![]() |
|
Wakacje,wakacje - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Wakacje,wakacje (/showthread.php?tid=439) |
Wakacje,wakacje - jambore - 27.08.2006 Cytat:Originally posted by dudageo@Aug 26 2006, 09:15 PMNo to dawaj panie DOKTOR
Wakacje,wakacje - jambore - 27.08.2006 A tak obok wakacji- może ma kto urlop we wrzeniu???
Wakacje,wakacje - olaph72 - 27.08.2006 Ja. Muszę się wyrwać z tej cholernej metropolii, choć na tydzień. Liczę na to, że do pištku uda mi się kupić auto. Wakacje,wakacje - dziadek - 27.08.2006 Dopiero teraz weszłem w ten temat: To dla mnie była prawdziwa frajda móc gocić Waldka i poznać częć jego rodziny, oczy i uszy rozkoszujš się jeszcze otrzymanymi prezentami (serdeczne dzięki! A jedno DVD z koncertem MK otrzymałem od Waldka już w Hamburgu: jeżeli dobrze pamiętam to Macsa (pozdrowienia! miał spory udział w jego "cišgnięciu". Więc to raczej - ja dziękuję.
Wakacje,wakacje - macsa - 28.08.2006 Wielkie dzięki za pozdrowienia Dziadku... Zawsze do usług PG Tips - wymienita...
Wakacje,wakacje - Andrzej - 28.08.2006 Skoro juz o prezentach to ja też male co nie co. Dziękuję Dziadku za prezenty i wspamiały list potrzymujšcy mnie na duchu. Z płytkami strzeliłe w dyche, ponieważ poezja piewana w stylu Elżbiety Adamiak jeszcze brzmi mi w uszach z czasów kiedy mialem zespół poezji piewanej, a repertuar Adamiakowej był w stałym spisie prezentacj. Piosenkę "Nic nie mam" pomiętam i gram na gitarce do dzi. Pamiętasz za naszych starych czasów taki Ogólnopolski Konkurs Poezji piewanej - "Spotkania Zamkowe w Olsztynie" ? .....byłem tam jako uczestnik przeszedłszy sito eliminacji, ale ojej nic nie wygrałem. Ach !!!!!! Te wspomnienia Dziadków na Forum Wakacje,wakacje - ania - 28.08.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Aug 28 2006, 02:12 PMa niech mnie :blink: no prosze...super!!! a co wtedy spiewales Andrzej? Wakacje,wakacje - Andrzej - 28.08.2006 Aniu w Olsztynie gralem jaki własny twór muzyczny do słów Jasnorzewskiej, ni cholery już tego nie pamiętam. Ale mam jeszcze dla Ciebie co zwišzane z Rosjš z racji Twoich byłych studiów. Otóż wylšdowalem niegdy rownież na festiwalu piosenki Zdradzieckiej , sorry Radzieckiej w Zielonej Górze, a ongi był to jeden z najważniejszych festiwali ówczesnej komunistycznej Polski. piewałem wtedy na głosy(a capella) z czterema chłopakami jakšs rosyjskš pień ludowš. Na tym festiwalu debiutowała młodziutka wtedy Kayah. Jedno co mnie z niš laczyło to wzrost, natomiast poziom naszych talentow był różny, dlatego ONA dzisiaj piewa, a ja piszę(do Ciebie). Wakacje,wakacje - macsa - 28.08.2006 No No Andrzeju - to na następnym zlocie musisz nam cos koniecznie zapiewać !! Ja mogę robic chórki - mam już niejakš praktykę
Wakacje,wakacje - Andrzej - 28.08.2006 Macsa !!!!!! po rosyjsku też????? Mysle,że wczeniej wypijemy mały saganik i pójdziemy na MAC(K)SA. Wakacje,wakacje - macsa - 28.08.2006 Po małym saganiku to mogę nawet po japońsku !! Na MAC(K)SA pójdziemy na pewno
Wakacje,wakacje - dudageo - 28.08.2006 moze pomoc wam po norwesku? spiewalem ze dwa lata temu w norweskiej grupie "krainy lagodnosci" o pieknej nazwie (adekwatnej jak cholera) Vamp
Wakacje,wakacje - Andrzej - 29.08.2006 No to mamy tercet, nie mylić z egzotycznym. Wakacje,wakacje - dudageo - 29.08.2006 jak to nie...! przecież polsko-rosyjsko-norweski to egzotyka na 100%!!
Wakacje,wakacje - ania - 30.08.2006 t rlam sie po bibliotece oj oj oj brzuszek mnie rozbolal jasnorzewska- dziarskie pioro kto powiedzial, ze byle te moje nieszczesne studia zwane rosjoznawstwem :ph34r: one wcale nie byle, tylko takie przerwane na troszke ![]() bylyby skonczone, gdyby konczyly sie licencjatem, ale nic z tego bo to magisterka. tak wiec w przyszlym roku wracam do kraka analizowac teksty Paisjusza Wieliczkowskiego tudziez innego mnicha z pskowskiej pieczarki ponoc na piateym roku analizuja rusalki tymczasem ciulam na reaktywacje tego jakze zajmujacego kierunku ![]() nie dostalam drugiej dziekanki ![]() rosyjski :wub: to jest dopiero jezyk! stworzony do spiewania! ![]() z ta 'roznica poziomowa' talentu Andrzej- mozna pieknie spiewac i mozna pieknie pisac :*polsko-rosyjsko-norweski tercet - brzmi w rzeczy samej egzotycznie chetnie poslucham ... Wakacje,wakacje - Andrzej - 30.08.2006 Zatem rozpoczynamy próby. Szukamy managera. Wakacje,wakacje - olaph72 - 31.08.2006 Trasę w Kanadzie macie już załatwionš.
Wakacje,wakacje - dudageo - 01.09.2006 sold out?
Wakacje,wakacje - olaph72 - 11.09.2006 Wybrałem się w niedzielę na krótkš wycieczkę do miejsca zwanego Elora Gorge. Miłe urozmaicenie po dłuuuugim bezurlopowym okresie w tym molochu. Wreszcie mogę zaczšć poznawać Kanadę (no dobra, na razie Ontario).
Wakacje,wakacje - ania - 14.09.2006 a ja wczoraj zostalam urzeczona zielenia wzgorz w Holyrood Park w Edynburgu ^_^ ot takie jednodniowe wakacje bylo c downie!!!
|