Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Mac S.a. - Paczka Czwarta - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Wątek: Mac S.a. - Paczka Czwarta (/showthread.php?tid=730)

Strony: 1 2

Mac S.a. - Paczka Czwarta - StonyRoadRider - 05.10.2007

Cytat:Originally posted by macsa+Oct 5 2007, 01:49 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (macsa @ Oct 5 2007, 01:49 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Robercie - czy zgadasz się wzišć jeszcze Stony'ego pod swoje skrzydła ??

Stony - ile proponujesz wyprodukować kopii ??
[/b]

Proponuję dwie, jak wszyscy.

<!--QuoteBegin-Robson@Oct 5 2007, 01:52 PM
Jak najbardziej Uśmiech[/quote]

Dzięki Oczko

Mac S.a. - Paczka Czwarta - olaph72 - 05.10.2007

Cytat:Originally posted by koobaa@Oct 4 2007, 03:18 AM
Ja podłšczam się pod Romka (wczeœniej zadeklarował, że przeœle mi kopię Oczko ) i deklaruję przesłać komplet do Olafa oraz do jeszcze jednego chętnego.
Dzięki, Kuba. Uśmiech
Z przyczyn logistyczno-sprzętowych jestem w stanie przesłać tylko jeden komplet dalej w œwiat (czyli de facto z powrotem do Polski). :wacko:

Mac S.a. - Paczka Czwarta - AdamM - 05.10.2007

Oj Panowie przepraszam, przez kilka dni nie miałem czas na wczytywanie się w forum.
Udało mi sie zdobyć video z Berlina z Torenta, œwietne tylko szkoda że nie ma ostatniego kawałka już po bisach.

Jeœli chodzi o wysyłkę kopi proszę zgłaszać się, jaski znalazł by sie ktoœ z Waw to mozliwz odbior osobisty.
A widze, ze cos jest dolozone
Relacja z IV Ogólnopolskiego Zlotu Fanów MK Kraków 2007
Once Upon A Time In The TV
ale mysle, ze koncert najwarzniejszy wiec czekam na chetnych

Pozdrawiam

Mac S.a. - Paczka Czwarta - anrom - 05.10.2007

Cytat:Originally posted by macsa@Oct 5 2007, 09:59 AM
Dzisiaj poleciały priorytetem płytki do Anroma - jutro listonosz powinien zastukać do pałacu bram...

Żeby był porzšdek proponuję aby Robson wysłał płyty do Tomka Dudageo, a Romek obsłużył Koobę oraz Arkadego. Panowie proszę się ze sobš skontaktować i wymienić adresami...

Aktualne drzewko poniżej:

Mac S.A. Drzewko Czwarte
Miałem dwa dni wyjęte z życiorysu - przepraszam, ale już jestem.
Wobec tego jak priorytet zapuka, to ja otworzę i rozpakuję chętnie. A potem skopiuję i wyœlę trzy paczki: Koobaa, Arkady (przychylam się z radoœciš do proœby Maćka) i Maciej M, któremu obiecałem niezależnie.
Koobaa i Arkady - czekam na priva na adresy pocztowe.

Mac S.a. - Paczka Czwarta - koobaa - 06.10.2007

Cytat:Originally posted by arkady1976@Oct 4 2007, 01:02 AM
Witam

Jeœli można Kooba być tš drugš osobš to będzie miło. Osobiœcie deklaruję wysłanie kolejnych dwóch kopii.
arkady1976@o2.pl
Arkady, nie mam nic przeciwko by wysłać Ci komplecik, ale Maciek ma rację, że szybciej będziesz w jego posiadaniu jeœli przeœle Ci go Romek (anrom).

Mac S.a. - Paczka Czwarta - arkady1976 - 06.10.2007

Cytat:Originally posted by koobaa@Oct 6 2007, 01:44 AM
Arkady, nie mam nic przeciwko by wysłać Ci komplecik, ale Maciek ma rację, że szybciej będziesz w jego posiadaniu jeœli przeœle Ci go Romek (anrom).
Oczywiœcie macie rację, już piszę do Romka........ Uśmiech

Mac S.a. - Paczka Czwarta - anrom - 06.10.2007

Cytat:Originally posted by arkady1976+Oct 6 2007, 02:46 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (arkady1976 @ Oct 6 2007, 02:46 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-koobaa@Oct 6 2007, 01:44 AM
Oczywiœcie macie rację, już piszę do Romka........ Uśmiech [/b][/quote]
Mam już Twój adres, czekam na przesyłkę.

