Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Wakacje,wakacje - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Wątek: Wakacje,wakacje (/showthread.php?tid=439)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Wakacje,wakacje - Andrzej - 24.07.2006

Podłóż mu bombę - Jambi.

Wakacje,wakacje - ania - 25.07.2006

Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 24 2006, 11:43 PM
Podłóż mu bombę - Jambi.
cos ty taki wybuchowy Andrzej :ph34r: ??

Wakacje,wakacje - ania - 25.07.2006

Cytat:Originally posted by jamm@Jul 24 2006, 02:52 PM
biala gora przeciagnieta na nasza strone! opierala sie ale ulegla :wub:
a ze szczytu bialej gory markowe widoki ??
mocno wieje ?? ciezkie podejscie ??

Wakacje,wakacje - macsa - 25.07.2006

Niezłe opowiastki Jambore

Duch w narodzie nie ginie - wystarczy dobra muzyka i nóżki same chodzš na parkiecie Uśmiech

Tak Trzymać

Wakacje,wakacje - Robson - 25.07.2006

I o to chodzi Jambore! Oczko Mam podobne wspomnienia co do szaf grajacych. Duży uśmiech A tak mi się skojarzyło jak piszesz o tym co tak bębni w kółko to trzeba wiedzieć, że w niektórych dyskotekach grajš jeden utwór przez całš noc i to samo dotyczy stacji radiowych powszechnie nam znanych. Gdzie te czasy kiedy DJ był np. Tomek Beksiński który tlumaczył Brothers In Arms ludzie zapalali zapalniczki i tanczyli na parkiecie. Gdzie ci ludzie? Sie rozmarzyłem...

ps. swojš drogš kiedy po raz pierwszy zobaczyłem okładkę Shangri-La pomyœlałem właœnie o szafie grajacej. Uśmiech

Wakacje,wakacje - numitor - 30.07.2006

Jak to, Robsonie, 'gdzie ci ludzie'? Tu i tam - wszędzie dokoła nas!

Wakacje,wakacje - Robson - 02.08.2006

Jutro wracam na mojš rodzinnš wieœ. I juz Wam posyłam najlepsze pozdrowienia. Pomyœlnych wiatrów wszystkim. Uśmiech

Wakacje,wakacje - jamm - 08.08.2006

Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 24 2006, 08:20 PM
Jammuœ - a jakieœ fotki?
Ja też mam sukces alpinistyczny.Ze swoim chorym,pooperyjnym kręgosłupem zdobyłem w maju Œnieżkę, z tego 3\4 kolejkš.Zawsze coœ.
Andrzejku, skarbie nasz forumowy, fotki juz mam... Duży uśmiech tylko jak je zamiescic dla zainteresowanych zupelnie nie wiem... moze pomozesz? chyba ze tylko Ty chcesz popatrzec z gory na swiat to odezwij sie i przeslie ci na priva...

a swoja droga na sniezce, jak bylem jeszcze calkiem mlody i narwany przezylem najwieksza lekcje gorska w swoim dlugim juz dosc zyciu... ale wtedy ze 2 metry sniegu lezalo i 'szlo' sie non stop zanurzonym po pas Szczęśliwy ale to juz na inna opowiesc jest...

w piatek operacja karpaty wschodnie...
'...Pięknych dziewczšt jest niemało,
Lecz najwięcej w Ukrainie
........
Żal, żal za dziewczynš,
Za zielonš Ukrainš...'
refren juz znacie Szczęśliwy

Wakacje,wakacje - pablosan - 08.08.2006

Pozdrowienia z mojej ulubionej miejscowosci na Wyżynie Lubelskiej-Chodla. Rodzinne miejsce moich kochanych dziadków. Wracam w sobote przed południem, żeby uczestniczyć w wielkim wydarzeniu Zlocie Fanów w Sopocie!!!

Wakacje,wakacje - jamm - 11.08.2006

Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 24 2006, 08:20 PM
Jestem pelen podziwu dla Twojego wyczynu Jamm. Chylimy czoła u stóp wielkiej góry.
a ja jestem pelen podziwu dla wyczynu kolegi macsa!! dzieki jego pomocy i pracy mozecie zajrzec tu: http://jamm.cba.pl

mam nadzieje ze ze zrozumieniem przyjmiecie podpis pod ostatnim zdjeciemOczko
zegnam na 2tyg... i byle do nastepnego zlotu...
chyba ze przypadkiem spotkam kogos na operze watersa lub sztuce gilmoura...
do zobaczenia zatem dzieci Uśmiech

