![]() |
|
Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +---- Dział: Wrocław, Hala Stulecia - 2 lipca 2010 (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=28) +---- Wątek: Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia (/showthread.php?tid=1564) |
Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - pawellod - 23.03.2012 Może moje pytanie jest głupie, bo czegoś nie doczytałem, ale o jaką pomyłkę chodzi? Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - Robson - 23.03.2012 Ja też nie mam zielonego pojęcia
Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - retro13 - 23.03.2012 chłopacy na wątku pisali że pomylił się w Telegraph road gdzieś po 5 minucie mimo wielokrotnego przesłuchiwania nie jestem w stanie stwierdzić co jest tą pomyłką, a słychac go bardzo dobrze ale może to faktycznie niewprawne ucho dla mnie wszystko brzmi całkiem w porządku ![]() i fajnie że nie tylko dla mnie
Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - Robson - 23.03.2012 Na jakim wątku? Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - retro13 - 23.03.2012 no na tym Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - Robson - 23.03.2012 Aha to widać coś przeoczyłem
Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - retro13 - 23.03.2012 no, ten wątek ma jeszcze inne ciekawe fragmenty z tego co pamietam nazwano cię tutaj Robsonem czołobitnym... czas mija a w temacie nic się nie zmienia czyż nie?
Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - Robson - 23.03.2012 Czołobitnym? Czyli? Proszę o odświeżenie mej pamięci bo nic nie pamiętam
Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - retro13 - 23.03.2012 no, że masz czołobitne podejście do Marka co zresztą potwierdziłeś nie mam teraz za bardzo czasu żeby szukać gdzie to było dokładnie, ale może przy okazji . Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - macsa - 23.03.2012 Tomek Zaborowski napisał(a):Chciałbym poruszyć temat 55 sekundy Telegraph Road. Co o tym sądzicie?? Wydaje mi się, że o to chodzi... Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - Robson - 23.03.2012 retro13 napisał(a):no, że masz czołobitne podejście do Marka A to tak. Nic tutaj nie uległo zmianie a jak kogoś to irytuje to akurat nie moje zmartwienie.
Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - retro13 - 23.03.2012 macsa napisał(a):Wydaje mi się, że o to chodzi... ![]() ![]() no tak 55 sekunda, czy 5 minuta, co za różnica.. i tak nic nie słychać ![]() sorry za pomyłkę. Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - retro13 - 23.03.2012 no ok słychać ale faktycznie trzeba zwrócić uwagę. Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - koobaa - 23.03.2012 retro13 napisał(a):no ok All mistakes are intentional. It's bad notes that make music sound good. Chet Atkins
Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - anrom - 24.03.2012 No, Kuba, coś w tym jest. Też zauważam pomyłki u Marka i to wcale nie tak rzadko. Ale to podejście do tematu, które podsuwa Chet jest dojrzałością muzyczną nastawioną na "filing" i klimat muzyki granej na żywo, a nie na perfekcję za wszelką cenę :-) Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - mirek - 24.03.2012 liczi napisał(a):nie orientuje się ktoś czy Mark zagra w tym roku gdzieś w Niemczech albo Czechach?? ;> bo szukam ale znaleźć nie mogęNa razie nic nie slychac Liczi Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - retro13 - 24.03.2012 to "potknięcie" bardziej niż błąd jezt zwyczajnie wzruszające. Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - numitor - 24.03.2012 retro13 napisał(a):to "potknięcie" bardziej niż błąd jezt zwyczajnie wzruszające. Tak, masz rację. Nie wiem, jak Wy, ale ja wypłakałem przy nim trzy paczki chusteczek .
Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - retro13 - 24.03.2012 numitor napisał(a):Tak, masz rację. Nie wiem, jak Wy, ale ja wypłakałem przy nim trzy paczki chusteczek nie spodziewałam sie że Ty to zrozumiesz ![]() więc wszystko ok nic nowego pod słońcem...
Po Koncercie We Wrocławiu - Wrażenia - numitor - 24.03.2012 retro13 napisał(a):nie spodziewałam sie że Ty to zrozumiesz Chyba rozumiem, skoro też wypłakałem. |