![]() |
|
Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 (/showthread.php?tid=62) |
Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - kszaq - 29.05.2005 jestem ciekaw going home Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - Toloth - 29.05.2005 Były już zapisy ze Spodka, ale zniknęły coś... zdążyłem złapać tych 6, które były B) Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - pogdan - 29.05.2005 Wielkie dzięki dla Was za zrobienie i udostępnienie. Czuję się dłużny Wam. Czy dało by radę poprawić link do "Why Aye Man"? poz pogdan Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - Shiver - 29.05.2005 Marti... fani się niecierpliwią...
Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - Emilka - 29.05.2005 wierni fani =cierpliwi fani nie chcę tu żadnej polityki wprowadzac, ale ja bym tam w najblizszych wyborach prezydenckich głosowała na "Grzegorza Martineza" za specjalne zasługi dla społeczeństwa (mozna chyba podwójny fotel zmontowac?). pomników wam za bootlegi stawiac raczej nie bedziemy, bo w gołębiach chyba wam nie do twarzy? aa, jeszcze jedno, bo jakos nie umiałam nigdzie sie doszukac- jaka jest szansa na video ze spodka? bo ten fragment TR bardzo rozochocajacy ![]() pozdrawiam wszystkich agitatorów
Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - kszaq - 30.05.2005 i kazdy obywatel kraju bedzie dostawal 3 bootlegi miesiecznie za friko Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - MARTINEZ - 30.05.2005 jak wroce z pracy to zrobie ten spodek mp3 ![]() ponoc grzes ma na video fragment ze spodka duzy ? Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - MARTINEZ - 31.05.2005 no jak tam pobieracie ? ))) spodek ?
Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - Shiver - 31.05.2005 Dla zamotanych: http://www.m4n.pl/ds/media/2005/
Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - Emilka - 31.05.2005 pobieracie, pobieracie szykuj się do wyborów prezydenckich,głosy nasze masz pewne. zamotana to ja bede jak zaczne słuchać nie ma mnie dla świata!!
Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - basia - 31.05.2005 Cytat:Originally posted by Emilka@May 31 2005, 06:06 PMA mnie MK, Martinez i grzes winni są ciasto z truskawkami, pierwsze w tym roku! Po prostu się przypaliło . Słuchając Spodec i ściagając Torwar, zapomniałam, że cosik wstawiłam do piekarnika .
Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - MARTINEZ - 31.05.2005 basia ty lepiej na zlot przyjedz marudo jedna
Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - Jedi_Kr - 31.05.2005 Tak sobie słucham tego "spodca" i ... po prostu ciarki mnie przechodzą Szczególnie podczas WAM. Też wtedy nie mogłam uwierzyć, że tam jestem Niesamowite uczucie!!! Dzięki bardzo za bootlega!!! Na żadnym koncercie nie było nigdy takiej magii jak na tym. To tak jak ze starwarsami. Klasyczna trylogia ma taką magię, jakiej nie ma żaden inny film
Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - Igor23 - 01.06.2005 yes my lord :ph34r: Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - MARTINEZ - 01.06.2005 te, zamotana emilka )) mialas cos wyslac na meil
Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - Igor23 - 01.06.2005 witam coś nie mogę ściągnąć mp3 ze spodka od piosnki Donegan`s gone do Wild Theme Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - Emilka - 01.06.2005 Proszę się uzbroic w cierpliwość,panie M. pomyślimy po jutrzejszym egzamie. chociaż za te przekleństwa w trakcie Romeo &Juliet to ja nie wiem, czy sie cokolwiek na maila <emilka> należy ładne solóweczki chłopcy, a duety jeszcze ciekawsze aż korci żeby na zlot przyjechac i posłuchac na żywo...ech....we'll see
Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - kszaq - 02.06.2005 Cytat:Originally posted by Igor23@Jun 1 2005, 08:37 PMu mnie dzialalo bezproblemowo Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - MARTINEZ - 04.06.2005 emilka ale to nie ja przeklinalem ((
Bootleg - Spodec Wyladowal > Mp3 - Emilka - 04.06.2005 oj wybacz nie chciałam Cię oczerniać, ale momentami to śmiesznie się was słucha szczególnie bodajże w telegrafie hehe a kto miał pełną kieszeń zapalniczek?
|