![]() |
|
Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien (/showthread.php?tid=57) |
Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - Filip - 23.05.2005 Gregory, zapisałem się na bootlega. Jutro dam ci znac czy potrzebuje jednego czy dwoch, OK ? Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - Piotrd - 23.05.2005 Superrrrrrrrrrr Może ktoś ze zdolnościami plastycznymi pokusiłby się o zaprojektowanie okładki (mi Bozia poskąpiła tych zdolności) do bootloga z Torwaru... Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - tawnuk - 23.05.2005 Właśnie Grzesiu może by się tak dokadać z martinezem i wysyłać już z okładkami... ja wiem że można sobie samemu dodrukować. Ale jak by to profesjonalnie wyglądało B) Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - Piotrd - 23.05.2005 Cytat:Originally posted by tawnuk@May 23 2005, 07:39 PMno nie bez przesady, koszt wydruku na drukarce atramentowej nie jest mały. dlatego lepiej udostępnic na forum okładki do własnego wykonania... Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - grzes - 24.05.2005 10 osobom juz wysłałem - przesyłka priorytetowa tak więc jutro płytki zawitają w Waszych skrzynkach ![]() napiszę w domu wieczorem każdemu do kogo wysłałem płytki maila następna tura wysyłek chyba dopiero w piątek pozdrowienia i podziękowana dla wszystkich którzy napsiali do mnie! Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - grzes - 24.05.2005 płytki z warszawy będą też od dzisiaj w nandu w krakowie Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - kszaq - 24.05.2005 jakie bylo kryterium wysylania plytek ? zapewne moje dojda dopiero za miech aha kaska bedzie najprawdopodobniej juz jutro albo najpozniej w piatek jeszcze na moje konto nie wplynela Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - grzes - 24.05.2005 Cytat:Originally posted by kszaq@May 24 2005, 04:06 PMwziałem wszystkich od których dotarły wczoraj przelewy
Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - kszaq - 25.05.2005 No to dobrze wiedziec ze wysylasz dopiero tym ktorze juz wyslali kaske Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - grzes - 25.05.2005 Shiver nasz space-man umieścił pliki mp3 z mojego bootlega u siebie !!Stronka M4N Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - Piotrd - 25.05.2005 przesłuchałem sobie narazie w mp3 SoS i jestem zdziwiony, ze trwał tylko 7 minut z kawałkiem mi się to na koncercie wydawało dłużej, a zagrał tak krótko ![]() ps. ale jakośc jak na mp3 zaaajeeebistaaaaaaaaaaaa :-))))) Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - grzes - 25.05.2005 Cytat:Originally posted by grzes@May 24 2005, 01:11 PMpłytki są już w nandu kraków ul. wiślna 6 - każdy knopflerowicz może przyjść z płytkami i za darmo nagrać bootlega ew. na miejscu może też kupić czyste płytkipozdrawiam Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - aaadam - 25.05.2005 Cytat:Originally posted by grzes@May 24 2005, 11:59 AMmimo, że dopiero dzisiaj wysłałem Ci maila (wyjazd służbowy i brak dostepu to netu ), to ja Ci chcę podziękować za trud, który włożyłeś w nagranie płytek!!!
Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - grzegorz - 25.05.2005 Właśnie wyciągnąłem przesyłkę ze skrzynki. Teraz przenoszę się na Torwar i cofam kalendarz do 7 maja. Grześ Wielkie Dziękiii !!! Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - kszaq - 25.05.2005 gdzie jest ten koncert na serwie nie moge znalezc <_< Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - localt - 25.05.2005 WIELKIE DZIĘKI GRZEŚ!!! Prawdziwy Knopfler FAN z Ciebie! Jestem znów na Torwarze i brak mi słów. Pamiątka rewelacyjna! Pozdrowionka serdeczne
Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - kszaq - 25.05.2005 Cytat:Originally posted by kszaq@May 25 2005, 05:52 PMjuz znalazłem
Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - Art - 26.05.2005 Dzięki za bootlega! Narazie tylko mp3, ale licze, ze załapię się na piątkową serię. ![]() Speedway at Nazareth z Torwaru w głośnikach i piękny finał Ligi Mistrzów - czego chcieć więcej?
Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - kuba87 - 26.05.2005 Grzesiu jeszcze wielkie wielkie dzieki za wykonaną pracę. Właśnie słucham sobie kawałków mp3 i faktycznie przypomina mi się 7 maja sekunda po sekundzie... Mam nadzieje, że niedługo i płytka dojdzie ale jak narazie kończę, zakładam słuchawy i idę słuchać... dzisiejszej nocy spać nie będę... Pozdrawiam wszystkich MarkoFanów!!
Bootleg Torwar Gotowy - Koniec Zamowien - mitzi - 26.05.2005 Wlasnie skonczylam sciagac ![]() Bardzo fajna jakosc...w ogole calosc super B) Dolaczam sie do podziekowan ...dobra robota chlopaki B) |