![]() |
|
Koncert W Nashville - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Koncert W Nashville (/showthread.php?tid=122) |
Koncert W Nashville - olaph72 - 31.08.2005 To ja w takim razie też daję $10. Jeśli znajdzie się ktoś trzeci, już będzie na dwie płyty.
Koncert W Nashville - koobaa - 01.09.2005 to ja jestem trzeci i tez daje 10 olaph, bede w kontakcie
Koncert W Nashville - grzegorz - 03.09.2005 Nie wiem kto w końcu zajmuje się zbieraniem funduszy na ten koncercik, ale też się dołożę, tak jak wcześniej pisałem. Mam już co prawda ten koncert ale jak już się do czegoś zobowiązuję to do końca. Jeśli już ktoś zbiera pieniążki, to niech się do mnie odezwie, dla pozostałych chętnych wyjdzie przecież taniej. Koncert W Nashville - dudageo - 03.09.2005 no chyba troszkę jest bałaganu, bo niby zgłaszał się aaadam ale siedzi cichutko i nic nie mówi, potem ja wyraziłem chęci ale nie zgłosił się nikt chętny.Skończyło się na tym, że zarówno ja jak i ,przypuszczam, koobaa pieniązki wpłaciliśmy bezpośrednio Olafowi. Jeśli natomiast jest wygodnij, żeby ktoś w Polsce zbierał i przekazywał Olafowi, to ja się na to zgodziłem i takowa zbiórkę mogę przeprowadzić. Koncert W Nashville - olaph72 - 03.09.2005 Sytuacja na dziś: jest $20, a więc na Nashville wystarczy. Jeśli będą się dołączać kolejni chętni, to nasz człowiek w NYC będzie ściągać kolejne koncerty. Pytanie techniczne: komu w Polsce mam wysłać płytę, kiedy już będzie gotowa? Wolałbym wysłać jedną i poprosić kogoś o dalszą dystrybucję. Drugie pytanie: czy są jakieś wymagania co do marki CD? Koncert W Nashville - dudageo - 04.09.2005 moge podjąć się dystrybucji
Koncert W Nashville - grzegorz - 04.09.2005 Nie wiem w sumie jak to rozwiązać. Mogę wpłacić na konto Dudageo 10$, albo Olafowi. Tak sobie myślę, że wpłacając Dudageo można tą kwotę przeznaczyć na koszty dystrybucji w Polsce (wiadomo: koperty, znaczki itp.) Proszę o sugestie. Koncert W Nashville - dudageo - 04.09.2005 Ja proponuje tak: ponieważ póki co zbieramy na koncerty a nie na dystrybucję, więc ja zbieram wszystko, cokolwiek ktoś ofiaruje (na tacę ) i przekazuję Olafowi. On nakręca znajomych i ściagają tyle, na ile starcza nam środków. Jak już się cosik uzbiera Olaf przesyła mnie i zaczynam dystrybucję. Jak i co, to się jeszcze zastanowimy. Czy tak pasuje?
Koncert W Nashville - StonyRoadRider - 04.09.2005 Widzę, że organizacja w pełni profesjonalna To ja się dołączę
Koncert W Nashville - jambore - 04.09.2005 Dokladam do interesu tylko podajcie adres i konto. Koncert W Nashville - Andrzej - 04.09.2005 ja też Koncert W Nashville - grzegorz - 04.09.2005 Zaczyna się kręcić coraz lepiej. Cieszy mnie to
Koncert W Nashville - olaph72 - 04.09.2005 UWAGA! Kumpela z NYC właśnie oznajmiła, że ściąga Boston! Chyba mam u niej kredyt zaufania.
Koncert W Nashville - grzegorz - 05.09.2005 Olaf, w postaci jakich plików są te koncerty do ściągnięcia z Passalong? Pytałem już kiedyś, ale wtedy nie było pewności, ale teraz to już chyba wiadomo. Koncert W Nashville - olaph72 - 05.09.2005 Są to pliki wma, niestety. <_< Ale kumpela ma je od razu wypalić jako audio CD. Koncert W Nashville - StonyRoadRider - 05.09.2005 Może w takim razie złożyć się na bootlegi od tego gościa: www.knopfler.net/trading/trading.html On ma i Nashville, i Boston... Poza tym, jak widzę ze spisu tegorocznych koncertów (www.knopfler.net/trading/trading_2005.html) jesteśmy w stanie zaoferować mu coś na wymianę.
Koncert W Nashville - dudageo - 05.09.2005 owszem ma Nasville i Boston ale... z 2001 roku a my ściagamy z 2005 Kaska doszła od Grzegorza, Jamborego i Stony'ego. Koncert W Nashville - StonyRoadRider - 05.09.2005 No to chyba jedziemy dalej (mimo że to wma)Natomiast koncerty z 2001 (zresztą moim zdaniem ciekawsze) można załatwić swoją drogą
Koncert W Nashville - dudageo - 05.09.2005 myślę, że koniecznie nawet są świetne
Koncert W Nashville - Robson - 05.09.2005 A czy ja też mogę się załapać na Boston i Nashville? |