![]() |
|
Wakacje,wakacje - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Wakacje,wakacje (/showthread.php?tid=439) |
Wakacje,wakacje - Andrzej - 24.07.2006 Podłóż mu bombę - Jambi. Wakacje,wakacje - ania - 25.07.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 24 2006, 11:43 PMcos ty taki wybuchowy Andrzej :ph34r: ?? Wakacje,wakacje - ania - 25.07.2006 Cytat:Originally posted by jamm@Jul 24 2006, 02:52 PMa ze szczytu bialej gory markowe widoki ?? mocno wieje ?? ciezkie podejscie ?? Wakacje,wakacje - macsa - 25.07.2006 Niezłe opowiastki Jambore Duch w narodzie nie ginie - wystarczy dobra muzyka i nóżki same chodzš na parkiecie ![]() Tak Trzymać Wakacje,wakacje - Robson - 25.07.2006 I o to chodzi Jambore! Mam podobne wspomnienia co do szaf grajacych. A tak mi się skojarzyło jak piszesz o tym co tak bębni w kółko to trzeba wiedzieć, że w niektórych dyskotekach grajš jeden utwór przez całš noc i to samo dotyczy stacji radiowych powszechnie nam znanych. Gdzie te czasy kiedy DJ był np. Tomek Beksiński który tlumaczył Brothers In Arms ludzie zapalali zapalniczki i tanczyli na parkiecie. Gdzie ci ludzie? Sie rozmarzyłem...ps. swojš drogš kiedy po raz pierwszy zobaczyłem okładkę Shangri-La pomylałem włanie o szafie grajacej.
Wakacje,wakacje - numitor - 30.07.2006 Jak to, Robsonie, 'gdzie ci ludzie'? Tu i tam - wszędzie dokoła nas! Wakacje,wakacje - Robson - 02.08.2006 Jutro wracam na mojš rodzinnš wie. I juz Wam posyłam najlepsze pozdrowienia. Pomylnych wiatrów wszystkim.
Wakacje,wakacje - jamm - 08.08.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 24 2006, 08:20 PMAndrzejku, skarbie nasz forumowy, fotki juz mam... tylko jak je zamiescic dla zainteresowanych zupelnie nie wiem... moze pomozesz? chyba ze tylko Ty chcesz popatrzec z gory na swiat to odezwij sie i przeslie ci na priva...a swoja droga na sniezce, jak bylem jeszcze calkiem mlody i narwany przezylem najwieksza lekcje gorska w swoim dlugim juz dosc zyciu... ale wtedy ze 2 metry sniegu lezalo i 'szlo' sie non stop zanurzonym po pas ale to juz na inna opowiesc jest...w piatek operacja karpaty wschodnie... '...Pięknych dziewczšt jest niemało, Lecz najwięcej w Ukrainie ........ Żal, żal za dziewczynš, Za zielonš Ukrainš...' refren juz znacie
Wakacje,wakacje - pablosan - 08.08.2006 Pozdrowienia z mojej ulubionej miejscowosci na Wyżynie Lubelskiej-Chodla. Rodzinne miejsce moich kochanych dziadków. Wracam w sobote przed południem, żeby uczestniczyć w wielkim wydarzeniu Zlocie Fanów w Sopocie!!! Wakacje,wakacje - jamm - 11.08.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 24 2006, 08:20 PMa ja jestem pelen podziwu dla wyczynu kolegi macsa!! dzieki jego pomocy i pracy mozecie zajrzec tu: http://jamm.cba.pl mam nadzieje ze ze zrozumieniem przyjmiecie podpis pod ostatnim zdjeciem ![]() zegnam na 2tyg... i byle do nastepnego zlotu... chyba ze przypadkiem spotkam kogos na operze watersa lub sztuce gilmoura... do zobaczenia zatem dzieci
Wakacje,wakacje - jambore - 11.08.2006 Cytat:Originally posted by jamm+Aug 11 2006, 11:25 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jamm @ Aug 11 2006, 11:25 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Andrzej@Jul 24 2006, 08:20 PMa ja jestem pelen podziwu dla wyczynu kolegi macsa!! dzieki jego pomocy i pracy mozecie zajrzec tu: http://jamm.cba.pl mam nadzieje ze ze zrozumieniem przyjmiecie podpis pod ostatnim zdjeciem ![]() zegnam na 2tyg... i byle do nastepnego zlotu... chyba ze przypadkiem spotkam kogos na operze watersa lub sztuce gilmoura... do zobaczenia zatem dzieci [/b][/quote]Jak wlazłem na Kasprowy a potem na Giewont -mylałem że to wysoko, ale Jacek wdrapał się troszeczkę wyżej.Brawo Wakacje,wakacje - ania - 11.08.2006 moi znajomi- jak tylko mi sie uda ich wyciagnac na ceprostrade do Morskiego- tez sa swiecie przekonani, ze sa krolami swiata, bo gore zdobyli a kasporowy wcale nie taki niski wszystko zalezy od punktu...siedzenia zdjecia...niach niach niach...jak muzyka ^_^ :wub:
Wakacje,wakacje - jambore - 12.08.2006 Cytat:Originally posted by ania@Aug 11 2006, 08:26 PMCEPROSTRADA DO MORSKIEGO- dobre, a nawet bardzo dobre- szkoda,że takiej nie ma z Wybrzeża
Wakacje,wakacje - grzegorz - 12.08.2006 Ceprostrada Ale Górale na niej powożš.
Wakacje,wakacje - Robson - 19.08.2006 Otrzymałem wakacyjne pozdrowienia od Tomka Dudageo a jako, że sš dla Nas wszystkich cytuję: "pozdrawiam całš Brać Knopflerowš z serca Beskidu lšskiego! Tutaj żyje cisza..." Poszło.
Wakacje,wakacje - jambore - 22.08.2006 Muszę się pochwalic, że w trakcie moich przejażdżek trafiłem do Hunfeld. Pewnie zastanawiacie się WHAT IT IS? Między innymi - według zaufanych ródeł - największa ksišżka wiata Ale nie to najważniejsze. Przyjęli mnie i moich towarzyszy podróży, u siebie Marek i Sonia- "nasz" forumowy Dziadek z Najbiższymi. Co tu pisac? Brac Knopflerowa to Wielka Rodzina. Przkazuję pozdrowienia od Dziadka, wszystkim z tej strony Odry- podobno jestem bliżej Marek - dzięki wielkie za zaproszenie i przyjęcie. PS.Mamy jeden temat do wyjanienia- taki mały, niebieski. "My tam jeszcze wrócimy"
Wakacje,wakacje - macsa - 22.08.2006 Oj Waldek - ty to natrzaskasz kilometrów w te wakacje... A podziękowałe Dziadkowi za "PG Tips" odemnie ?? Wakacje,wakacje - Bart - 23.08.2006 Pozdrówka z Pragi
Wakacje,wakacje - ania - 26.08.2006 mnie ostatnio wygnalo na dni kilka do wioski Shakespeare'a - Stratford upon Avon turystow tam niestety tysiace <_< no i nijak w tym tlumie nie idzie znalezc Romea :ph34r: :blink: pozdrawiam serdecznie Julka Anulka
Wakacje,wakacje - dudageo - 26.08.2006 co prawda po czasie, ale przywoże Wam łyk górskiego powietrza, ale nie takiego wysokogórskiego, lecz zwykłego, beskidzkiego... wróciłem po trzech tygodniach wojaży po południowej Polsce i muszę powiedzieć, że wrażeń, także knopflerowych miałem mnóstwo... ale to na osobne opowieci
|