! - Michal - 14.09.2007

no to zaczynam pastować trampki co by w Stolicy zabłyszczeć Język hehehehe

Mark W Polsce ! - Andrzej - 15.09.2007

Czesc Michał. Pisalem do Ciebie na Forum z życzeniami z okazji œlubu(zerknij kilkaset postow do tyłu). Jak zyjesz???????
Nie zapomnij, że zostałem wybrany do komisji wybierajšcej kandydata na Chrzestnego Twojego potomka. Fajnie że wróciłeœ.

Mark W Polsce ! - Andrzej - 16.09.2007

Cytat:Originally posted by pablosan@Sep 14 2007, 08:04 PM
Ale to nie jest jeszcze calosc trasy! dodadza inne miasta i kraje na pewno Uśmiech
Zaczyna na Forum przybywać tysięczników. Gratuluje Pablo tysięcznego posta.
Jeden koncert z tej trasy zaliczyłem jak wiecie(Mestersaal Berlin 10.09.2007). Przyrzekłem sobie, że muszę zobaczyć trzy. Drugi na pewno Warszawa. To bedzie œwietna okazja również spotkac się z Wami. Po koncercie proponuję mały przykoncertowy zlocik.
Œwietnie na mapce trasy koncertowej prezentuję się nasz kraj. Tak w oddali,osamotniony(wysunięty na wschód Europy) - to też nie dziwota ,że Mark w "Let it all go" œpiewa o Polsce "gdzieœ hen, daleko w Polsce". Nie zapomniał o nas. I chyba dobrze Howard pisze, że bannerek zrobił swoje.

Mark W Polsce ! - kuba87 - 16.09.2007

SĽ CENY MOI DRODZY!! MARKKNOPFLER.COM

Kto jest organizatorem tego koncertu? Viva Art, jak ostatnio?

Mark W Polsce ! - HOWARD - 16.09.2007

W Empiku nic nie wiedzš, nawet nie wiedzš kiedy u nich w Oddziale w Krakowie będzie płyta. Smutny

Robson? I jak tam?
Zdobyłeœ JĽ? Uśmiech

Mark W Polsce ! - jambore - 16.09.2007

1.April 12, 2008 Messehalle Erfurt, Germany PRESALE: Oct 12, 2007
2.May 2, 2008 Torwar Warsaw, Poland PRESALE:
Sep. 17, 2007@
3.May 9, 2008 Tui Arena Hannover, Germany PRESALE: Oct 12, 2007
4.May 10, 2008 Arena Oberhausen, Germany PRESALE: Sept 17, 2007

Optymalna trasa w przyszłym roku.
jakieœ propozycje? Oczko
Szkoda ,że Berlin jest 3 maja.Andrzej -damy radę? Oczko

Mark W Polsce ! - HOWARD - 16.09.2007

Ja to bym chciał chociaż raz w Niemczech być na koncercie Uśmiech
Oczywiœcie nie omijajšc Stolicy Polski...
Ale czy się uda?

Mark W Polsce ! - Andrzej - 16.09.2007

Cytat:Originally posted by jambore@Sep 16 2007, 08:55 AM

Szkoda ,że Berlin jest 3 maja.Andrzej -damy radę? Oczko
Damy radę Jambore. Prosto po koncercie w Warszawie i kameralnym zlociku rano o 11,20 mamy pocišg do Berlina. Jedzie tylko 5 godzin. Na Hannover też możesz na mnie liczyć. Tam proponuję spotkanie z Dziadkiem.

Mark W Polsce ! - mikołaj - 16.09.2007

dziwna sprawa z tymi biletami w Polsce
na oficjalnej stronie Marka podajš już ceny biletów, a na stronie vivaart
nie ma ani słowa na ten temat...

Mark W Polsce ! - Robson - 16.09.2007

Cytat:Originally posted by HOWARD@Sep 16 2007, 09:53 AM
W Empiku nic nie wiedzš, nawet nie wiedzš kiedy u nich w Oddziale w Krakowie będzie płyta. Smutny

Robson? I jak tam?
Zdobyłeœ JĽ? Uśmiech
Jutro (17IX) jest TEN DZIEŃ! Chyba wezme wolne Uśmiech

Mark W Polsce ! - Bart - 16.09.2007

Niech żyje Praga! Duży uśmiech Mogę pojechać spokojnie na majowy Rajd Œwiętokrzyski, a 11-go maja do Czech na koncert. Znów zwyciężyło dobro Oczko

Mark W Polsce ! - aaadam - 17.09.2007

Witam i przepraszam, że być może będę troche nie na temat (nie było mnie na stronie ponad pół roku - choroba) czy coœ wiadomo, gdzie można kupić bilety na majowy koncer Knopflera? Będę wdzięczny jeœli kotoœ mi podpowie!!!!!!!!!!

Mark W Polsce ! - macsa - 17.09.2007

Jeszcze nigdzie Smutny

Mark W Polsce ! - kuba87 - 17.09.2007

Czeœć! Rozmawiałem przed chwilš z Paniš Joannš K. z LIVENATION.pl i dowiedziałem się, że bilety sa od dzisiaj w przedsprzedaży ale tylko przez markknopfler.com a dla pozostałych - przez LIVENATION.pl będš od przyszłego tygodnia. Standardowo - 4500 miejsc, VIP po 220 zł, sektory 145, płyta 120 złotych. W tym tygodniu wg zapewnień Pani Joanny pokaże się na ich stronie afisz i informacja o Torwarku...

Viva Art milczy.

Kto z Was załatwiał 2 lata temu wejœcie z aparatem fotograficznym na koncert, mogę prosić jakiœ namiar na tš paniš bo ja swój zgubiłem... Smutny

Z góry dzięki, pozdrowił!