Mac S.a. - Paczka Czwarta - macsa - 11.10.2007

No jak tam Panowie - dotarły paczuszki ?? Płyty obejrzane ?? Wysłane dalej ??

Czekam na wrażenia !!

Mac S.a. - Paczka Czwarta - Robson - 11.10.2007

Do mnie paczuszka dotarła i od razu radoœć wielka Uśmiech Bardzo, bardzo dziękuję Maćku. Wrażenia dziœ wieczorem bo listonosz wręczył mi jš tuż przed wyjœciem do pracy Oczko

Mac S.a. - Paczka Czwarta - anrom - 11.10.2007

Do mnie też dotarła - œwietny materiał, jak tylko znajdę chwilkę czasu - zacznę kopiować i posyłam w œwiat! B)

Mac S.a. - Paczka Czwarta - anrom - 20.10.2007

Chwilkę czasu znalazłem dopiero wczoraj i wysłałem płytki w œwiat. ^_^

Mac S.a. - Paczka Czwarta - olaph72 - 12.11.2007

Mam płyty (dzięki, Kuba) i czekam na ewentualnego chętnego.

Mac S.a. - Paczka Czwarta - Andrzej - 16.11.2007

Ja również chcailbym się do kogoœ przykleic i proponuję dwie kopie.
Ze mnš jest troszkę sprawa uproszczona,ponieważ chcialbym tylko Ouatittv 11bis, 12 , 13
Koncercik z Berlina i IV Zlot w Krakowie już posiadam.
Czy znajdzie się ktoœ chętny , aby przegrać Andrzejowi na długie jesienno-zimowe wieczory. Dziękować z góry ?????? NO TO DZIĘKUJE

Mac S.a. - Paczka Czwarta - olaph72 - 16.11.2007

To co, Andrzej, chyba wyslę Ci komplecik minus dwie płyty...?
Poproszę adres na PW.

Mac S.a. - Paczka Czwarta - Andrzej - 19.11.2007

Witam Olapf. Jakos nie moge wyslac adres na priva. Coœ cišgle blokuje mi z Forum. Zatem może tutaj.
Andrzej jasiński
69-100 Słubice
ul.Liliowa 4
Naraże Cie na koszty , ale zapewne będzie okazja się zrewanżowac. Seerdecznie dziekuję Olapf.

Mac S.a. - Paczka Czwarta - olaph72 - 20.11.2007

Andrzeju, daj mi jeszcze chwilę. Robota radiowa mnie przygniotła. :wacko:

Mac S.a. - Paczka Czwarta - olaph72 - 01.12.2007

Mimo szczerych chęci nie dam rady skopiować Ci płyt - mój komputer nie odczytuje kršżków DVD+R, a takie właœnie dostałem w ramach "drzewka". Tak więc jestem uschniętš gałšzkš... Smutny

Mac S.a. - Paczka Czwarta - HOWARD - 01.12.2007

nie jesteœ uschniętš gałšzkš; może komputer koleżanki, kolegi, albo komputer w kogoœ z pracy będzie mógł zgrać? Wywracanie oczami

Mac S.a. - Paczka Czwarta - anrom - 01.12.2007

Andrzeju, wobec tego może ja Ci podrzucę płytki przy okazji...

Mac S.a. - Paczka Czwarta - Andrzej - 01.12.2007

Ok. Anrom często bywa w Słubicach i będzie okazja sie ponownie zobaczyć. Zapraszam, jakbyœ w razie nie zdšżył przegrac to bez płytki też zapraszam. Nie zapomne pierwszej przesylki od Olapfa i tekstu mojego Pana Listonosza ...Dzisiaj przesyłeczka z Kanady .......Ach œwiatowo to zabrzmiało, szczególnie tu u mnie w zapyziałej prowincji. Myœle Olapf, że jeszcze będzie okazja otrzymać od Ciebie przesyłkę z Kanady i proszę Cię nie usychaj.