Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Euro 2008 - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Wątek: Euro 2008 (/showthread.php?tid=952)

Strony: 1 2

Euro 2008 - jambore - 12.06.2008

Sędzia na dop...... :ph34r: :ph34r: :ph34r:
Wczeœniej był faul na Bšku, drama!!!

I tak Boruc Mistrzem bramki!!!

Jutro robie wolne- pewnie zgrzewka wystarczy :blink:

Euro 2008 - numitor - 13.06.2008

Zdziwicie się jak Polska jeszcze z tej grupy awansuje Oczko

Euro 2008 - Ania_M - 13.06.2008

Obyœ miał rację Oczko

Euro 2008 - pablosan - 13.06.2008

Cytat:Originally posted by numitor@Jun 13 2008, 03:54 PM
Może awansować, gdy:

Polacy wygrajš z Chorwacjš różnicš 2 bramek większš niż Austria z Niemcami. Wtedy Niemcy jadš do domu-papa, a Polska ma tyle pkt co Austria, bezpoœredni pojedynek remis, ale Polska ma lepszš różnicę goli. Trzeba tylko cudu Oczko

Euro 2008 - Ania_M - 13.06.2008

Nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie...
[Obrazek: 0260434952a.jpg]

Euro 2008 - numitor - 14.06.2008

Cytat:Originally posted by pablosan+Jun 13 2008, 06:01 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (pablosan @ Jun 13 2008, 06:01 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-numitor@Jun 13 2008, 03:54 PM
Może awansować, gdy:

Polacy wygrajš z Chorwacjš różnicš 2 bramek większš niż Austria z Niemcami. Wtedy Niemcy jadš do domu-papa, a Polska ma tyle pkt co Austria, bezpoœredni pojedynek remis, ale Polska ma lepszš różnicę goli. Trzeba tylko cudu Oczko [/b][/quote]
Cuda się zdarzajš - i tej myœli powinniœmy się trzymać Uśmiech

Euro 2008 - pablosan - 15.06.2008

Ale powiem Ci Numitor, że po obejrzeniu wszystkich zespołów nasi grajš najsłabiej. W meczu z Austriš pierwsza połowa to był dramat i koszmar. Niestety scenariusz był ten sam co podczas MŒ'06, nasz atak nic nie grał, Żurawski po prostu poniżej krytyki-nie rozumiem tego-ja naprawdę nie pamiętam meczu w kadrze, żeby Żuraw zagrał œwietnie i był ojcem zwycięstwa-bramka, asysta, żółta karta za walkę, itd. Nie chcę się pastwić nad goœciem, ale z Niemcami to było dno i słusznie Benhaker odesłał go do szatni. Tylko po co potem to "pajacowanie" z kontuzjš-kto w to uwierzył?

Ciekawe czy zdarzy się cud 16 czerwca? Oczko

Euro 2008 - numitor - 15.06.2008

Cytat:Originally posted by pablosan@Jun 15 2008, 08:21 AM
Ale powiem Ci Numitor, że po obejrzeniu wszystkich zespołów nasi grajš najsłabiej. W meczu z Austriš pierwsza połowa to był dramat i koszmar. Niestety scenariusz był ten sam co podczas MŒ'06, nasz atak nic nie grał, Żurawski po prostu poniżej krytyki-nie rozumiem tego-ja naprawdę nie pamiętam meczu w kadrze, żeby Żuraw zagrał œwietnie i był ojcem zwycięstwa-bramka, asysta, żółta karta za walkę, itd. Nie chcę się pastwić nad goœciem, ale z Niemcami to było dno i słusznie Benhaker odesłał go do szatni. Tylko po co potem to "pajacowanie" z kontuzjš-kto w to uwierzył?

Ciekawe czy zdarzy się cud 16 czerwca? Oczko
Zgadzam się z Tobš, chociaż w jednym miejscu bym Cie poprawił. Uważam, że to Grecja gra/grała najsłabiej.

Euro 2008 - numitor - 15.06.2008

Za nami chyba jeden z najbardziej porywajšcych meczów na tych mistrzostwach. Mam nadzieję, że nie wyłšczyliœcie po pierwszej połowie Uśmiech

Swojš drogš - Boston zdobywa dziœ mistrzostwo NBA.

Euro 2008 - numitor - 16.06.2008

No i po meczu - na mistrzostwo Bostonu będziemy musieli poczekać przynajmniej do jutra Uśmiech

Euro 2008 - Ania_M - 16.06.2008

Czy na stadionie czy przed telewizorem
Jest wiara w naszych i walkę z honorem
Dzisiaj jest mecz - idziemy na mecz
Dziœ polski orzeł zawalczy jak lew

Wilki, "Idziemy na mecz"
Mocno w to wierzę i trzymam kciuki Uśmiech

Euro 2008 - numitor - 18.06.2008

Proszę Państwa - Boston Celtics został mistrzem NBA! Uśmiech

Euro 2008 - pablosan - 21.06.2008

Taka jest prawda Numitor, klasyczny finał w NBA i pierwszy od, zdaje się, 22 lat triumf Celtów z Bostonu Uśmiech