![]() |
|
Ftp Knopfler.pl - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Ftp Knopfler.pl (/showthread.php?tid=190) |
Ftp Knopfler.pl - Robson - 25.10.2005 Kuba mam to nagranie z tego koncertu w całkiem zadowalajacej jakoci na płycie wiec na pewno jutro zgram i wrzuce na FTP-a. Ale być może mam też w kompie i wrzucę jeszcze dzi
Ftp Knopfler.pl - Evelda - 25.10.2005 JESTECIE WIELCY... Chyba tu zamieszkam... :ph34r: Private Investigations... It's a mystery... Pięć płatków róż i pięć kropel rosy... A z kropel można splatać warkocze dwięków... I jeszcze ten zapach... Steeven musisz... The Cnuts? O mój Boże... Geniusze...? Szaleńcy...? :blink: Ftp Knopfler.pl - Toloth - 25.10.2005 Cytat:Originally posted by Robson@Oct 24 2005, 08:06 PMJestem confused, Robson... "Candle" studyjne grał Mark u Eltona? Bo przecież to chyba piosenka z 1997 roku? A może ja jestem dyletant po rpsotu PS. cišgam wszystko, FTP rzšdzi ![]() PPS. Evel, zgadzam się... znaczy zgadzam się, że The Cnuts to geniusze, lekko tylko szaleni B) Ftp Knopfler.pl - Robson - 25.10.2005 Nie studyjnie. Na tym koncercie w Knewborth ![]() ps. chyba jest starsze tylko w 1997 roku zostało raz jeszcze nagrane ze zmienionymi słowami z mylš o księżnej Dianie. Swojš droga muszę odwieżyć pamięć bo na 100% nie pamiętam czy wtedy Elton ten utwór wykonał
Ftp Knopfler.pl - koobaa - 25.10.2005 chyba jednak nie wykonal ![]() Knebworth byla za to Sad Song PS. Robson, swietnie, ze masz video do Think.... no i ten ftp...
Ftp Knopfler.pl - Robson - 25.10.2005 Czułem, że nie wykonał Kuba mam cały koncert na video (nagrany z TVP) ale bardziej mylałem o wersji audio, bo jak taki koncert wizyjnie umiecić na FTP to ja nie mam możliwoci Sprawa jest aktualna?
Ftp Knopfler.pl - koobaa - 25.10.2005 mysle, ze tak ![]() Ja wprawdzie mam wersje audio z tego koncertu ale na pewno sie znajda chetni w tym zacnym gronie
Ftp Knopfler.pl - Robson - 25.10.2005 Dobrze to jutro wrzucam. Ftp Knopfler.pl - tomek mr - 26.10.2005 a moze koncercik z 06,06,1993 jak ktos chce moge wrzucic Ftp Knopfler.pl - tomek mr - 26.10.2005 a zreszta wrzuce i kto bedzie chcial to sobie sciagnie Ftp Knopfler.pl - Robson - 26.10.2005 OK zgodnie z obietnicš zapodaję "Think I Love You Too Much" I caly czas rodzi sie pytanie: z 15 nagranych utworów na "On Every Street" co stało na przeszkodzie aby to cudo jednak włšczyć do repertuaru? Pytanie ponawiam w przypadku utworu "Pyroman" choć akurat tutaj jestem w stanie zrozumieć dlaczego nie ma go na STP. Dobrego odbioru
Ftp Knopfler.pl - koobaa - 26.10.2005 Zgadza sie Robsonie... Ja sobie takich pytan zadaje wiecej - np nie moge zrozumiec dlaczego na Golden Heart nie znalazl sie My Claim To Fame a zaraz za nim What Have I Got To Do? A do On Every Street oprocz tego cuda ktore wrzuciles ja osobiscie chetnie dodal bym jeszcze Millionaire Blues... A Ragpicker's Dream bylby dla mnie o wiele lepsza plyta gdyby znalazl sie na niej Small Potatoes... (to dla mnie najlepszy, zaraz po Hill Farmer's Blues, numer z tej sesji) itd .... ciekawe co powoduje (a moze kto) ze dany utwor znajdzie sie na plycie albo zaistnieje tylko jako B-side, albo w ogole nie ujrzy swiatla dziennego co gorsza... Ftp Knopfler.pl - tawnuk - 26.10.2005 A mógłby kto wrzucić utworki które znalazły się na B-sidach do OES? Ja słyszałem tylo I thik I love you too much z Kneberwoth a reszty nigdy w życiu
Ftp Knopfler.pl - Robson - 26.10.2005 Tak się składa Tawnuk, że za chwilkę mogę wrzucić Kingdom Come bo mam płytkę przy sobie
Ftp Knopfler.pl - Robson - 26.10.2005 Kingdom Come jest Zresztš rewelacyjny!!!
Ftp Knopfler.pl - tawnuk - 26.10.2005 Dzięki Robson!!! Nie zawiodłem się... pierwsze dwięki od razu powala na kolana. Uwielbiam poznawać nowe piosenki Mistrza Ftp Knopfler.pl - Toloth - 26.10.2005 Wrzucam całš amerykańskš wersję EP Trawlermana - One Take Radio Sessions. Raczej ciężko kupić tę wersję w Europie, a naprawdę kapitalna płytka, szczególnie Rüdiger... zakochałem się w tym kawałku po wysłuchaniu tej wersji Bartek, ile pojemnoci ma ten FTP? Bo chyba kiedy miejsce się skończy? Ftp Knopfler.pl - grzegorz - 26.10.2005 Proszę o rzeczowe jeli nie łopatolgiczne wytlumaczenie jak wrzucać na serwer ftp. Tak krok po kroku. Tylko nie bijcie. Ftp Knopfler.pl - Robson - 26.10.2005 Grzegorz ja po prostu przenoszę ruchem myszki dwięk i już. Co tam mi leci przelatuje i nie wiem jak to się dzieje ale ten dwięk po jakim czasie już tam jest
Ftp Knopfler.pl - BET - 26.10.2005 No to wrzucam King's call - spolka Lynnota z Marusiem (na czerwonym straciku) Jak dla mnie - miod. Jesli sa chetni to jutro moge wrzucic to samo ale wideo Pozdroweczka!
|