Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Grzegorz - 5 Dvd Na Dobry Poczštek - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Wątek: Grzegorz - 5 Dvd Na Dobry Poczštek (/showthread.php?tid=522)

Strony: 1 2

Grzegorz - 5 Dvd Na Dobry Poczštek - koobaa - 11.11.2006

Dziękuję Olaf, ale zestaw, który zaproponował Grzegorz, już posiadam w swych zbiorach Oczko Wprawdzie Sydney'86 mam w może nie najbardziej wypasionej wersji, ale satysfakcjonuje mnie Oczko.

Grzegorz - 5 Dvd Na Dobry Poczštek - olaph72 - 11.11.2006

OK, w takim razie czekam na jednego chętnego.

Grzegorz - 5 Dvd Na Dobry Poczštek - pablosan - 12.11.2006

Poprosze Andrzeja (jesli zdazy) i Numitora o info czy dotarly plytki!!!

Grzegorz - 5 Dvd Na Dobry Poczštek - olaph72 - 12.11.2006

Moje "odgałęzienie" to anrom.

Grzegorz - 5 Dvd Na Dobry Poczštek - numitor - 12.11.2006

Do mnie jeszcze nie, ale poczta tu, na wsi, w soboty nie dziala, wiec - jutro pewnie beda Uśmiech.

Pozdrawiam

Grzegorz - 5 Dvd Na Dobry Poczštek - pablosan - 18.11.2006

Numitor-doszły płytki?

Grzegorz - 5 Dvd Na Dobry Poczštek - pablosan - 18.11.2006

Cytat:Originally posted by grzegorz@Nov 8 2006, 08:43 PM
Ta wersja bootlegu DVD z Sydney, można powiedzieć, jest doœć dobrze poprawiona, więc wszyscy Ci którzy sš fanami tego koncertu powinni się zainteresować. Zachwyt Pablosana to czysta rekomendacja, a pomyœleć, że z poczštku nie chciał tego koncertu...
Na poczštku nie chciałem tego bootlega, ponieważ mam już Sydney'86 na dvd w 2 wersjach-zresztš całkiem całkiem Uśmiech. Ale jak włšczyłem płyty od Grzegorza to szeroki uœmiech pojawił się na mojej twarzy Uśmiech Zdecydowanie najlepsza wersja Sydney'86-na 2 płytach dvd, bardzo dobrze poprawiona-ostrzejszy obraz i lepiej zbalansowane kolory. Naprawdę goršco polecam!!!

Grzegorz - 5 Dvd Na Dobry Poczštek - PAWEŁ - 28.09.2008

pablosan napisał(a):Numitor-doszły płytki?

Grzegorz !!Czy te 5DVD jest tylko na wypożyczanie?? Czy można to kupić ??Czekam na szyb-
ką odpowiedź.Serdecznie pozdrawiam.Paweł.

Grzegorz - 5 Dvd Na Dobry Poczštek - grzegorz - 28.09.2008

Oj, Paweł chyba nie przeczytałeś całego tematu ze zrozumieniem. To było tzw. drzewko. Jeden rozpoczyna, a reszta chętnych kontynuje rozsyłanie kopii do innych chętnych itd. To były bootlegi dvd ściągnięte z sieci, nie do kupienia, udostępnione za darmo innym fanom.

Grzegorz - 5 Dvd Na Dobry Poczštek - mirek - 30.09.2008

wyslijcie do mnie cos tez sie wlacze w drzewko na terenie niemeicUśmiech jakby co to dam adres no i bede wdzieczny

Grzegorz - 5 Dvd Na Dobry Poczštek - SmokEustachy - 15.10.2008

mirek napisał(a):wyslijcie do mnie cos tez sie wlacze w drzewko na terenie niemeicUśmiech jakby co to dam adres no i bede wdzieczny

Mi też. I nie musicie wysyłać styknie jak mi w Krakowie przekażecie. Ja mogę wysłać komuś mój zbiór koncertów w MP3

Grzegorz - 5 Dvd Na Dobry Poczštek - AdamM - 08.11.2008

Hey wszystkim,
dość długo nie zaglądałem na forum, strasznie nakręciliście mnie nową wersją sydney 86, czy mógłbym dołączyć się do drzewka ... pleas ...

Pozdrawiam
Adam

Grzegorz - 5 Dvd Na Dobry Poczštek - weselefigara - 15.06.2009

Jeśli można również bym prosił o zestaw koncertowy
zobowiązuję się przekazać następnym chętnym
proszę sie nie sugerować małą ilością postówUśmiech