![]() |
|
Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Werchter Festival - Koncert Poszukiwany (/showthread.php?tid=140) |
Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - olaph72 - 23.08.2005 Koobaa i anrom >> Sprawdzaliście już pocztę?
Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - koobaa - 23.08.2005 poczta sprawdzona! dzieki Olaph!
Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - olaph72 - 30.08.2005 Cytat:Cytat:[b] (olaph72 @ Aug 17 2005, 07:41 AM) Ale żeby było jasne pozostałe utwory na tym bootlegu są w wersji soundboard. Tylko te dodatkowe utwory są w wersji audience.[/b] Ta wersja "Sułtanów", którą mam, brzmi kiepściutko... Jeśli ktoś ma nagranie z konsoli, to bardzo poproszę!Koobaa - jeśli chcesz, wyślę Ci mp3 "Where do you think you are going", "Solid rock", "Portobello belle" i "Wild West End". Niestety, tylko ta ostatnia jest z soundboardu. Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - koobaa - 30.08.2005 olaph, jasne ze chce!!! ![]() dzieki! Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - olaph72 - 30.08.2005 No to zaraz wysyłam.
Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - olaph72 - 31.08.2005 Wszystko dotarło? Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - koobaa - 31.08.2005 Bardzo dziekuje olaph! Where do you think you're going jest niesamowite....
Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - olaph72 - 02.09.2005 Cytat:A idac za ciosem - czy ktos z Was posiada moze nagrania z pierwszych koncertow trasy On every street z Dublina? Wtedy grali takie rarytasy jak Think I Love You Too Much, Fade to black, Portobello Belle, Setting me up, Tunnel of Love, Planet of New Orleans czy w koncu Long Highway. Niestety na pozniejszym etapie trasy zaprzestano juz ich grania... Mam bootlega z Dublina "On Every Street Kick Off" (koncert z 23 sierpnia 1991). Nagranie z widowni, ale bywały już gorsze. Daj mi trochę czasu, to dostaniesz go na płytce, OK? Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - KLIMAT - 02.09.2005 nie dostałem Romea i Sułtanów :-( Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - StonyRoadRider - 02.09.2005 Cytat:Originally posted by olaph72@Sep 2 2005, 05:46 AM Mam bootlega z Dublina "On Every Street Kick Off" (koncert z 23 sierpnia 1991). Nagranie z widowni, ale bywały już gorsze. Daj mi trochę czasu, to dostaniesz go na płytce, OK? [/b] A mógłbyś wrzucić na forum setlistę? 23 sierpnia to w ogóle pierwszy koncert tej trasy. Zresztą w tym roku Mark również urozmaicał repertuar na początku trasy - np. "A night in summer..." w Johannesburgu.
Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - olaph72 - 02.09.2005 Cytat:nie dostałem Romea i Sułtanów :-( U mnie nie zamawiałeś. Ale z przyjemnością Ci wyślę.
Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - olaph72 - 02.09.2005 Oto setlista z Dublina: DISC ONE: 1. Calling Elvis 2. The Bug 3. Walk of Life 4. Romeo and Juliet 5. Planet of New Orleans 6. Heavy Fuel 7. Private Investigations 8. Sultans of Swing 9. On every street DISC TWO: 1. Iron hand 2. Portobello Belle 3. I think I love you too much 4. Two young lovers 5. Telegraph Road 6. Setting me up 7. Money for Nothing 8. Brothers in Arms 9. Wild Theme (Local hero) 10. Long Highway Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - BET - 02.09.2005 Ojojoj - Iron hand - mmmmmm.
Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - StonyRoadRider - 02.09.2005 Olaph, ta setlista wygląda naprawdę imponująco w porównaniu z dalszą częścią trasy Czy można to jakoś od Ciebie zdobyć? - na przykład drogą wymiany, jeśli ja mam cokolwiek czego Ty nie masz
Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - olaph72 - 02.09.2005 Nie widzę przeciwwskazań.
Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - koobaa - 03.09.2005 Cytat:Originally posted by StonyRoadRider@Sep 2 2005, 08:13 PMDlatego wlasnie ten bootleg nazwano "On Every Street Kick Off" ![]() olaph - dokladnie o to mi chodzilo!!! jestes wielki! ![]() dlaczego oni pozniej nie grali tez tych rarytasow? - byloby nagrane z konsolety... ale ze zniecerpliwieniem daje Ci tyle czasu ile potrzebujesz pozdrawiam Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - arkady1976 - 05.09.2005 Olaph, czy ja też mógłbym Cię prosić o bootleg On Every Street Kick Off ? Mam kilka bootlegow na wymianę, ale............. no właśnie - pewnie je posiadasz. Zresztą zadowoliłbym się mp3 na maila Whatever Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - olaph72 - 05.09.2005 Będę wysyłał ten bootleg do Stony'ego. Mam taką propozycję, żeby dalsza dystrybucja odbyła się przez niego. Co Ty na to, Stony? Arkady >> Przyślij mi na PM swoją listę, OK? Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - StonyRoadRider - 05.09.2005 Mogę zająć się dystrybucją. Zainteresowani niech dadzą mi znać na priva, jak dostanę od Olafa to będę przegrywał płytki.
Werchter Festival - Koncert Poszukiwany - olaph72 - 05.09.2005 Dzięki!
|