Wakacje,wakacje - jambore - 11.08.2006

Cytat:Originally posted by jamm+Aug 11 2006, 11:25 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jamm @ Aug 11 2006, 11:25 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Andrzej@Jul 24 2006, 08:20 PM
Jestem pelen podziwu dla Twojego wyczynu Jamm. Chylimy czoła u stóp wielkiej góry.
a ja jestem pelen podziwu dla wyczynu kolegi macsa!! dzieki jego pomocy i pracy mozecie zajrzec tu: http://jamm.cba.pl

mam nadzieje ze ze zrozumieniem przyjmiecie podpis pod ostatnim zdjeciemOczko
zegnam na 2tyg... i byle do nastepnego zlotu...
chyba ze przypadkiem spotkam kogos na operze watersa lub sztuce gilmoura...
do zobaczenia zatem dzieci Uśmiech [/b][/quote]
Jak wlazłem na Kasprowy a potem na Giewont -myœlałem że to wysoko, ale Jacek wdrapał się troszeczkę wyżej.Brawo

Wakacje,wakacje - ania - 11.08.2006

moi znajomi- jak tylko mi sie uda ich wyciagnac na ceprostrade do Morskiego- tez sa swiecie przekonani, ze sa krolami swiata, bo gore zdobyli Oczko Szczęśliwy
a kasporowy wcale nie taki niski Oczko wszystko zalezy od punktu...siedzenia Oczko Duży uśmiech

zdjecia...niach Wywracanie oczami niach Wywracanie oczami niach...jak muzyka Oczko ^_^ Wywracanie oczami :wub:

Wakacje,wakacje - jambore - 12.08.2006

Cytat:Originally posted by ania@Aug 11 2006, 08:26 PM
moi znajomi- jak tylko mi sie uda ich wyciagnac na ceprostrade do Morskiego- tez sa swiecie przekonani, ze sa krolami swiata, bo gore zdobyli Oczko Szczęśliwy
a kasporowy wcale nie taki niski Oczko wszystko zalezy od punktu...siedzenia Oczko Duży uśmiech

zdjecia...niach Wywracanie oczami niach Wywracanie oczami niach...jak muzyka Oczko ^_^ Wywracanie oczami :wub:
CEPROSTRADA DO MORSKIEGO- dobre, a nawet bardzo dobre- szkoda,że takiej nie ma z Wybrzeża Duży uśmiech

Wakacje,wakacje - grzegorz - 12.08.2006

Ceprostrada Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Ale Górale na niej powożš.

Wakacje,wakacje - Robson - 19.08.2006

Otrzymałem wakacyjne pozdrowienia od Tomka Dudageo a jako, że sš dla Nas wszystkich cytuję: "pozdrawiam całš Brać Knopflerowš z serca Beskidu Œlšskiego! Tutaj żyje cisza..." Poszło. Oczko

Wakacje,wakacje - jambore - 22.08.2006

Muszę się pochwalic, że w trakcie moich przejażdżek trafiłem do Hunfeld.
Pewnie zastanawiacie się WHAT IT IS?
Między innymi - według zaufanych Ÿródeł - największa ksišżka œwiata Uśmiech
Ale nie to najważniejsze.
Przyjęli mnie i moich towarzyszy podróży, u siebie Marek i Sonia- "nasz" forumowy Dziadek z Najbiższymi.
Co tu pisac?
Brac Knopflerowa to Wielka Rodzina.
Przkazuję pozdrowienia od Dziadka, wszystkim z tej strony Odry- podobno jestem bliżej Duży uśmiech
Marek - dzięki wielkie za zaproszenie i przyjęcie.

PS.Mamy jeden temat do wyjaœnienia- taki mały, niebieski.
"My tam jeszcze wrócimy" Duży uśmiech

Wakacje,wakacje - macsa - 22.08.2006

Oj Waldek - ty to natrzaskasz kilometrów w te wakacje...

A podziękowałeœ Dziadkowi za "PG Tips" odemnie ??

Wakacje,wakacje - Bart - 23.08.2006

Pozdrówka z Pragi Oczko

Wakacje,wakacje - ania - 26.08.2006

mnie ostatnio wygnalo Oczko na dni kilka do wioski Shakespeare'a - Stratford upon Avon Uśmiech Wywracanie oczami turystow tam niestety tysiace <_<
no i nijak w tym tlumie nie idzie znalezc Romea :ph34r: :blink: Oczko Szczęśliwy

pozdrawiam serdecznie Julka Anulka Oczko Duży uśmiech

Wakacje,wakacje - dudageo - 26.08.2006

co prawda po czasie, ale przywoże Wam łyk górskiego powietrza, ale nie takiego wysokogórskiego, lecz zwykłego, beskidzkiego... wróciłem po trzech tygodniach wojaży po południowej Polsce i muszę powiedzieć, że wrażeń, także knopflerowych miałem mnóstwo... ale to na osobne opowieœci Oczko