![]() |
|
Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Werchter Festival - Koncert Poszukiwany (/showthread.php?tid=140) |
Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - StonyRoadRider - 05.09.2005 Olaph, a wybrałeś coś z mojej listy? :unsure: Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - Robson - 05.09.2005 Ale priv nie chodzi
Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - olaph72 - 05.09.2005 Stony >> nie dostałeś mojego maila??? :o Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - StonyRoadRider - 05.09.2005 Niestety nie Spróbuj jeszcze raz... Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - olaph72 - 05.09.2005 Napisałem, że z Twojej listy w zasadzie mam wszystko co mnie interesuje.
Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - StonyRoadRider - 05.09.2005 W takim razie, żeby uniknąć kosztów i fatygi, mógłbyś wysłać ten Dublin razem z tegorocznymi bootlegami do Dudageo? Może w miarę powiększania się moich zbiorów będę mógł się jakoś zrewanżować. Oczywiście przegram Dublin dla tych osób, którym obiecałem - to się nie zmienia.
Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - olaph72 - 05.09.2005 Nie ma sprawy! Dudageo >> Daj mi na PM swój adres korespondencyjny! Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - olaph72 - 10.09.2005 Cytat:Ciekawe tez byloby uslyszec Six Blade Knife ktore zagrali jeden jedyny raz na pierwszym koncercie z trasy Brothers in Arms w jugoslowianskim (wtedy) Splicie... Koobaa, mam to nagranie. Niestety, urywa się po niecałych 4 minutach. Ale tak włanie jest na bootlegu z tego koncertu - a to chyba jedyna istniejšca wersja. Wysłać Ci? Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - koobaa - 10.09.2005 Wyglada na to Olaph, ze masz wszystko..... jesli nie sprawi Ci to klopotu to oczywiscie chetnie... Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - olaph72 - 10.09.2005 No nie... Wszystkiego to nie mam. I nawet nie chcę. Zasadniczo kolekcjonuję bootlegi "z konsolety". Jeli nagrania z widowni - to tylko jakie ciekawostki albo rarytasy (czasem kieruję się sentymentami - jak w przypadku Kongresowej 2001).Splitu całego nie mam, tylko "Six Blade Knife" w mp3 (audience). Zaraz wysyłam. Sš inni chętni? Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - koobaa - 10.09.2005 Bardzo dziekuje Olaph! ja tez zbieram raczej koncerty w wersji soundboard ale jak mowisz - takim rarytasom trudno sie oprzec Szczegolnie te pierwsze nagrania z widowni sa raczej dla "die hard fans" bo te obecne nagrywane na juz lepszym, cyfrowym sprzecie potrafia byc calkiem niezle. Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - olaph72 - 10.09.2005 Zgadzam się, ale mimo wszystko żebym się na takie nagranie skusił, musiałoby mnie czym zaskoczyć.
Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - grzegorz - 12.09.2005 Cytat:Originally posted by olaph72@Sep 10 2005, 04:28 PMOlaf, a masz może bootleg z Toronto 2001? Jeste w Kanadzie, bootleg jest z konsolety - prawdopodobieństwo że masz jest duże. Jak co to byłbym zainteresowany. (mp3 odpada) Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - olaph72 - 12.09.2005 Niestety, na razie mam tylko mp3-ki. Ale jeli zdobędę tego bootlega, dam znać.
|